reede, 24. veebruar 2017

Mõnusat Eesti Vabariigi aastapäeva teile kõigile!



Nonii, siin see heerina, punase sibula ja hapukoorega võileib, mille Innole just natuke aega tagais serveerisin. Gluteenivaba leivaga. Inno, tõsi, sööb tavaliselt rukkileiba, aga kuna ma ise söön gluteenivaba, siis tegin temale ka samasuguse. Võrus on gluteenivaba leiba küllaltki raske saada, ainult Timmi poes on rõõmustavalt suur valik Schari tooteid, ja sealt ma seda täna ostsingi. Hind on muidugi küllaltki krõbe tavalise leivaga võrreldes - üle kolme euro. Aga maitse on hea, Schari tooted on üldse head.

Lisaks võileibadele sõime täna üle hulga aja sülti. Mul tekkis poes mega süldiisu (tea kas sellepärast, et Vabariigi aastapäev on?) ja seepärast ostsin ka seda.

Siis on külmkapis veel kilu, muna, avokaadosid, tomateid, erinevaid rohelisi salateid ja juurvilju, veisesinki ja fetajuustu... Kapis ootavad veel gluteenivabad makaronid, pastakaste, jasmiiniriis, oad... Apelsinid, viinamarjad, õunad, banaanid... Ja magustoiduks tofujäätis, mis maitseb meile kõigile. Eriti just pohlamoosiga. Oehh, seda ei saa öelda, et näljas oleks. Saame lõpuks jälle tervislikult toituda, mis on ülioluline, kui tahad olla terve (suur tänu Võru linnavalitsusele, mis toetab sügava puudega lapsi väärikalt, 200 euroga kuus!).

Eestis ei olegi nii kehv elada ;). Palju õnne sünnipäevaks, kallis Eesti Vabariik!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Teile ka head vabariigi aastapäeva! Tehke Kersti prallest laiv kommentaar kah kasvõi Eestlaste livestream grupis FBs midagi Menkovi stilis!

Anonüümne ütles ...

Rõve on lugeda, kuidas paar head sõna Eesti kohta poetate vaid siis, kui olete mõne suurema toetuse saanud. Te olete silmakirjalikud, õelad ja näotud ning võiksite elada kusagil mujal.

Anonüümne ütles ...

küsimus 24. veebruar 2017 19:45 kohta, kas proua malmil on jälle meeletesegadus ja neiud on niii ärevil et on siin vaja sõimelda?

Anonüümne ütles ...

VÕIleival peab olema ka või