neljapäev, 12. aprill 2018

Kommunistid olid ühtlasi kagebiidid

KGB-sse värvati kommuniste, väljavõte Kapo 2017. aastaraamatust.

Paljudes endistes kommunismimaades nagu näiteks Tšehhis ja Ida-Saksas lükati endised kommunistid pärast kommunismiajastu lõppu kõrvale, aga Eestis hakkas levima müüt nn headest kommunistidest, mistõttu kõiksugu endised kommunistid nagu Eiki Nestor ja Andrus Ansip imbusid vaikselt struktuuridesse ja mängisid õigeid eesti mehi.

Nagu nüüd aga kirjutab Kapo aastaraamat ja nagu oli üldiselt teada, siis nõukogude režiim usaldas ainult kommuniste ja nende hulgast värvati omakorda kagebiite: luurajaid ja koputajaid. Parteisse omakorda ei võetud igaüht, sinna võeti inimesi samuti teenete eest ja selleks teeneks oli ustavus režiimile. Ehk siis inimene pidi olema juba midagi sellist teinud, mis äratas režiimis usaldust. Näiteks koputanud oma töökaaslaste vms peale. Nii see ju oli! Kõik kommunistid olid sisuliselt ka kagebiidid.

Ja mis kõige põnevam, need kagebiidid juhivad nüüd Eesti riiki. Putinit kirutakse, et ta oli KGB ohvitser, aga samasuguseid tegelasi on terve Eesti poliitiline eliit täis. Ilmselt sama ka Lätis ja Leedus ning mujal endises NLiidus. See on ka põhjus, miks Eestis elanike arv väheneb ja sellele ei pöörata üldse tähelepanu: sest kagebiitide huvides ongi Eesti riiki ja rahvast nõrgendada ning kõige efektiivsem moodus on lasta rahval ära kustuda, hävitada rahva elujõud. Ehk see, mida ei suutnud nõuka ajal Moskva režiim, selle on ära teinud endised kommunistid-kagebiidid Eesti iseseisvuse ajal. Ning varsti on aeg, mil vaenlasel pole vaja muud teha, kui lihtsalt jalaga uks lahti lükata, sest Eestit pole enam keegi kaitsmas. Kagebiitide kohta öeldi: korra kagebiit, alati kagebiit, sama käib ka kommunistide kohta, mistõttu on selge, et oma asja aetakse edasi, ainult et varjatumalt. Nestor näiteks varjas siiani oma kuulumist parteisse. Pole raske arvata, miks. Ja kui ta varjas ühte asja, võib arvata, et ta varjab ka kõike muud - selline rõve limukas, kellesuguste pärast on Eesti kannatanud ja kannatab jätkuvalt.

Ma kordan veel: iga endine kommunist on potentsiaalne kagebiit ja eesti rahva hävitaja. Hävituspataljonlased pole kuhugi kadunud, nad elavad edasi endistes kommunistides. Paljud endised kommunistid ongi hävituspataljonlaste järeltulijad.

Seetõttu tasalülitati pärast Eesti iseseisvusmist ka Tiit Madisson - sest ta kuulutas endistele kommunistidele-kagebiitidele sõja ja neile see ei meeldinud. Eiki Nestorid tahtsid uuesti võimule pääseda ja seda nad ka saavutasid. Ning nüüd jätkavad nad oma hävitustööd.

Ohu märk on see, et endised Eesti kommunistid on hakanud Venemaad kiruma ja iseseisvust kiitma. Nagu kirjutab Kapo aastaraamat, värvati agente nõukogude vastaste hulgast, hajutades sellega kahtlusi. Ehk siis pealtnäha kõige suuremad nõukogude vastased olid tegelikult KGB agendid. Arvata võib, et ka tänases Eestis on KGB või selle järeltulija FSB agendid need, kes räägivad kõva häälega, kui suured Eesti mehed nad on. See on täiesti loogiline.

Eestis tuleks nüüd täita lõpuks see 1992. aasta Isamaaliidu lubadus ja plats puhtaks lüüa. Aitab küll. Endised kommunistid on nüüd juba näidanud, et ei saa millegagi hakkama ja nad on Moskvast siiani mõjutatavad ning pole seetõttu usaldusväärsed. Noori on Eestis juba küll ja küll, kel pole kommunistlikku minevikku ja KGB-sidemeid, las nemad tegutsevad.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nestor ei mäleta - ju siis ei olnud.

Kõrges Brüsselis ütles ...

...värvati agente nõukogude vastaste hulgast - Tunne Kelam!

Anonüümne ütles ...

Jevgeni Krištafovitši ema töötas ensv siseorganites, mis tema eriline teene EV eest mille eest ta sai kodakondsust (ja millal täpsemalt see juhtus)? äkki teate
Metlevi isa on vana kgbšnik, Serjoža on kõvem patrioot kui Morda Laar ise.