neljapäev, 10. august 2017

NB! Juncker ja teised. Vaadake seda videot, palun. Nii koheldakse Eestis mitte ainult pagulasi, vaid ka teisi inimesi!



Eestis elavad täiesti ebainimlikes tingimustes paljud vanurid, lastega pered ja erivajadustega inimesed. Miks? Sest teatakse, et neil pole kuhugi minna.

Filmist on hästi näha, mis juhtub, kui Eestis hätta satud - siis öeldakse, et ise oled süüdi.

Eesti on võrreldes muu Euroopaga täielik maapealne põrgu. Euroopa Liit kehtib vaid Tallinnas teatud piirkondades. Ülejäänu on samaväärne või hullem kui Ukraina või Venemaa.

Eesti vilistab rahvusvaheliste konventsioonide peale, millega ta on liitunud. Ja mitte keegi ei jälgi nende konventsioonide täitmist, sest Euroopa Liidul pole selleks huvi, inimestel pole selleks jõudu ega teadmisi ja ametnikel pole tahtmist ega julgust.

Eesti jaoks on see kõige ohtlikum kombinatsioon, sest see peletab inimesi eemale ja lihtsustab võimalikku agressiooni. Ehk teisisõnu: inimeste süsteemne kottimine on viinud selleni, et julgeolekuolukord on kehvem kui kunagi varem. Sõda peetakse Eestis juba samahästi kui möödapääsmatuks reaalsuseks, mida isegi oodatakse, sest see lõpetab paljude inimeste maised piinad. Ja see kõik toimub NB! mitte kusagil Aafrika pärapõrgus, vaid Euroopa Liidus 21. sajandil.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

kui aafrika ühes otsas on sõda siis koligu teise otsa kus sõda pole.miks nad peavad siia tulema???endilgi kitsas ja raske.