laupäev, 18. märts 2017

Mis juhtus Urmas Silmaniga? Kommenteerivad Dr. Inno ja Dr. Evelin.

Eestis kütab kirgi tantra-teema. Rünnaku alla on sattnud Eestis tantra-guru Urmas Silman, kes kogus kuulsust mõned aastad tagasi, kui Bali saarel asuvas hindu templis seksimisega vahele jäi. Nüüd on Urmas on naisest Katrinist (uue nimega Jaya Shivani) ära lahutanud ja pakub oma klientidele raha eest suuseksi.

Kohvik küsis kõigi haiguste spetsialisti Dr. Inno käest kommentaari tantra-teema kohta. Dr. Innoga liitus Dr. Evelin, kes on tagasi Balilt värskete muljetega ning nõustus liituma Kohviku arstliku konsiiliumiga.

Kohvik: Väga tore teid näha tagasi Eestis, Dr. Evelin. Olete kasutanud vahepeal teist nime Amertat, kas see on tantra-nimi.

Dr. Evelin: See on tõesti tantra-nimi, mis aitab kõiksusega saada ühele lainele. (Dr. Evelin suleb silmad ja pomiseb midagi omaette, siis seisab ühel jalal ja kõigutab ennast).

Kohvik: Mis rituaal see oli?

Dr. Evelin: See oligi nüüd kõiksusega ühele lainele saamine.

Kohvik: Millised on teie kogemused tantraga?

Dr. Evelin: Mul on sellega pikaajaline ja põhjalik isiklik kogemus. Ma olen ka hästi tuttav Silmanite perega, oleme koos nii mõnegi seansi läbi teinud.

Kohvik: Tõsi või?

Dr. Evelin: Jah.

Kohvik: Ja kuidas oli?

Dr. Evelin: Vapustav! Seda ei oska ette kujutada need, kes pole midagi sellist läbi elanud. See vabastab kõik tšakrad ja pärast seda oled nagu uus inimene.

Kohvik: Kas olete ka templis proovinud?

Dr. Evelin: Jah, aga tegelikult on see keelatud.

Kohvik: Aga miks seda tehakse?

Dr. Evelin: Nii jõuab kiiremini transi seisundisse.

Kohvik: Aga kuidas kommenteerite seda suhu toppimist?

Dr. Evelin: See kuulub asja juurde. Tantra on selline asi, kus peab kõigeks valmis olema. Keha on allutatud kõrgematele jõududele. Sa teed seda, mis ülevalt poolt ette öeldakse.

Kohvik: Aga kuidas need kooselud purunevad pärast tantras käimist?

Dr. Evelin: See ongi, et kõrgem vaimsus paneb kõik paika. Kui on ette nähtud, et teed lähevad lahku, siis nad lähevad lahku. Meil on siin inimesi, kes on vahetanud kümneid partnereid. Tantra on ses osas väga maagiline asi. Seda on raske mõista ilma seda kogemata. See on tohutu elamus!

Kohvik: Kuidas neid tantra-seansse saab, kas peab minema tantra-guru juurde?

Dr. Evelin: Just! Meil Eestis on mitmeid tantra-gurusid, kel on erakordsed võimed ja nende käe all saab neid asju teha.

Kohvik: Aga teie, Dr. Inno, millised on teie kogemused tantraga?

Dr. Inno: Minul on rohkem teoreetilise poole pealt need teadmised. Praktikas olen ma vähem kogenud. Ei saa öelda, et ma üldse midagi ei teaks, aga mul puudub vastav kogemus.

Kohvik: Kuidas üldse meditsiin tantra peale vaatab.

Dr. Inno: Väga hästi! Meil on meedikute hulgas jooga ja tantra harrastajaid ja see aitab hoida keha erksa ja meele puhtana. Nagu Dr. Evelin õigesti ütles, see vabastab kõik tšakrad. Hakkad tundma ja nägema asju, mida teised ei näe ega tunne.

Kohvik: Kas see on see, kui hakkad nägema aurat?

Dr. Inno: Jah. Meedikud näevad kohe ära, kas on positiivne või negatiivne aura. Kas on mõtet tegelema hakata või mitte.

Kohvik: Et kui on negatiivne aura, siis ...

Dr. Inno: ... siis inimene lahkub. Siis ta on mineku peal. Nii see kahjuks on. Meie ei saa seal enam sekkuda.

Kohvik: Kas see aitab ka patsientidele diagnoosi panna?

Dr. Inno: Täpselt! Te olete väga õigesti aru saanud. See on nii diagnoos kui ravi. See annab arstile võimaluse diagnoosi panna isegi ilma patsienti nägemata, telepaatilisel teel.

Kohvik: Kuidas see välja näeb?

Dr. Inno: Aga niimoodi (vehib kätega üles alla). Telepaatilisel teel.

Kohvik: Kas midagi nagu see e-arsti teenus?

Dr. Inno: Jah, midagi seesugust. E-arsti teenus just sellel põhinebki. Et vaatad ära ja näed.

Kohvik: Kas lingam massaaži oskustest on ka abi?

Dr. Inno: Vägagi. Lingam ja tantra on omavahel seotud. Nad on pärit samast kohast. Tantra tegeleb asjaga sügavuti, samas kui lingam on pinnapealsem. Aga nad mõlemad on ühe puu harud, kui nii võib öelda. Mõlemad on väga olulised ja vajalikud.

Kohvik: Aga kas ilma tantra ja lingamita on üldse võimalik ära elada, hakkama saada.

Dr. Inno: On, aga väga raske.

Kohvik: Aga mis teie arvate, Dr. Evelin?

Dr. Evelin: Jah, ilma on tõesti väga raske. Tantra ja lingam sellepärast ongi, et muudavad elu palju lihtsamaks. Kõik on palju selgem.

Kohvik: Tänan teid, et valgustasite.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Annan märku, et olen samuti asjaarmastaja arst ja pean praksist puhkepäevadel ning riiklike pühade ajal.
Olen spetsialiseerunud tšakrate sulgemisele, sest kõik muudkui avavad ja jätavad lahti, pärast on tegemist tuuletõmbe kahjustustest tekkinud tüsistustega kui näiteks uks ja aken on lahti ja loodetuul tõmbab läbi.
Ma ei ole robot.

Kohvik ütles ...

Väga tore, ootame teie kommentaare tantrate teemal. On teil sellega kokkupuuteid ja milliseid?

Anonüümne ütles ...

väga hea analüüs http://kroonika.ohtuleht.ee/793798/eksnaised-paljastavad-tantraguru-urmas-silmani-salaelu-seksuaalne-arakasutamine-alandatud-naised-ja-vagivald- neid gurusid on tekkind rohkem kui seeni peale vihma.

Anonüümne ütles ...

irwww vaat mis summad siin liiguvad tehke ka oma tantralaager http://naistekas.delfi.ee/elu/kirevmaailm/skandaalne-tantramassoor-kutsub-koolitusele-osaleja-saab-jagada-paljude-inimestega-tingimusteta-armastust?id=77581940