neljapäev, 22. juuni 2017

Lapsed tööle!?

Väljavõte Delfi veebist.

Vat kui hea uudis! Lapsed võivad tööd teha alates 7. eluaastast. Näiteks müüa tolmusel linnatänaval tatise ninaga ajalehti ja teenida Hans Hašš Luigele kasumit. Et Luik saaks oma lastega käia koolivaheajal välismaal reisimas ning suvel saata lapsed välismaale keelekümblusse.

Tore on ka teada, et laste tööle saatmiseks piisab vanemate nõusolekust. Mul tööd ei ole ja saan ka varsti lapsed, vabandust tulevased miljonärid tööle saata, kui toidu ostmiseks raha napib. Sest nii see ju on maailmas, nagu Eesti otsustajad räägivad, et kes juba lapsena varakult palgatööd tegema hakkavad, neist saavad tulevikus miljonärid.

Ohhhh.......

Inno lisaettepanek: Kuivõrd Eestis on juba 7-aastased lapsed palgatööle rakendatud, siis võiks nad ka panna maksu maksma. Lisaks kavandatavale magusamaksule on terve rida makse, mida saaks pankrotti aetud Eesti riigi sita seest välja aitamiseks lastele rakendada.

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Saatke jah lapsed tööle, peaasi, et Irjaga oma pakse perseid liigutama ei peaks. Aga tegelikult: Irja, kas see totaalidioot ei ole isegi sinusuguse madala enesehinnanguga naise jaoks juba liig mis liig? Terve Eesti naerab su üle, kas see pole vastik?

Anonüümne ütles ...

las lapsed ka proovivad suvel veits töötada neil igav ja natuke majanduslikku mõtlemist tuleb kasuks, ma ka käisin ajalehti müümas lapsena, magusamaks pole ka paha

Inno ütles ...

Lapsi peaks innustama ise ettevõtteid tegema, mitte kellegi teise ettevõtet orjama.

Anonüümne ütles ...

A kes peab neid innustama? Sa ise ju äri teha ei oska, mis sa neid lapsigi innustad... innostad pigem.

Anonüümne ütles ...

Või pigem innostama* ?

*õpetama, kuis kõik kenaste perse keerata

Anonüümne ütles ...

tegemist ei ole ju orjamisega, orjapidamine on keelatud ju

Anonüümne ütles ...

Mismoodi need lapsed ettevõtjaks saavad, kui pole ise tööd teinud?

ann ütles ...

Ma olen vist liialt eestlane, aga igatahes ei meeldi mulle lehelaste töö juures see tänaval kisamise ja millegi pähemäärimise pool. Mulle ei meeldi tänaval või bussijaamas mingi kaubaga lähenemine, hüüdmine jne. Nagu ka kaubanduskeskuste koridorides pensionifondidega, kindlustusega, telepakettidega jne. tüütajad (kuigi nad pole lapsed) on ülinõme nähtus ja põhimõtteliselt ei suhtle nendega.

Inno ütles ...

Eestis ehk mitte, aga Põhja-Aafrikas on see küllalt tavaline ja seal on ka kõik miljonärid.

Anonüümne ütles ...

Põhja-Aafrikas kõik miljonärid? Mis seeni sa sööd, Innu?

Inno ütles ...

Pidid ju saama miljonäriks kõik, kes tänaval asju müüvad.

Anonüümne ütles ...

Miks ma ei imesta, et omadega nii perses oled. Sa oled idikas!

Anonüümne ütles ...

+1