kolmapäev, 6. september 2017

Perekoolist on saanud perede peksmise vahend


Kunagi aastaid tagasi, umbes sis, kui loomad veel rääkisid, loodi veebis selline veebikülg nagu Perekool, mida vedasid ämmaemandad ja mis oli mõeldud tulevaste emade ettevalmistuseks sünnituseks. Kus siis jagati sünnituse-teemalist infot. Umbes nii nagu päris perekoolis, kus tulevased emad ja isad enne lapse sündi koos käivad. Oli igati asjalik asi.

Aga praegu - see on nagu öö ja päev. Kuigi Perekooli veebilehel on jätkuvalt märge Eesti Ämmaemandate Ühingu kohta.

Mul on ämmaemandatele küsimus - kas teil häbi pole end siduda selle veebikeskkonnaga, kus tegeletakse SÜSTEEMSE JA JÕHKRA PEREDE PEKSMISEGA. Olete ikka kursis, mis seal toimub?!

Üks kõige markantsem näide on tuntud blogija ja kahe väikse lapse ema Mallukas, õige nimega Mariann Treimann, kelle iga puuksatus perekoolis ette võetakse ja see nii innukalt läbi hekseldatakse, et kivi ei jää ka kivi peale. Täiesti haige. Isegi minul kui kõrvalseisjal ja mehel on piinlik. Ja loomulikult häbi. Toimub lihtsalt ühe inimese, tema lähedaste ja laste avalik peksmine. Lihtsalt lambist. Ja mitte keegi ei sekku. Ja nii juba aastaid. Mis tähendab, et Perekooli pidajad kiidavad selle heaks.

Möödunud aastal, kui meie pere korraldas Portugalis korjanduse, et põrgukuumuse käest ära pääseda, korraldas Perekool vastupidise kampaania, et keegi meid mingil juhul ei toetaks. Avaldati ridamisi halvustavaid väljamõeldisi. See oli väga valus. Ma tunnistan, et mul oli tükk tegemist, et rahulikuks jääda.

Kes peavad seda Perekooli? Kes on need südametud jõhkardid. Või suisa pedofiilid? Kellel muidu saab olla perede ja eriti laste vastu nii suur viha ja vimm.

Kommentaare ei ole: