reede, 20. jaanuar 2017

Trump on uus Reagan

Trump meenutab väga Ronald Reaganit. Praegune aeg meenutab aga Reagani-eelset, Nixoni ja Carteri aega, kus üritati samuti Venemaad alistada sõjalisel teel, jälitamise ja luuramisega, mis aga ei viinud kuhugi, mis lõppes suure paranoia ja jälitamismaaniaga. Täielik fiasko, Ameerika sai igal pool lüüa. Reagani ajal loobuti Venemaaga võitlemisest sõjalisel teel, Reagan oli üle pika aja esimene USA president, kes oma Vene ametivennaga kohtus. Reagan lasi kõik vabaks ja haipis Ameerika nii üles, et venelased läksid närvi ja lammutasid oma riigi ise ära.

Ma ei kujuta samuti ette, et tänast Venemaad oleks kellelgi võimalik alistada sõjalisel teel, see on selge hullumeelsus. Ainult täis idioot saab rääkida seda juttu, et Venemaad on võimalik sõjalisel teel alistada. Mitte keegi pole peale mongolite suutnud ajaloos venelasi alistada, ja isegi mongolid ei suutnud seda täielikult, ja praegune Venemaa on mongoliriigi järglane, ehk veelgi võimsam. Kõik, kaasa arvatud Hitler on Venemaal vastu näppe saanud. Saksa riik hävines peaaegu ära pärast Venemaa sõjakäiku.

Venemaad saabki alistada ainult heaga - olla lihtsalt niipalju parem, pakkuda inimestele seesugust heaolu, mis venelased kadedaks teeb ja nad käed üles tõstavad.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Suvalise kogukonna heaolu on kogukonna enda kätes, seda ei pea mitte kusagilt lunima.
Läänelik heaolu on räige stress mida mätsitakse kinni ohtra narkoga.
On olemas kõrgemaid väärtusi kui pühendumine nännile.

ann ütles ...

Tegelikult võiti Hitleri just seesama USA. Vene oli armetus seisus ja USA turgutas nagu jaksas - toit, tehnika jne. Mis nüüd annabki Venemaale võimaluse kiidelda, kuidas ikka eelkõige tema Hitleri võitis. Ilma USA sekkumiseta oleks Hitler Nõukogude Liidu puruks löönud. Mu mehe isa oli mobiliseeritud mõlemasse väkke, nii et tema nägi neid asju, ja see oli tema arvamus.

Ja mõned Lõuna-Eesti mehed (need, kes olid skaslaste poolt, muidugi)kirusid terve nõukogude aja: "Paganama USA, oli tal vaja vahele torkida, oleks kõik teisti läinud...! "

Anonüümne ütles ...

" USA turgutas nagu jaksas - toit, tehnika jne."
Sittagi ei turgutanud. Usa tegi ÄRI. Usa hakkas siis "abistama" kui nägi, et Hitleri hammas Venemaa peale ei hakka. Stalingradi murre toimus 1942 aga lääne rinde avamine otsustati alles 1943 lõpus ja Normandia dessant toimus 1944.

Anonüümne ütles ...

Trump on rohkem uus Kennedy - selle erinevusega, et Trumpist nad jagu ei saa.

Anonüümne ütles ...

To:21. jaanuar 2017 17:18
Sinu ajalooteadmised pole päris täielikud. Tõsi, rinne ja seda toetavad tankid jne. USA toetas Venemaad juba ammu ja enne väiksemate asjadega, milleta venkud hakkama ei saanud. Isegi vene soldatite mundrinööbid tulid USA`st. Nende teisel küljel oli "made in USA".