laupäev, 18. veebruar 2017

Body positive uus tase: ka rasedusarmid võivad olla seksikad

Firma Lane Bryant uue bikiinikollektsiooni reklaam ajakirjas Sports Illustrated, väljavõte Cosmopolitani veebist.

Ajal, kui paljud naised Eestis teevad märkimisväärseid jõupingutusi ja kulutusi selleks, et oma keha muuta, on välismaal naised asunud võitlema õiguse eest olla sellised nagu nad on. Nagu kirjutab Cosmopolitan, on isegi selline ajakiri nagu Sports Illustrated asunud kujutama teistsuguseid naisi kui piitspeenikesi kilusid, otsa tegi aasta tagasi SI kaanel lahti Ashley Graham.

Grahamist on saanud kõigest aasta ajaga maailma iluikoon, paljude naiste iidol, kelle pildid ilmuvad igal pool:

Nüüd juletakse avaldada vormikaid kehasid juba täiesti paljalt, nagu see Hunter McGrady body-paint:


Praegu siiski fotosid veel retušeeritakse, näiteks eemaldatakse kehadelt tselluliit ja rasedusarmid. Nagu kirjutab Cosmo, on varsti loota, et fotosid enam ei retušeerita, nagu seda pole tehtud firma Lane Bryant uue bikiinikollektsiooni reklaami puhul, mis ilmus ka ajakirjas Sports Illustrated:

Ehk siis: rasedusarmid ega tselluliit pole enam tabu.

Muide, minu arvates on rasedusarmid väga seksikad. Ja tselluliit tegelikult ka. Kui meeste puhul öeldakse, et armid kaunistavad meest, miks ei võiks sama öelda naiste kohta?! Täiesti sile keha jätab mulje, et tegemist on plastmassist nuku, mitte inimesega.

8 kommentaari:

LPR ütles ...

Mul sama asi. Kui naine pole seksist huvitatud siis vaatan internetist porri. Eks see ole nii kõigi meestega. Naised rohkem lastest huvitatud. Põhimõtteliselt võib uksest valja minema jalutada. Keegi ei pane tähelegi.

Anonüümne ütles ...

tselluliit siiski ei ole päris normaalne, see on välditav.

Inno ütles ...

Enamikul naistel on tselluliit, mis mõttes pole normaalne? Väita, et tselluliit pole normaalne on umbes sama, kui öelda, et nina pole naisel normaalne ja see tuleb maha saagida, kuna ajakirjades ilmuvatel piltidel on kõigil naistel ninad ära photoshop-itud.

Triin ütles ...

Olen kuulnud, et isegi beebidel võib olla telluliiti.
Tselluga võitlemine on kreemitootjate jne huvides.

Inno ütles ...

Ma arvan ka seda, et see on mingi kosmeetikatööstusega seotud error, mida kõigile peale surutakse juba sünnist saati. See on avalik saladus, et kõigil piltidel modellide tselluliit ja muud konarused ära photoshopitakse, kuigi on teada, et isegi Kate Mossil ja Victoria Bechamil on tselluliit reite peal.

Anonüümne ütles ...

Armid, sinikad, karvad, tselluliit jne ei ole naise küljes seksikad. Prink ihu, siidine ja pehme nahk ning ühtlane jume on ja jäävad ideaalseks.
Armid ja tselluliit ei muuda inetumaks naeratavat, seksikat ja muul moel atraktiivset naist, torkavad aga negatiivsel silma sellise juures, kel eelmainitud omadused puuduvad.
Siinkohal on ilu muidugi vaataja silmades: ühele atraktiivne näib teisele vulgaarne jne. Ehk siis et sileda, pringi ja vormika ihuga ei saa liiga palju ideaalist mööda panna.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Naine on siis ilus kui ta ei kanna k6rgeid kontsi,ei meigi,kannab korralikke riideid mis hoiavad keha soojas,kellel on juuksed kammitud ja peab hygieeni,ei suitseta ega tarvita narkootikume,unistab ja viib oma unistusi ellu jne.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Graham on v2ga ilus.