esmaspäev, 26. detsember 2016

Meie pere jõulud. Teine jõulupüha



Tänane päev möödus samuti vaikselt ja rahulikult, kodus pere seltsis. Joonistasime Roosiga Peppasid või õigemini mina joonistasin talle tema pealekäimisel Peppasid, ehitasime klotsidest torne ja vaatsime lastefilme - Muumitrollide jõuluosa, Muppetite jõululugu ja YLE2e jõulumultikaid. Siis läksid lapsed magama ja meie Innoga tšillisime niisama.

Kuna kalkunist ja üldse lihast on täielik siiber, siis arvas Inno, et täna võiks teha peedisuppi. Olin rõõmuga nõus ja läksin ostsin poest peete ja liha, muu kraam oli olemas. Inno siis pani supi tulele ja varsti peaks see valmis saama.

Juuli ja Roosi on praegu eriti lõbusas mänguhoos. Roosi tassis oma voodist teki põrandale ja nüüd nad siis müravad selle peal. Juuli hüppab ja kilkab ning Roosike plaksutab käsi. Nii vahva on neid vaadata -  et nad nii hästi läbi saavad. Nagu täiesti tavalised õed. Ainult et kui tavaliselt on vanem õde niiöelda mängujuht, siis meil juhatab vägesid Roosike. Ja Juuli teeb järgi, mis Roosi ees :). Nende ühine lemmiktegevus on voodi peal hüppamine.

Pildil Roosi jõululaupäeva õhtul oma roosas printsessikleidis. Jajaa, ma tean, olen selle juba korra avaldanud, aga mulle lihtsalt nii väga meeldib see pilt ja Roosike selles kleidis :).

Kommentaare ei ole: