teisipäev, 19. juuni 2018

Numbrid näitavad suurt hävitustööd eesti rahva kallal: see, mida ei suutnud nõukogude võim, on ära teinud Eesti Vabariik

Elussünnid Eestis 1927-2017, väljavõte Statistikaameti veebist.

Rahva elujõudu näitab sündide arv. Soomes on tekkinud paanika, sest sündide arv on esimest koda langenud alla sõjaaja taseme. Valitsus, president, parlament, ajakirjanduse esindajad, valitsusvälised ühendused, kõik istuvad koos ja murravad pead, kuidas sündide arvu tõsta. Eestis langes sündide arv allapoole sõjaaja taset juba paarkümmend aastat tagasi, aga keegi ei tee välja. Justnagu oleks see normaalne.

Miks Eesti Vabariik vaatab vaikides pealt eesti rahva hävingut, on raske öelda. Fakt on see, et Eesti Vabariigist on saanud eesti rahva hävitamise masin. Mis on räiges vastuolus Eestis kehtiva põhiseadusega. Millegipärast aga keegi ei reageeri. Nii juba mitukümmend aastat. Miks? Mis toimub?!

Ja proovigu veel keegi öelda, et Eesti Vabariik on olnud edukas! Vaata, kust tahad, edu ei paista kusagilt. Vastupidi, Eesti viimased 25 aastat on olnud täielik katastroof. Lastega pered virelevad vaesuses, samas sõidavad tänavatel sellised koletised, mida ei näe isegi mitu korda jõukamas Soomes - midagi on Eestis ikka väga valesti. Juhtoinaste jaoks muudab olukorra järjest keerulisemaks see, et nüüd ei saa enam võõrast võimu süüdistada nagu varem.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Gringode kultuur nagu ütles Villu Tamme juba 15 a tagasi - https://www.youtube.com/watch?v=9nHSLWzRvs4

Anonüümne ütles ...

Õigus sul on, aga miski ikkagi ei muutu.Välja me sureme.

Cwael ütles ...

See on tõsi et eestlased kaovad varsti ja eesti riigist saab segavereliste kodumaa. Sellest on väga kahju. Põlvkondade unistused ja rasked katsumused on ahju aetud. Selle asemel lahmitakse et nii hästi kui praegu pole eestis kunagi elatud. See on tõsi aga asju ei saa vaadata kontekstist mööda. Ja statistika näitab sündimuse vâhenemist, mis on fakt, sisse ja vâljarännet ei saa tõsiselt võtta sest inimesed ei ole sunnismaised ega ela ühe koha peal. Kümned tuhanded elavad mujal, kuigi siiani “sissekirjutatud”. Juba praegu kuuleb Tallinna kesklinnas eesti keelt harva.... see eest aga vene, soome ja inglise keelt. Kohutav. Nagu halb film.

Anonüümne ütles ...

Aga mis sellest siis nii väga on, kui imeliku mentaliteediga rahvas hääbub? Ega ainult poliitikud pole hoolimatud ja tuimad - ikka kogu rahva mentaliteet (a la koletised sõidavad teedel) viib hävingusse.

a.