neljapäev, 20. oktoober 2016

Kas Venemaa okupatsioon on juba alanud? Baltimaade kohale on loodud tuuma-mull

Eestis oodatakse üle piiri rohelisi mehikesi nagu Krimmis, aga seda ei pruugi kunagi sündida. Nimelt on Balti riigid juba sisuliselt okupeeritud, sest Lääneriikide vaikiva mõmina saatel on Baltimaade kohale loodud tuuma-mull, millest on sisuliselt võimatu läbi murda.

Kes vähegi sündmusi jälginud, saa aru, et Venemaa on 500 km laskeulatusega võimsad Iskander-raketisüsteemid paigutanud nii Lugasse kui Kaliningradi. Ehk ühele ja teisele poole Balti riike. Mis piirab Balti riigid sisse ja loob virtuaalse tuuma-mulli, millest ei ole võimalik väljastpoolt läbi murda.

Küsimus laiale ringile: kuidas lasti või oli üldse võimalik lasta sellisel asjal sündida? Kus olid Nato silmad? Pole ime, et Soome president Sauli Niinistö oli pärast viimast Putini Soome-visiiti nagu uppunud kukk. Kas talle oli asi juba teada? Eestist on kõik olulised välisinvesteeringud välja tõmmatud, pangad viinud raha kodumaale. Kõik märgid näitavad, et Läänes on okupatsiooniga juba lepitud.

Nüüd on küsimus, mis saab Balti rahvastest. Võimalik, et selles osas on kokkulepped juba sõlmitud, stiilis, et iga inimene võib lahkuda ja ta saab raha ning võimaluse valida omale elukoht mõnes ELi riigis, Soomes või Saksamaal. See oleks kõige valutum variant Balti rahvastele.

14 kommentaari:

LPR ütles ...

Praegult oleks hea aeg pika ajalist laenu võtta ja see maksmata jätta.

Margus Kiis ütles ...

Tehke endale mõiste "okupatsioon" enne selgeks. Ja vist ikka teate, mis riikide armeed sees on meil?
Ja mis selle "tuumamulliga" pihta hakata? Ah? Ootan vastust, suure huviga.

Margus Kiis ütles ...

Mõtlen, et mis Venemaa sellega peaks peale hakkama?

Inno ütles ...

No need paarsada või midagi võõrast soldatit pole mingi "armeed", see on rohkem huumor. Tuumamull on aga täiesti reaalne ja kujutab endast selget okupatsiooni. Tuumamull on vajalik selleks, et kontroll üle võtta. Putin tahab minna ajalukku sellega, et taastab NLiidu.

Anonüümne ütles ...

Ära seda küll taha. NLis pidid kõik töötama ja alimentide maksmisest polnud võimalik kõrvale hiilida. Teie elu oleks puhta perses siis.

Indrek Särg ütles ...

Otsest tuumamulli pole, aga teatavatel eeldustel võimalus midagi sihukest tekitada on olemas. Vene arvab, et Lääs on pehmo ja annab järele, kui musklit näidata. Eks Lääs ongi alla käinud, aga seda enam "sanktsioneerib". Läänes on mingi tõsiseltvõetav jõud üksnes jänkil, ülejäänu ei tule arvesse (ehk vaid Soome-Poola, kes pole oma armeed ära kohitsenud, aga neil on jõudu kaitseks, mitte ründamiseks).
Aga Eestis paiknevad võõrvägede pundikesed on naljategu. Kohal, et sissetoodavatele neegrite ja kultiveeritavatele pederastidele kallale ei mindaks. Vajadusel katavad klikivalitsuse põgenemist, kui peaks andmiseks minema, sest ega kohalikku matsi ei või usaldada - Rõiva ja Pentuse kamba ümmardamise asemel tõmmatakse uttu. Valitsusklikk aga teab mõndagi delikaatset, seega on nad parem oma sõduritega koos minema toimetada, mitte jätta tundlikku infi koos nendega venelase kätte...

Indrek Särg ütles ...

Ah jaa, vana hää Inglismaa unustasin, kellega venelase laevarüsad praegu kanalis tõtt vahivad.
Pole venelase merevõimekus kuigivõrd kiita, ühte tuksis mootoriga laeva pidi lausa slepis järgi veetama, aga seekord on neil vähemalt uus taktika. Ja niipalju on venelasel jõudu ikka, et meie rannikut ära blokkida. Inglased nagu jänkidki ei julge oma suurte parsadega Läänemerre tulla...

Anonüümne ütles ...

"Võimalik, et selles osas on kokkulepped juba sõlmitud, stiilis, et iga inimene võib lahkuda ja ta saab raha ning võimaluse valida omale elukoht mõnes ELi riigis, Soomes või Saksamaal. See oleks kõige valutum variant Balti rahvastele."

Hehee, oleks küll "tore" lahendus. Ainult segaseks jääb, mis siis okupatsiooni mõte nagu üldse oleks?

Anonüümne ütles ...

Balti rahvad lähevad TÖÖLE, kodus lebotamine lõppeb otsa.

Anonüümne ütles ...

Inno, kas TTV-st viimast "Mõtleme taas" saadet vaatasid, kus Raid tegi intervjuu David Ickega? Kuidas kommenteerid?

Anonüümne ütles ...

.../No need paarsada või midagi võõrast soldatit pole mingi "armeed", see on rohkem huumor. Tuumamull on aga täiesti reaalne ja kujutab endast selget okupatsiooni. Tuumamull on vajalik selleks, et kontroll üle võtta. Putin tahab minna ajalukku sellega, et taastab NLiidu/... jah, ja nii ongi vä?
Võin vastata, veidi küll kohendades, nagu Araabia Lawrens: " Kui Sind ja mind lasta korraga metsa lahti, siis võin päris täpselt öelda, kes on paari tunni pärast surnud."
Mida tead sina praegusest väljaõppest, strateegilistest plaanidest ja taktikalistest otsustest??? Või idanaabri tegelikust võimekusest? Ahjaa, tead ju küll, Irja räägib sulle, kui ajakirja "Kodu ja aed" lugemisest aega üle jääb.

Margus Kiis ütles ...

Mis see "tuumamull" siis teeb? Ähvardab, et võib siia saata mõned tuumalõhkepead? Ja siis? Mis selle peale peaks siis ütlema? Sama hea, kui keegi ilmub seltskonda, taskus püstol. Mis peaks selle peale tegema?

Anonüümne ütles ...

Kuule Mgus Kiis, siin on ju vastus olema: Tuleb venna/õe Tähismaa käest küsida, mida ette võtta.

Anonüümne ütles ...

"Ära seda küll taha. NLis pidid kõik töötama ja alimentide maksmisest polnud võimalik kõrvale hiilida. Teie elu oleks puhta perses siis."


Nõuka ajal olid neile, kes polnud 3 kuud viitsinud tööle minna, tööpõlgurite laagrid. Nii kaua õppisid seal töö tegemist, kuni tsiviilis jälle hakkama said oma kohustustega.
Eelmise Eesti Vabariigi ajal olid ka tööpõlgurite laagrid, kus laiskadele meestele anti ihunuhtlust st vitsa.
Nii et olge ikka tänulikud selle üle, mis meil siin praegu on ja ärge kiruge riiki, vaid kiitke, kuni veel on.