esmaspäev, 24. september 2018

Eesti kodanik on Soomes julgeolekuoht?

Väljavõte eestinen.fi veebist.

Soomes nabiti suuroperatsiooni käigus kinni ka Eesti kodanik, vahendab eestinen.fi. Praegu pole veel teada kellega on tegu. Teine kinninabitu on Vene kodanik. Nad saadi kätte Turu saarestikust territooriumilt, mille kohta arvatakse, et see oli salajane Vene sõjaväebaas.

Tahaks loota, et Eesti kodanik on venelane, umbes nagu Dressen või Metsavas. Aga kui on eestlane, siis hakkab meenuma 1939. aasta, mil Eesti valitsus tegi Soome selja taga diili Staliniga, et ühiselt võidelda Soome vastu. Eesti lennuväljadelt käidi Talvesõja ajal Helsingit pommitamas, Eesti sadamatest sooritasid rünnakuid Vene sõjalaevad. Me ei te, mis oli eesmärk, võimalik, et Eesti juhid tahtsid saada Soomest oma noosi. Nagu ka nüüd, kus eesti ja Vene kodanikud koos Soome vastu tegutsevad. Tõenäoliselt see Soomet ei murra, kui eestlased ja venelased taas soomlaste vastu seljad kokku panevad. Küll aga võib selline tegevus eestlastele taas kalliks maksma minna, nii nagu korraldas Stalin Eestis 1940. ja 1941. aastal tapatalgud.

Igal juhul häbiasi, sama nagu 10 aastat kõigi silme all toimunud rahapesu, mille kohta oli info nii Eesti keskpangal kui poliitikutel, aga midagi ette ei võetud. Vägisi jääb mulje, et süüdimatut Laari hoitigi selleks keskpanga nõukogu esimehe kohal, et kui rahapesu välja tuleb, siis teda nagunii ei saa vastutusele võtta.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Süüdimatu laar istub oma sossu tooli peal edasi ja tema sõbrad õitsevad riigikogus edasi ja prokurörid ja kohtunikud ja politsei ja kapo on ikka samas kohas edasi ja riigireeturid on enamuses ka ikka edasi oma soojal kohal, sest pole riikigi ja pruut pandi mehele ilma tema teadmata.

Anonüümne ütles ...

Kui idanaaber kasutaks tõesti novitshokki, oleks Laal suures ohus.
1. Kogu N.Liidu tühjaksvarastamine värvilistest metallidest.
2. Rublamüük
3. Hiigelrahapesu.