kolmapäev, 15. märts 2017

Inno linnapeaks kandideerimisest rääkisid ka Heimar Lenk, Urmi Reinde ja Mart Ummelas



Lahe! Tänases Meedia Keskpunktis mainisid saatejuhid Heimar Lenk, Urmi Reinde ja Mart Ummelas ka Inno Võru linnapeaks kandideerimist. Lenk leidis, et Innol on šansse, sest ta on uus nägu, ja Reinde ütles, et tal on ka väga loetav blogi. Suured tänud, Heimar, Urmi ja Mart! Ma võin Tallinna Televisiooniga tülitseda, aga teie saadet armastan ma jätkuvalt :).

Ka minu arvates oleks Inno parim linnapea, sest ta on noor, entusiastlik, energiline, ideedest tulvil ja kohutavalt seksikas. Nii et valige Inno!

Siin aga saatejuhid Inno kandideerimise üle arutlemas:

25 kommentaari:

Margus Kiis ütles ...

Silmakirjalikkusel ei ole küll mingeid piire, ma vaatan. Absoluutselt mitte mingeid.

Irja ütles ...

Millisel silmakirjalikkusel? Ma olen Heimari, Mardi ja Urmiga alati hästi läbi saanud. Ja see, et mulle Savisaare hilisemad teod ei meeldi, ei tähenda, et ma ei hindaks Rahvarinde Savisaart ja tema teeneid Eesti ees.

Margus Kiis ütles ...

Olgu suhtumine milline tahes, on äärmiselt nõme lipitseda ja taveani kiita siis, kui kukub kopikas ja sõimata siis, kui raha ei tule. Teadagi, kuidas sellist käitumist nimetatakse.

Irja ütles ...

Ma ei lõpetanud koostööd Savisaarega sellepärast, et raha enam ei tulnud. Vastupidi, Savisaar pakkus koostööd ja raha - Tallinna Televisioonis pidi sügisel käivituma tema kriminaalprotsessi kommenteeriv telesaade. Ma lõpetasin selle seepärast, et mulle ei sobi tema autoritaarne juhtimisstiil. Mul on kaks väikest last ja ma ei saa 24/7 tema käsutuses olla nagu ta oma kaasvõitlejatelt eeldab.

See ei tähenda, et ma tema saavutusi ei hindaks. Tal on kindel koht Eesti ajaloos - kasvõi juba Rahvarinde pärast. Ta on teinud ka palju vigu - näiteks pole lasknud erakonnas tõusta intelligentsetel inimestel, mistõttu on seal nüüd võimu haaranud pragmaatilised pätid.

Kui ma temaga koostööd alustasin, aastal 2008, siis ma uskusin, et ta on ikka veel seesama Rahvarinde Savisaar, umbes samasugune vabadusvõitleja nagu Tiit Madisson. Savisaar hakkas seda vahepeal vist isegi uskuma, sest lõi isegi sellise tähtpäeva nagu vaba ühiskonna päev ja tellis meilt vaba ühiskonna raamatu. Aga see idealist temas oli kas ära kadunud või ära väsinud, seda ei olnud enam.


Võrukas ütles ...

Palju edu sulle, Inno, kandideerimisel. Nii mina kui mitmed mu tuttavad plaanime hääletada sinu poolt.

LPR ütles ...

Eestis peab igaüks korra valitsusest läbi käima, et korralikku pensionit saada. Rahvast on vähevõitu seega igaüks saab ühe satsi vähemalt läbi teha.

Irja ütles ...

:D Nii ta on!

Anonüümne ütles ...

Inno ruulib!

Anonüümne ütles ...

Ma arvan, et ÜKT päevade tegemine segaks linnapea töögraafikut.

Irja ütles ...

Innol on ÜKT varsti tehtud, ta on hästi tubli olnud.

Anonüümne ütles ...

Vingujaid leiab alati, nüüd tuleb paks nahk kasvatada, sest kõik sopp tiritakse pinnale, aga muidu olete tublid, olen vahelduva eduga selle blogi fänn olnud algusest peale.

Irja ütles ...

Aitäh! Eks meil olegi juba päris paks nahk, sest me oleme nii paljudest asjadest läbi tulnud. Ja ma ütlen ausalt, et ega midagi hullemat ei saa sinuga juhtuda kui puudega lapse sünd. See on nagu isiklik tuumakatastroof. Kui sa selle üle elad, siis elad kõik üle.

Soppa eriti pinnale tirida ei anna, sest kõigest oleme ise kirjutanud. Tüli tööandjaga, Inno kriminaalasi, Tallinna Televisiooni kohtuasi. See on kõik juba ammu kõigile teada. Samuti ei leia ma, et Inno peaks häbenema seda, et ta praegu ÜKTd teeb. Vastupidi - mina olen tema üle uhke, sest ta ei hoidnud karistusest kõrvale, vaid tuli seda Eestisse kandma, ja nüüd on ta olnud nii tubli, et varsti on tal ÜKT tehtud. Saab keskenduda linnapeaks kandideerimisele.

Anonüümne ütles ...

Toetan samuti Innot. Edu!

Anonüümne ütles ...

Oioioi, ah et pole soppa, mida pinnale tirida? Aga teie tegevus kinnisvarakurjategijate, naisepeksjate, Eesti riigi vaenlaste jm pättide innukal kaitsmisel? Inno "avameelsed ülestunnistused" Priimäe "pliiatsi" suhuvõtmisest Angeli peldikus ja katsetest omaenda riista suhu toppida? Vale, nagu poleks te Kaja Kallaselt raha kerjanud (ega saanud, hahaa!). Tohutu pasalaviini kaelakeeramine inimestele, kelle ainus "süü" seisnes Ingridiga ühes majas töötamises? Videod NAK-i "tulemisest" Tallinna ehk kohtutöötajate mõnitamisest? Ja muide, kas muud võlad lisaks elatisraha võlale on makstud? Ei tasu eeldada, et eesti inimestel on kõigil haugimälu, küll on neid paremaid palu teie loomingust kõrvale pandud, et saaks vajalikul hetkel välja võtta ja teie vastu kasutada. Ja paras teile, ühel hetkel saate ka ise aru, et teiesugustel tasuks madalat profiili hoida, mitte avalkkuse ette ronida ja selle üle veel uhkegi olla.

Irja ütles ...

Kallis inimene, see kõik, millest sa räägid, on ammu teada. Old news! Inno on aus ja oma elust ausalt rääkinud. Ja ausust ongi poliitikasse vaja.

Anonüümne ütles ...

Paistab, et need sopaloopijad on selges vähemuses. Ärge tehke neist välja, Inno ja Irja! Tegemist on kibestunud, oma elu väikest sitapallikest veeretavate nobody'dega. Just, just, jutt käib sinust, 10:45.

Anonüümne ütles ...

Ma soovin teie perele küll edu :) Inno kohta on kõik võimalik sopp juba pinnale tiritud ja ei ole sealt midagi enam välja võtta. Ütleme nii, et ründajatel on raske midagi uut leida...ja see ongi Inno edu võti. Ta on just selline nagu on. Inimene meie kõigi keskelt.
Ma ei ole paljude asjadega teie blogis nõus, aga soovin ikka head perele. Miks mitte unistada suurelt :)

Irja ütles ...

Aitäh!
Mina arvan ka, et unistada tuleb suurelt :).

Anonüümne ütles ...

Unistage aga, Huvirav on see, et Inno sopp on tõde, aga kui teile tõde öeldakse, on see sopp.? Pole te ona sogaseid rahaasju ja suisa vargusi midagi nii avalikukt arutanud. Materjali jätkub!

Irja ütles ...

Selliste kirjavigadega kirjutas tavaliselt meie vana tööandja Kalev Annom, kui ta täis oli. Siis tal millegipärast lähevad tähed sassi. Samuti armastas ta lause lõppu panna küsimärke. Tervitus, Kalev :).

Irja ütles ...

Ühes lauses lausa kolm viga. Kes täna Võrumaa Teataja lugusid kirjutab? Raamatupidaja Katrin Haga? ;)

Anonüümne ütles ...

Annomi Kalõvil on vist jälle arved arestitud. Peagi see pankrot ei koida.

Anonüümne ütles ...

See on niivõrd haige projekt, et hakkab juba mingi perfomanc`ina mõjuma. Väga kalli perfomanc`na, muidugi mõista.
Siia juurde jutt, et oma päevi peamiselt horisontaalasendis veetva kandidaadi kõrval on teised justkui loiud, madala energiatasemega, kostub mitte naljakana vaid hullumeelselt naljakana. Edu ja küll võrukad sellegi üle elavad.

Irja ütles ...

Inno ei ole mingiski mõttes horisontaalasendis, vaid teeb reipalt pea iga päev ÜKTd. Kui see tehtud, siis saab reipalt kandideerimisele keskenduda.

Anonüümne ütles ...

Väga vahva! Hoian Innole pöialt.