kolmapäev, 10. jaanuar 2018

Venelased lohistavad eestlast nagu koera

Väljavõte Postimehe veebist.

Päris kõnekas video Postimehe veebis - kus venelased lohistavad eestlast nagu koera. Küllalt sümboolne näidata Eesti riigi 100. aastapäeval.

Eestlane karjub appi, aga selle peale vaid kehitatakse õlgu, ja peks jätkub.

Ja kuidas see oli, et venelaste motivatsioon Eestit kaitsta on kõrge. Võibolla Eestit jah, aga mitte eestlasi. Juurde võiks küsida, et millist Eestit.

Mulle tundub küll, et kui nö asjaks läheb, siis lohistatakse eestlasi nagu koeri. Nagu sellest videost näha. Ja selle eest saadakse „tingimisi” nagu Krimmi puhul. Nii käitutakse siis, kui on teada, et keegi karistada ei julge.

Ja eestlaste jaoks samuti õpetlik video: jutt on maru kõva, aga kui asjaks läheb, siis tegusid pole. Ja kriisiolukorras üks eestlane teisele appi ei lähe.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas need vene keel oskajad, kes lohistasid ülbavat eesti teletupsu, polnud mitte soomlanna, ukrainlanna ja moldaavlanna ?

Anonüümne ütles ...

Vabadussõja algus oli ka vantidele paljulubav. Lõpp läks aga natuke lappama...

Anonüümne ütles ...

Vabadussõjas jõudis Loodekorpus Narva jõe joonelt Peterburi alla.
Ehk kirjeldad, mida tegi nendega ülitänulik EW ?

Anonüümne ütles ...

video vaadatud. see läks oma keretäit küll ise küsima.

Anonüümne ütles ...

Krimm säästeti Kiievi hunta vägivallast.

Anonüümne ütles ...

Kas ikka on venelannad? Näevad välja rohkem nagu ukrainlannad ja Ukraina on Eesti sõber praegu ning seega ei saa konflikti rahvuste vaheliseks ajada. Aga peab ikka enesekindlust olema, et minna südaööl kusagil bensiinijaamas nii õrnal teemal, nagu eesti keele oskus venekeelsetel inimestel, tüli norima. Ju neiu eeldas, et klienditeenindaja nähes ei julgeta talle kallale tulla. Mis näitab eluvõõras olemist. Elul on kombeks teatavasti õppetunde jagada.

Anonüümne ütles ...

Vabadussõjas olid vene valged rohkem koormaks kaelas. Tappa ei saanud ainult Loodekorpus vaid ka kõik teised valgete väegrupid teistel rinnetel.
Demoraliseerunud kamp, kes jäi Eestile ristiks kaela.
Eestisse jäänute lõpp oli kurb. 1940 kui okupandid meil nõukogude võimu kehtestasid, siis Loodearmee veteranid pandi NKVD poolt kohe seina äärde. Eranditeta. Eestlastest Vabadussõja veteranidest õnnestus mõnelgi vaid vene koonduslaagriga pääseda.