laupäev, 13. aprill 2019

Siin on lihtsalt nii mõnus!



Hommik, sõbrad! Oh, kui mõnus on olla. Magasin niiii hästi ja nüüd istun meie maamajakese rõdul ning joon soojas hommikus kohvi. Kuulan, kuidas naabri kukk kireb, ja vaatan, kuidas mesilased lillelt lillele lendavad. Paradiis, noh :D Võrus elame ju kortermajas ja seal on kuidagi imelik trepi peale kohvi jooma minna. Ma ükskord proovisin - naabritädi vaatas mind sellise pilguga nagu ma oleks idioot :D No ja praegu on muidugi külm ka.

Aga siin - täna 23 kraadi :) Mõõõõnus. Inno on ülirahul. Ja töö lausa lendab ta käes :D Ma vaatan, et siin on tal palju rohkem energiat kui Eestis, igas mõttes :D

Aga mida me siis eile veel tegime? Käisime Portalegres Continentes ja kaubanduskeskuses söömas. Seal on üks meile armsaks saanud söögikoht, kus suur taldrikutäis suppi maksab 1. 50 ja päevapraad 4. 50. Ühest portsust jätkub kahele. Kokku läks meil siis koos jookidega alla kümne euro.

Siis tagasi meie maamajakesse, tõstsime auto Lissaboni kaasa võetud tavaarist tühjaks ja läksime jalutama. Üks pood on siin ainult kella poole üheksani lahti, aga teised kuni kella kümneni. Tegime pika jalutuskäigu ja Roosi sai imetleda karjamaal rohtu krõmpsutavaid hobuseid ja lambaid :) Päike paistis kuni kella üheksani, alles siis hakkas vaikselt pilve taha minema.

Poes käidud, seadsime sammud kodu poole. Ja tegime endale seal õhtuks Portalegrest ostetud pardiriisi ja juurviljasuppi. Pärast seda jäi Inno norinal magama :D

Nüüd hakkab aga kell kaks saama ja aeg on siestat pidama hakata :) Panen teile siia veel mõned pildid üles:



Eilne sõbralik hobune :)



Kibuvitsad õitsevad.



Lambad nii julged polnud kui hobused, pistsid kohe plagama, kui neid pildistasin :D



Tulbid meie aias on juba närtsinud, aga õide on puhkenud sellised lilled :)



Varsti puhkevad õide roosid :)



Õitsvad lilled, oliivipuu, punaste katustega valged majad, taamal sinetavad mäed... Selline vaade avaneb mulle nüüd igal hommikul rõdul kohvi juues :)



Endast peab ka ühe pildi panema :) See on tehtud Lissaboni lähedal. Imetleme tänavakunsti :)

Kommentaare ei ole: