reede, 17. märts 2017

Tallinna Televisioonis täna jälle Inno!



Tallinna Televisioonis on sel nädalal lausa Inno nädal, Inno eri! Vähe sellest, et Heimar, Urmi ja Mart Meedia Keskpunktis tema Võru linnapeaks kandideerimisest rääkisid, täna õhtul teeb Põdra TV temaga pika intervjuu. Inno räägib seal meie pere mõttest Soome kolida, sest Võrus tööd ei ole.

Siis ei olnud valimisliidu „Võru eest” eestvedajad Jüri Luik ja Jüri Pallo talle muidugi veel Võru linnapeaks kandideerimise ettepanekut teinud. Pärast seda see tehti ja me panime Soome mineku mõneks ajaks jäässe. Kui Inno linnapeaks või volikokku saab, siis jääme Võrru, ja kui ei saa, siis läheme ära. Nii et Võru inimesed otsustavad :).

Innot saab täna õhtul Põdra TVst vaadata kell 21. 20. Saate autorid on Soome ajakirjanikud Sami Lotila ja Risto Vuorinen.

Pildil Inno läinud aasta oktoobris koos meie tütrekestega Lissabonis Expo kaubanduskeskuses.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tallinna TV saade "Põdra TV" võttis tõsiseks. Inno vastas ausalt ja otsekoheselt oma pere sissetulekute kohta käivale küsimusele. Ma tundsin, kuidas kõlama jäänud vastus
mindki puudutas. Tuttavad olukorrad. Töötus, Võru linna elanike toimetulek. Televaatajate austus, lugupidamine Inno Tähismaa vastu tõusis veelgi. Seevastu võimust kinni hoidva ning toretseva Võru linnavalitsuse maine langes veelgi madalamale. Irja kirjutas Kohvikus, et saade oli lindistatud enne, kui Innole tehti ettepanek kandideerimiseks valimisliidu VÕRU EEST nimekirjas Võru linnapea ametikohale. Viimasel minutil mõtles üks eesti pere ümber ja ei lahkunud veel kodumaalt.Perekond Tähismaa püüab aidata kaasa oma kompetentsiga Võru elu inimväärsemaks muutmisel. Inno Tähismaa Võru linnapeaks!

Anonüümne ütles ...

kampaania on alanud.