neljapäev, 10. november 2016

Inno: täpselt nii see oligi - üks kleit maksis kolm seksikorda

Väljavõte Pere ja Kodu veebist.

Loen siin Pere ja Kodu artikleid ning saan kohe palju targemaks. Irja ütles mulle juba ammu, et olin eelmises suhtes naiivne loll. Ma ise seda ei uskunud, ise arvasin, et olin abikaasale maru hea mees.

Näiteks olin ma arusaamisel, et mu naine on frigiidne, et seksida ei taha. Pidi olema mingi hulk selliseid naisi. Aga samas, kui nüüd järele mõtlen ja pärast psühholoog Lemme Haldre jutu lugemist Pere ja Kodu veebist, siis minu elus just nii oligi: üks kleit maksis kolm seksikorda. Mis tähendab siis, et mu eks soovis seksida küll, aga ainult raha või asjade eest. Ja kui ma polnud nõus maksma, siis seksi ei saanud. Nii lihtne see oligi. Mina loll aga ei saanud sellest aru.

Näiteks andis mu eks mõista, et soovib teemandiga sõrmust. Ja rääkis, kui õnnelik ta oleks, kui selle saaks. Et siis ta teeks süüa, paneks küünlad põlema ja me võiksime veeta romantilise õhtu. Või lausa kuhugi välja sõita. Mina jälle mõtlesin, et mida värki, mida ta veel ei taha. Olin talle niigi juba igasugu kalleid asju ostnud nagu kellad, keed ja kõrvarõngad. Ja tulemus oli see, et ei saanud mingi aasta otsa seksi, kui sünnipäeva hommik välja arvata. Ja mina vana loll ei jaganud seda ära. Võibolla oleksime siiani abielus. :)

Aga kui ma veel meenutan, siis oli mu naine alati nõus seksima, kui olin talle midagi ostnud. Kui kokku saime, 1992. aasta kevadel, siis tõin talle paki Presidentti kohvi, see oli tollal suur defitsiit, selle peale tõmbas ta mind kohe voodisse. Ja pärast jätkus kõik samas vaimus. Mina ei jaganud seda lihtsalt ära, et tal tekkis seksi isu asjade peale. Mina arvasin naiivselt, et ta on minust huvitatud.

Kui mu eks oli aasta otsa oodanud teemandiga sõrmust ja seda ei tulnud, siis kaotas ta minu vastu üldse huvi ning hakkas semmima teistega. Näiteks üks oli koolitusguru Peep Vain, kellel oli kuuldavasti palju raha ja kes tegi kalleid kingitusi. Siis rääkis mu eks õhinal turvafirma juhist Urmas Sõõrumaast, kes pidi samuti kingitusi tegema. Kusjuures Vainuga jõudis mu eks isegi voodisse, aga millegipärast jäi nende asi katki. Ma algul arvasin, et Vain jättis ta maha, aga nüüd mõtlen, et võibolla polnud kingitused ikka päris need. Mulle nagu meenub, et mu eks ütles, et tegelikult on Vain suur ihnuskoi - välja näitab, et on maru palju raha, aga tegelikult pole suurt midagi. Ja seegi, mis oli, oli hoopis naise nimel. Nii et mu eksil poleks olnud Vainu käest suurt midagi saada.

Vahetult enne meie lahkuminekut hakkas mu eks rääkima, et soovib silikoontisse ...

Ja kui mõtlen suhte peale Irjaga, siis rääkis Irja mulle, et tema suhe portugallasega purunes pärast seda, kui mees polnud nõus talle ajakirju ostma. Ning meie suhe sai alguse siis, kui Irja sai teada, et olen ajakirjanik.

..... (mõttepaus)

Appi!