neljapäev, 22. veebruar 2018

Eesti 100 kangelased on Tiit Madisson ja tema kaasvõitlejad

Vabadusvõitleja Tiit Madisson, kujutis rahvuslase veebist.

Eesti iseseisvuse 100. aastapäeva hakul tasub meenutada, et iseseisva Eesti ja üldse Eesti riigi ning rahva tegelikud kangelased pole see ahne ja ennast täis uusnomenklatuur, kes praegu võimul, vaid vabadusvõitlejad, kes andsid oma elu, tervise ja vabaduse Eesti iseseisvuse eest. Need olid Tiit Madisson, Mart Niklus, Lagle Parek, Vello Väärtnõu, Jüri Kukk ja nende kaasvõitlejad, kes istusid Eesti iseseisvuse nimel lausa vangis.

Neist viimastest täna ei räägita ja eks sel ole omad põhjused, mis aga ei tähenda, et neist ei võiks rääkida ja see ei pisenda nende tähtsust ajaloos. Need inimesed on tähelepanuta jäänud, kuna nad pole ahned tõusikud ja trügijad, nagu praegune võimul olev uusnomenklatuur, kelle põhiline funktsioon on välisriikide ees lömitamine ja eesti rahva hävitamine. Rahva hävitamise seisukohalt ei erine praegune nomenklatuur eelmisest. Lihtsalt meetodid on veidi erinevad, aga tulemus on sama: rahvaarvu langus. Eestlaste arv on langenud viimase 100 aasta madalaimale tasemele. Mida ei suutnud nõukogude aeg ega küüditamised, seda suutis uusnomenklatuur oma ahnuse ja ülbusega. Nad peavad end Eestis kõige tähtsamateks, aga tegelikkuses on nad närused kaabakad, kelle üle mõistavad kohut järgnevad põlved. See on täiesti selge. Ning tuleb aeg, kus Madisson ja tema kaasvõitlejad tõstetakse uuesti au sisse. See on täiesti kindel.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mart Niklus avaldas hiljuti oma kolmanda raamatu. Hr Niklus on ikka tõeliselt Suur inimene.

https://www.rahvaraamat.ee/p/mis-ei-tapa-teeb-tugevaks/1023321/et?isbn=9789949960897#!/activeTab=tab02

Anonüümne ütles ...

Praegu on Eestis 200.000 alla 18 aastast last. Ei taha mõeldagi mis 50 aasta pärast on saanud.

S-nuhtlus ütles ...

Oleks jah vaja taastada kõrgeim määr riigile kahju tekitamise eest eriti suures ulatuses! Karistus selle ahne kaabakluse eest on teadagi mis...

Nagu Margus Lepa lohutas: pidage vastu ja saagem üle ka sellestki aastapäevast!

Anonüümne ütles ...

Tiit Madisson ei istunud vangis ainult vaba Eesti nimel, vaid ka Eesti Vabariigi ajal. Revolutsioon sööb oma lapsed.