neljapäev, 14. juuni 2018

Miks lapsed lähevad paksuks? Sest kusagil ei tohi mängida

Helsingis olid pikka aega üleval, aga võeti maha muru peal pallimängu keelavad sildid. Aga Eestis?

Minu lapsepõlv möödus nõuka ajal ja siis võis mängida palli igal pool. Kui nüüd vaatan, millise järjekindlusega kaitstakse muruplatse ja keelatakse lastel seal jooksmine ja mängimine, siis hakkab lausa paha. Ja pole ausalt öeldes ime, et lapsed lähevad paksuks.

Keelake kõik ära, siis saate alles näha, kui paksuks võivad lapsed minna!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Palun pilti ka mõnest Eesti muruplatsist vm kohast, kus on juures silt, et lastele keelatud.

Anonüümne ütles ...

Üks kurja juur on selles, et kõikide koolide staadionid on tänaseks tarastatud ja lukus ja videovalve all, et seal jumala pärast mingit sporti ei tehtaks. Kuigi seadus lubab kooli õpilasel igasugu oma kooli rajatisi kasutada, eeldab see et laps peab minema kelleltki luba küsima aga palju selliseid julgeid ongi ja ad hoc huvi korral pole peale tunde enam kelleltki seda luba saadagi.
"Haridusminister" Reps võiks lihtsalt põhikooli- ja gümnaasiumiseadusesse ühe muudatuse teha, mis keelaks igasuguse füüsilise ligipääsu piiramise noile maksumaksja raha eest loodud staadionitele ja palliplatsidele ning laseks kanavõrgud maha võtta ja viia kuusakoskisse.

Mu kodust vähem kui 2 km raadiuses on 6 renoveeritud täismõõdus koolistaadioni, kuhu ma ise minna ei tohi ning ka laps mitte, sest ta pole nende koolide õpilane. WTF?