kolmapäev, 18. jaanuar 2017

Putin: Vene seksitöötajad on maailma parimad!

Väljavõte The Times'i veebist.

Kas te kujutate ette, et mõni Eesti või isegi Euroopa liider midagi sellist ütleb. Aga Vene president Vladimir Putin ütleb! Kusjuures väga hästi öeldud! Ja näitab, et ta ei häbene seda.

Putin ütles seda seoses sellega, et Donald Trump olevat Moskvas käies kasutanud sealsete tüdrukute teenuseid. Ja et see olevat nüüd oht USA rahvuslikule julgeolekule. See on umbes sama totter kui väide, et Setumaal salasigarette pappkastides üle piiri vinnanud vennikesed olid FSB agendid.

Seksitööstus on kogu maailmas üks suuremaid tööstusharusid. Interneti 90% liiklusest on porno. Tallinnas ma pakun 50% turistide rahast läheb lõbumajandusse. Lõviosa turiste tuleb Eestisse seksi, ehk siis kaunite naiste pärast. Aga paljudes riikides, sealhulgas Eestis seda maailma vanimat tööstusharu millegipärast häbenetakse. Kuigi see aitab hoida abielusid koos ning paadunud retse vaos. Ja toob raha sisse.

No igal juhul Putin ei häbene. :)

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Putin oskab hästi väljenduda ja ta pole hädakuulutaja.
Ka tema aastalõpukõne oli vingelt optimistlik.
Märgid näitavad, et Venemaa ja Putini populaarsus hakkavad tõusma. Neil on valikut, mida Eestil paraku pole.

Anonüümne ütles ...

Venelastel on palju maailma parimat. Venelased on kõige sõbralikum ja elurõõmsam rahvas, selle najal nad elavad üle mille iganes. Universumi kõige ilusamad naised on Venemaal :D Vene kööki võib vabalt prantsuse või itaalia omaga võrrelda. Maailma parimat vodkat tehakse ka Venemaal, väga vana retsepti järgi. Insenertehniline tase on neil hea. Ka vene kõrgkultuur kannatab maailmakonkurentsi vabalt välja. Hästi elavad.

Aga mis sellesse... seksitööstusse puutub, siis seda me ei õhuta. On, aga ei õhuta.

LPR ütles ...

Hea ülevaade olukorrast ja shout out to Estonia

http://www.msnbc.com/rachel-maddow/watch/prostitutes-hidden-hotel-cameras-familiar-putin-tools-857024067788