laupäev, 10. märts 2018

NATO on muutunud naljanumbriks: Türgi kutsub NATO-t appi, midagi ei juhtu


Päris lahe - Türgi kutsub NATO-t appi, aga NATO ei lähe. Türgi on samas NATO üks võtme-liikmetest ja osalenud kõigil operatsioonidel, kuhu USA on NATO riike appi kutsunud: Afganistan, Somaalia, Balkan. Nüüd, kus Türgi palub abi, pole NATO-t kusagil.

Eestlased on suured NATO-eksperdid, äkki keegi oskab lahti seletada. Mis mäng käib? Kas Eestiga juhtub sama lugu, et Eesti palub abi ja midagi ei toimu?! 

Miks on lastud NATO-l muutuda naljanumbriks?

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

miks, miks... maailm on juba muutunud ja muutub veel.

Anonüümne ütles ...

Sõjaõhutamine käib täiega, see on juba mantra lausa, mis siis kui äkki ei tulegi sõda, võibolla on kaagutada targem siis kui muna käes.

Anonüümne ütles ...

Kes Türgile kallale tungis?

Inno ütles ...

See ongi hea küsimus. Kes USA-le kallale tungis, kui ühe terroriakti alusel käivitati NATO artikkel 5? Türgis plahvatavad pidevalt terroristide pommid, hukkuvad sajad ja tuhanded süütud inimesed, Türgi palub abi, aga midagi ei juhtu. Kui Türgile appi ei minda, siis on see ohtlik, sest sama võib korduda Eestis. Kas NATO jaoks on türklased ja teised rahvad siis kehvemad kui ameeriklased?

Anonüümne ütles ...

Türgi on antud juhul ise agressor ja tungis teise suveräänse riigi terriotooriumile.Rahvusvaheline õigus sellist käitumist selgelt taunib. Abi vajab antud juhul ikka agressiooni ohver.

Inno ütles ...

See käibki tänapäeval maailmas nii. USA oli ka ju Iraagis agressor. Eesti veel andis USA-le abi selles agressioonis. Tänapäeval minnaksegi appi agressorile.

Anonüümne ütles ...

Türgi on ikka ise jälestusväärne agressor. Kurat, oma oliivioksaga sõidab sisse ainukesse normaalse elukorraldusega piirkonda regioonis. https://en.wikipedia.org/wiki/Democratic_Federation_of_Northern_Syria

Inno ütles ...

Eesti liitlane ja ... agressor. Võimatu. Ansip käis hiljuti Türgis veel suusatamas ja kiitis seda riiki taevani. See on mingi eksitus. Moskvas kokku klopsitud valeuudised. Türklased on rahuarmastav rahvas ja ei tee kärbselegi liiga.