neljapäev, 7. detsember 2017

Ettevaatust: Tele2 võib teenuse ette teatamata sulgeda!

Ma olen olnud aasta algusest Tele2 klient, kuna nad tegid umbes aasta tagasi nii hea pakkumise, millest polnud võimalik keelduda. Lisaks anti kaasa tasuta telefon. Enne liitumist meelitati ikka päris kõvasti ja jäi mulje, et klient on nö kuningas.

Täna aga tekkis nö esimene mõra suhtesse selle firmaga. Nimelt pandi teenus ilma ette hoiatamata nö lambist kinni. Tavaliselt on ikka ette teatatud, kui arve maksmata, et teatud kuupäevaks tuleb ära maksta, muidu läheb kinni.

Nüüd oli taas arve maksmata - ikka juhtub töötul inimesel, ja ma lootsin lähipäevil ära maksta, aga enne seda pandi teenus kinni. Nii et isegi mobiil-ID-d enam kasutada ei saa. Ma helistasin firmasse - infotelefonile sai helistada, aga sealt öeldi, et neil pole võimalik isegi mitte ÜHEKS AINSAKS päevaks, isegi mitte MÕNEKS TUNNIKS teenust taastada, et saaks mobiil-ID-ga teha pangaülekande ja arve ära maksta. Öeldi, et Tele2 midagi teha ei saa, maksmiseks tuleb siis minna pangakontorisse.

Mul tõusid selle jutu peale ihukarvad püsti. Et mis mõttes ei saa. Firmast aga öeldi, et neil on nii suur firma, et mingeid erandeid ei tehta. Teenindaja jutust jäi mulje, et Tele2-l enam kliente juurde vaja pole ja nüüd väänatakse olemasolevatele klientidele nii et tolmab. Stiilis, et kui ei meeldi, mine ära. Ma siis ütlesingi, et valin mõne teise firma. Selle peale öeldi, et mis siis ikka, head teed minna, midagi teha pole.

Ma ei teagi, mis firma teenust nüüd valida. EMT (nüüd Telia) oli hea partner mulle ligi 20 aastat, aga siis vahetus omanik, tulid rootslased ja varastasid mu numbri ära, mistõttu ma katkestasin selle firmaga suhte. Tele2 on samuti Rootsi firma. Jääb vaid soomlaste Elisa, kes tahtiski suvel head pakkumist teha, aga kuivõrd mul on Tele 2-ga kahe aasta pikkune leping, millest üks aasta on veel jäänud, siis pidin ma kahjuks ära ütlema. Nüüd mõtlen, et peaks vist operaatorit vahetama, sest Tele2-l on konkurentsitult kõige sitem levi, eriti Eesti äärealadel. See oli varem ka juba nii, aga asi ei ole 15 aasta jooksul paranenud. Pigem on hullem, sest peale on tulnud 4G ja see vajab väga head levi, muidu pole sellest midagi kasu.

8 kommentaari:

Inno ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anonüümne ütles ...

ma küsisin ka tele2st allahindlust, et mulle pole ansipi euroopa internetti vaja, et maksku ise, kah midagi ei saand

Anonüümne ütles ...

no selline hala tele2 aadressil on küll natuke liiast. kui tehti superpakkumine, siis see on miskit 3-5 € kuus. isegi "töötu" peaks suutma oma rahaasju sedavõrd kontrollida, et mitte võlgu jääda. arvet saab maksta intenetipangas kasutades ID-kaarti või nii väikese summa puhul kasvõi vana paroolikaarti. internetti pole ju veel kinni pandud kui siin hädaladada saab?

Anonüümne ütles ...

Kui ilma ei saanud, oled üle maksnud !

Anonüümne ütles ...

Elisa on hea operaator, paremat pole nagunii võtta.
Rehepapid on riigi tunnused - panga, telekomi ja sõjaväe maha parseldanud.

Anonüümne ütles ...

Väga imelik. Olen samuti Tele2 klient, maksmata arve korral olen saanud nädal ette meeldetuletuskirja, kus kirjas, mis kuupäeval teenus peatatakse. Enamasti on see mõistlik ooteaeg ja periood. Lisaks pakuti viimane kord maksetähtaja pikendust 3 eur eest, mis lisatakse järgmisele arvele.

Inno ütles ...

Mul oli varem ka samamoodi, et lausa mitu korda teatati ja hoiatati ette enne. Ükskord ei tulnud mingit teadet, maksin kahe kuu eest korraga ja mingit katkestust polnud. Nüüd mõtlesin samuti, et saan korraga kahe kuu eest maksta, aga võta näpust! Kuidagi kummaline. teenindaja ütles, et kliente on nii palju, et kõigiga ei jõua tegeleda. Palusin ülemusega rääkida, öeldi, et ülemused on kõik kuskil majast väljas ja hõivatud. Tundus, et firmas on asjad täiesti käest ära. Et ei jõuta kõiki teenindada enam.

Anonüümne ütles ...

Kirjadele vastab mõnda aega robot jah ja klienditeenindajaid otsitakse muudkui tööle. Meilidele olen järgmisel päeval vastuse saanud siiski. Palusin see kuu maksepikendust viiendani, aga öeldi lahkelt, et kui tasun pikendustasu 3 eur, siis võin alles 18ndal maksta.