kolmapäev, 28. detsember 2016

Ma nägin ükspäev Katit unes

Tõesõna. Oli Kati S.V. Murutar. Unenäos. Päris kõhe oli. Ta istus oma jalgevahega mulle pähe ja hakkas hõõruma. Ma ise ei saanud millegipärast üldse liigutada. Hõõrumine muutus üha intensiivsemaks, ma pidin peaaegu et lämbuma, lõpuks järgnes hirmus kiljumine ja hüppamine. Püüdsin end meeleheitlikult liigutada, aga ei saanud. Siis püüdsin kätega rabeleda ja lõpuks õnnestus end lahti rabeleda, aga siis tuli välja, et olen kuristiku serval ja kukkusin lõpuks kuhugi. Mille peale ärkasin, külm higi otsa ees. Vaatasin ringi ja sain aru, et see oli kõigest unenägu.

Viimasel ajal, kui olen taas üle pika aja liha söönud, jõulude ajal sõin veel verivorste, on mind taas hakanud painama õudusunenäod. Nii nagu varem, kui ma veel liha sõin ja päris palju. Minuga on nii, et mida rohkem liha söön, seda õudsamad unenäod on. Kui vitsutan ühe rasvase seaprae päeval sisse, siis on öösel garanteeritud, et kas keegi veristab mind või mina veristan kedagi teist. Või siis midagi veel jubedamat nagu see Murutari oma.

Täna vaatasin Facebookist, et Kati otsib omale meest:


ohh seda õudust! Ma mõtlen, et vaene mees. Kuigi, võibolla mõnele Kati isegi sobiks. Selline karm ja elukogenud amatsoon, meeste poolt hüljatud, umbes nagu Lagertha Lothbrok sarjast The Vikings. Sest Kati välimusel pole ju väga vigagi, kui veidi sättida. Kuigi ma pakun, et võibolla oleks tal rohkem lööki naiste seas. Selline mehine naine läheb paljudele teistele naistele hästi peale. Katile oleks tema enda kirjelduste järgi vaja tegelikult majaidamisse perenaist. Sellist, kes veidi rõiva- ja meigikunsti tunneks ning juukseid sättida oskaks. Sest Kati ei oska. Nii et võibolla haugub Kati vale puu all, nagu öeldakse. :)

Kas Katil oleks rohkem lööki meeste või naiste seas? Panen üles vastava küsitluse.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Inno, see tekst sinult on lihtsalt rumal.

Anonüümne ütles ...

Kas keegi on Innot kunagi tarkuses kahtlustanud? Inno võiks muidugi vastava küsitluse kiirelt üles panna.

Anonüümne ütles ...

Labane ja kole tola oled.

Anonüümne ütles ...

Kati on tegija:
Ilukirjandusest on ilmunud raamatud “Naisena sündinud” (Perona), “Kati Jututar” (Elmatar), “Mina ise ju!” (Elmatar), “Õnne tänava lood I – III” (Elmatar), “Abitu” (Faatum), “Mustlasena sündinud” (Elmatar), “Ettevaatust, Emma!” (Vastus), “Igavestel alleedel – Barbara von Tiesenhusen, Isadora Duncan ja Marlene Dietrich” (Ilo), “Puugid kuubis” (Vastus), “Kümme neegrit Katjušaga” (Elmatar) ning “Kuhu kuningad kadusid? – Jaan Tättega kahasse - ” (Elmatar), “Tuudur, gripp ja Prints” (Eesti Lastekirjanduse Teabekeskus ja Tänapäev), “Džungliseaduste vangid” (Elmatar), “Viimnekuu” (Ühinenud Ajakirjade Kirjastus), “Lagerii” (Petrone Print), “Eedeni aed” (Eesti Ekspressi kirjastus), “Üdini tungimine – luuüdi siirdamine 15 aastat Eestis. Professor Hele Everaus” (Elmatar), “Naisena sündinud. 20 aastat hiljem” (Petrone Print), “90 kammi. Estiko Kontsern 90” (Elmatar), „Multiresistentne Mamma Bakter. Prof. Marika Mikelsaar 70” (Elmatar), “Õnne hääl” (Sotsiaaldemokraadid), “Egiptuse eha – vana tsivilisatsiooni lõpp” (koos Eha Fjodorovaga – Elmatar), “Ohtlik lend” (Mihkel Ulmani teleseriaali 9osaline romaniseering), “… ja mere ääres väike maja…” (Ajakirjade kirjastuse Suveromaan), “Vigursaetud puitskulptuurid” (Peeter Paasmäe ja Elmatar), “Hingake! Prof. Mart Kull” (Elmatar), “Jänku Juss 1. – kevad voolab” (Lastekas.ee), “Talv Eedenis” (Stella Borealis), “Projektilaps Pärnust” (Petrone Print), „Kättemaksukontor“ (Mihkel Ulmani teleseriaali raamatuversioon – Elmatar), „Tuusik teisele kaldale“ ning „Anita ja UFO“ (Hea Tegu), „Röövlirahnu Martin“ (Tammerraamat, koos Mihkel Ulmaniga), „Täisring – indiaanlane mõisavalitsejaks“ ning „Mustrimuutjad – viimne eestlane“ (Hea Tegu – mõlemad rööbiti näitemängutuuriga). 2016. aasta suurtööd on olnud „Tori hobusekasvandus 160“ ning „Kodutunne – ärge jätke mind üksi!“ (Õuetuba).
See pole veel kõik. Ma arvan, et annab järgi teha, üle trumpamiseni vist ei küünigi.