reede, 23. detsember 2016

Kunnuste asjus... Feministide kaitseks

Väljavõte Facebooki veebist.

Hakkasin end juba jõululainele sättima ja mõtlesin, et ei arva selle Kunnuste niinimetatud perevägivalla asjus midagi, aga siis lugesin Sandra Jõgeva postitust Facebookis ja ei suuda mitte olla nõustumata. Kuidagi väga silmakirjalik tundub see Kärt Rebase jutt.

Just täpselt - mulle tundus ka veider, et ta seda HOORAMIST ja LIIDERDAMIST nii väga rõhutab. Justkui ei oleks asi üldse selles, et Mihkel teda rusikaga lõi, vaid justnimelt selles HOORAMISES ja LIIDERDAMISES.

Jääb mulje, nagu oleks tahtnud Kärt Mihklit selle hooramise ja liiderdamise eest karistada ning sellepärast ta kaebekirja kirjutaski.

Nüüd on Kärt feministide peale pahane. Mille pärast? Et feministid pole välja pakkunud retsepti, kuidas truudusetut elukaaslast enda küljes kinni hoida? Sellist magic potion'it ei ole olemas tõesti ;).

Kui suhe on läbi ja mees enam sinuga olla ei taha, miks teda siis vägisi kinni hoida? See ei ole mingi „ühe naise suutmatus olukorraga toime tulla”, vaid mehe kinni hoidmine olukorras, kus mees seda ei taha. Feministid ütlevad selle kohta, et ükski endast lugu pidav naine ei hoia meest kinni. Kui see Kärdile ei meeldi, siis pole see feministide süü.

Inno täiendus:

Siin on ohver tõesti pigem mees, kes tahtis lahkuda, aga tal ei lastud ja ta pidi end vabaks rabelema, rüseluse käigus tekitas teisele kehavigastuse. Seda tunnistavad mõlemad osapooled. Mul oli oma eksiga sama lugu, kus ta tegi takistusi minu lahkumiseks ja ma lükkasin ta eemale. Ma ise mõtlesin hiljem, et jumal tänatud, et ta millegi otsa ei kukkunud, muidu oleks minu juhtum olnud täpselt sama.  Arvestades minu eksi võimekust oleks mind tõenäoliselt aastateks vangi mõistetud. Ses mõttes suur õnn, et sain sest suhtest tulema ilma vanglata. Naised on väga agarad kasutama seadusepügalaid meestele kättemaksuks lahutuse eest, näiteks minu eks on selleks hiljem kasutanud elatise asja, kuigi nagu ta ise on tunnistanud, tal raha vaja pole - kirjutas politseile avalduse lihtsalt kadedusest sita keeramiseks. Ja mehe-naise suhetes jääb kaalukeel kohtus enamasti naise kasuks, kui just tegemist pole mehe surmaga.

Ja mis meedia tähelepanusse puutub, siis minu eks talitas samamoodi, et ütles, et ta ei soovi meedia tähelepanu, aga siis tegi oma lahutusest Kroonika veergudel meediasündmuse.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Irja, võid siin hetkel kirjutades laiata, aga kui Inno sind maha jätta tahaks, siis ripuksid tal esmalt jalgade küljes ja keeldumise korral käituksid kui klammerduv bitch. Kohtuni välja. Sul ju valikut pole. Nii et ära tänita teiste õnnetute naiste kallal.

Irja ütles ...

Kui keegi kedagi maha tahab jätta, siis ei ole enam armastust. Selline suhe, kus enam armastust ei ole, mõjub laastavalt mõlemale osapoolele. Miks peaks naine rippuma mehe küljes, kes teda enam ei armasta? Mina sellest aru ei saa.

Anonüümne ütles ...

klge mis see mihkel kunnuse ema sinna kirjutas? sandra jõgeva ära kustutanud kommentaari