reede, 21. oktoober 2016

Miks on Jaanus Karilaid kogu aeg nii väsinud näoga?



Kas keegi oskab öelda, miks on Keskerakonna aseesimees, leeri Ratas-Simson-Reps kuuluv Jaanus Karilaid alati nii unise näoga? Nagu oleks mitu aastat magamata?? Kas miski hoiab teda öösiti üleval??? Mis????

Varem oleks võinud arvata, et Savisaar ajab taga ja nõuab öösiti töötamist. Ma mäletan, et savisaarlane Heimar Lenk kuskil inrervjuus ütles, et Savisaar nõudis temalt öösiti töö tegemist. Aga Karilaid ei tantsi ju enam Savika pilli järgi. Miks ta siis jätkuvalt nii väss on?

Pildistatud tele-ekraanilt, TV3e Seitsmestest uudistest.

PS. Ma mäletan, et keegi kohvikulistest kirjutas, et Karilaiu elukaaslane on Pealinnalehe peatoimetaja Maarja Liis Arujärv. Äkki tema ajab Jaanust taga ega anna asu?

24 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mis te urgitsete!

Anonüümne ütles ...

Ma arvan, et ta peab öö läbi lapsi imetama.

Ann ütles ...

On sel vahet mis näoga keegi on ja miks?

Irja ütles ...

Ta on ju ikkagi Riigikogu liige ja kas unisena tehakse ikka õigeid otsuseid? Mina olen mures.

Anonüümne ütles ...

Ta on rinnapiimakoomas :D

Anonüümne ütles ...

Kas Inno suutis unisena teha õigeid otsuseid, mida ja kuidas Võru Teatajas kirjutada viis päeva nädalas 12 tundi jutti? Ise te olete ju rääkinud, et pole saanud aastaid korralikult magada, samas veel aasta kopikatega tagasi olla Inno inimvõimete piiril tööd rühmanud.

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...

Väga hea, 21:47! :D Lisaks veel, et Innu ju viis aastat puhanud ka ei olnud: eks seegi mõjutas otsuseid, või ei?

Minu meelest on täiskasvanu inimese suust kellegi välimuse üle ilkumist lugeda ääretult madal ja lapsik. Puudub veel, et kriitika alla satuks kasv või jalanumber, mida teadupärast inimene ise muuta ei saa. Seega Irja - väga lame postitus ühe kõrgharidusega inimese sulest. Kui samale olematule tasemele laskuda, siis mina jälle tean perekonda, kus mees ja naine näevad lisaks kummagi ülekaalulisusele täpselt samasugused sootud-eatud pilusilmad ja paistes punn-näod välja, ha-ha-haa! No sorry, aga selline ilkumine on nõme.

Anonüümne ütles ...

Ja miks teie ise sellised õudsad puhvis paksukesed välja näete?
Kas intelligentne issu ei õpetanud, et inimeste välimuse kallal ei ilguta?

Anonüümne ütles ...

Aga miks on Inno kogu aeg paistes näoga?

Anonüümne ütles ...

Karilaid on magamata pidevalt' sest hilisööl oma noore silmaröömu juurest koju tulles tahab kodus ootav vana hobune ka kaera,aga Karilaiul vöhm juba väljas ja siis saab söimu, et mis mees sa oled, raha kaob käest,seksi ei saa ning siis kestab öö läbi kodusöda küünte ja hammastega ja hiigla sinikatega proua säärtel, kes siis päeval tööl psaiko on ja alluvaid piinab

Frei ütles ...

Eks Karilaiul on tõeotsijana ja aususe jaluleseadjana raske.
Ei usu, et põhjuseks on "paarielu":
http://pildid.pealinn.ee/galerii/tallinna-tv-tahistas-viiendat-sunnipaeva-g922/image=21991

Irja ütles ...

Inno polnud ju ometigi Riigikogu liige! Riigikogu liige võiks ikka valvas ja ärkvel olla. Kasvõi juba selleks, et kriisiolukorras õigeid otsuseid teha. Inno kirjutas ükskord ühes artiklis ühe inimese nime kolmel erineval moel ja sellest sai ainult nalja, aga kui Riigikogu liige eksib, siis mõjutab see eksimine tervet riiki. Seepärast ma muretsen.

Irja ütles ...

Kes see Karilaiu noor silmarõõm siis ka on, kui saladus pole?

Anonüümne ütles ...

Irja loomulikult!

Irja ütles ...

No kuulge, jätke oma naljad :).

Anonüümne ütles ...

Ei ole Irja on näitsik riigikogust

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Irja ütles ...

Juhin tähelepanu asjaolule, et roppused on Kohvikus keelatud.

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...

Inno on ka koguaeg üliväsinud näoga, on lastele ohtlik. Kardame ka.

Anonüümne ütles ...

Riigikogu lihtliikme väsinudolekust minu elu otseselt ei sõltu, aga väsinud ja magamata tavakodanik, kes autoga või ka jala mulle linnas otsa koperdab, on kordades ohtlik.
Veider, et Innu tegemistele ja välimusele leiab proua alati vabandusi (isegi inimese nime valestikirjutamine on tema arvates naljakas!), kuid tegelikkust ei taha ta kuidagi näha. Isegi Innu roppused, labasused ja solvangud kommenteerijate - TEIE blogi ülalpidajate! - suhtes on vabandatavad "kustutamised tagasiulatuvalt ei kehti" -motoga. Niisuguse p**ssepugemine abikaasa ees on lausa veider. Siiski mõistan neid kustutamisi Irja poolt - oma pisikese võimu näitamine, kuna tavaelus ta palju muud olla ei saa kui vaid lüpsilehm.

Aa, ühes seltskonnas tuli hiljuti jutuks ja hoiatuseks teistele inimestele teie perekond ja seal keegi teadis rääkida, et vihatute ühisrinne (Epp ja Ingrid) tahavad uue keissi Tähismaadele kaela veeretada, kuna hoolimata kohtu korraldusest ja keelust on ikkagi nende inimeste (eriti Ingridi) eraelu netti lahkamiseks veetud. Kas on midagi kuulda, saate uue protsessi kaela? Kas kohvik seda kajastab ka?

P.S. Mina infot rääkija ja seltskonna osas ei jaga, aga mul pole põhjust ka kahelda rääkija aususes, sest keegi sellest kaadrist mind ega teda ei puuduta, seega pole põhjust seisukohti võtta. Lihtsalt "naised saunas räägivad" igasuguseid asju kui ilmast, tervisest, poliitikast ja filosoofiast enam jahvatada ei viitsi.

Irja ütles ...

Meieni ei ole sellest "kohtuasjast" mingit infot jõudnud. Eks me ikka anname teada, kui keegi meid kohtusse kaebab :). Hetkel on Võru maakohtus Tallinna TV hagi minu vastu, aga see saadeti TV-le tagasi puuduste kõrvaldamiseks. Muud ei ole midagi.

Anonüümne ütles ...

Eks seda kohtussekaebamist hakkabki nüüd tihti juhtuma. Maru vahva mu meelest!