esmaspäev, 12. september 2016

Saime kaks pakki mähkmeid nelja euroga!



Täna on põhjust Eesti riigile aitäh öelda. Mul vajus suu üllatusest ammuli, kui pärastlõunal ITAKis käies selgus, et pean kahe suure paki Libero mähkmete ja ühe paki Libero niiskete rätikute eest maksma ainult neli eurot ja üheksa senti. Palusin teenindajal öeldut üle korrata ja tõesti - riik annab Juulikesele iga kuu kuuskümmend mähet ja ühe paki niiskeid rätikuid soodushinnaga ning see soodushind tähendab seda, et meil endal tuleb nende eest välja käia ainult neli eurot ja üheksa senti! Super! Sellest on meile suur abi, sest varem kulus meil samu Libero püksmähkmeid kaks pakki kuus ja kui ostsime neid normaalhinnaga, siis läks iga kuu 36 ehk peaaegu 40 eurot. Seega megasääst. Tore. Uued pakid saan juba oktoobris.

Homme lähen järele ka Juulikese inva parkimiskaardile, mis tähendab seda, et saame nüüdsest kõige magusamate kohtade peale parkida. Ainult Juulike peab kaasas olema, aga ta ongi meil kogu aeg kaasas. Jälle väga tore uudis. Olen alati unistanud invakohale parkimisest ehk niiütelda letti sõitmisest :).

Tuleb välja, et selle puudevärgi juures on ka palju toredat :).

2 kommentaari:

Triin ütles ...

Kas te enne seda mähkme soodustust ei teadnud? Või seda enne polnud või mismoodi?

Irja ütles ...

Oli ikka, aga see käib koos puude määramisega. Juulikesele määrati puue eelmise aasta sügisel. Pärast seda läksime kohe Portugali. Nüüd oleme neid puudeasju vaikselt ajama hakanud ja väga palju positiivseid üllatusi on olnud.