neljapäev, 22. detsember 2016

Päris huvitav diskussioon on arenenud: Kärt Rebane vs Mihkel Kunnus

Väljavõte Delfi veebist.

Avalikult diskuteerivad endised elukaaslased Kärt Rebane ja Mihkel Kunnus. Lähtuvalt sellest, et Rebane kirjutas avalduse politseile ja Kunnus mõisteti perevägivallas süüdi ja talle mõisteti tingimisi vanglakaristus. Mõlema, nii Rebase kui Kunnuse artikli juures on Kunnuse pilt. Jääb mulje, justkui Kunnus vaidleks iseendaga.

Meenutab kergelt minu lahkuminekut minu eksist, kus ma süüdistasin eksi vägivaldsuses nii enda kui laste suhtes. Aga see oli kümme aastat tagasi, kui perevägivallast veel ei räägitud, seda peeti iga pere siseasjaks, ja ega mind poleks ka keegi uskunud. Samas on ka teatud sarnaseid momente, näiteks see, et kui sa mõnda kuulsat inimest, prominenti süüdistad, siis jääd lõpuks ise süüdi, põhiliselt selles, et julgesid üldse süüdistada. Selles mõttes pole muidugi midagi muutunud.

Aga muidu on vahva lugeda, kuidas kaks mõistusega olendit omavahel vaidlevad. Sellest saaks päris toreda spektaakli, igal juhul etema kui Õnne 13 või mida praegu Eesti teatrites pakutakse. Elu ise pakub Eestis kordades põnevamat elamust kui teater.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mulle jäi erinevatest FB postitustest mulje, et nad on ikka veel koos...

Inno ütles ...

Kunnuse seletusest tuleb välja, et tema asjad tõsteti käru peale, peale seda kui ta öö kaineris nö plate peal veetis.

Anonüümne ütles ...

No see, et mees kevadel välja tõsteti oma asjadega ja ühe öö plate peal olema pidi, ei tähenda, et nad kolmveerand aastat hiljem uuesti koos ei ole ;) Sautergi kirjutab, et suvel olid nad nagu tuvikesed linna peal kaelapidi koos olnud.

Inno ütles ...

Mis nad siis ühisavaldust ei tee, kui nad nagu tuvikesed koos on? :) Ükshaaval põmmutavad, kumbki iseend õigustades.

Anonüümne ütles ...

Ole oma Irjaineniga õnnelik, mitte ära klatši päevast päeva, igavene EIT.

Anonüümne ütles ...

Korraks käis peast läbi möttevälgatus, ehk pakutakse meile osalust sellises suuremat sorti "sotsiaalses eksperimendis"..

Semiootikud-ajakirjanikud nagu nad on...

Inno ütles ...

Ei tasu unustada, et nemad on ka inimesed ...

Margus Kiis ütles ...

MK artikkel oli üpris jabur eneseõigustus, umbes, et KR tormas ta enesekaitseks tõstetud käe otsa ja siis kaebas kohe politseisse ning nõme naisadvokaat keeras ka MK-le siga, nagu üks feminist kunagi. Kunnus oleks võinud pigem vaikselt olla või veidi tuhka pähe raputada (nagu Ojasoo), ära kannatada see max 15 päeva meediapeksu aga nüüd on asi palju hullem ta jaoks.