pühapäev, 27. oktoober 2019

Help! Elekter läks ära!



Pagan, ma olen praegu nii närvis! Meie majas läks elekter ära. Ja mul oli just supp pliidi peal. Mul oli metsik isu juurviljasupi järele ja seepärast panin selle pliidi peale podisema. Aga vaevalt sain podisema panna, kui ELEKTER LÄKS ÄRA!!! Terves majas. Ja ümberkaudsetes majades ka. Raskelt närvi ajab.

Küünlaid põletada ka ei saa, sest ma ei kannata praegu suitsu lõhna, see ajab mind metsikult iiveldama (kes ei tea, siis olen kuuendat nädalat rase). Nii istume pimedas. Juba kümme minutit. Ja karta on, et istume veel. Midagi ei ole teha ka.

Tahaks telekat vaadata, mul oli just The Philadelphia Story pooleli (Cary Grant, Katharine Hepburn). Ei saa. Vets on pime. Köök on pime. Magamistuba on pime. Lastetuba on pime. Külmkapp on pime. Mikrolaineahjuga ei saa ka midagi teha. Ainult internet on. Mobiilne internet. Noh, õnneks seegi. Muidu oleks täielik õudus.

Pildil vaade meie aknast.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Plussenergia majades puuduvad elektri katkestused ja elektriarved.
Tsipake tuleb nokitseda selleks,et muuta oma koduks plussenergia majaks.
Vaata www.instructables.com
jpt. veebe neist saab infot kuidas muuta elamine energiasoltumatuks.

Anonüümne ütles ...

Plussenergijale .... Me maksame kopsakaid võrgutasusi koos ülikalli elektriga ja saame selle eest teenust kus teenusepakkuja on kohustatud tagama katkematu elektriühenduse.Kuna teenuse pakkujaks on riiklik ettevõte kus töötavad palgatöölised on otseselt rahva poolt valitud valitsuse ülesanne, kontrollida tarbija poolt ostetud riikliku ettevõtte, teenust pakkuva juhtkonna pädevust oma ametis.Ei ole Eestis lumi ega tuul mingiks üllatuseks vaid on saamatus ostetud teenuse pakkuja poolt kus tarbijat peetakse lambaks.Kõige õigem oleks hetkel luua elektritarbijate liit koos ametiühinguga kes ei söö valitsuse peost.Ei ole vaja kellelgi ehitada alternatiivseid elektrijaamu vaid teenuspakuja peab omama ka kohustusi.

Anonüümne ütles ...

Kuidas saab elektrit tasuta ? https://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2016/11/kuidas-saab-elektrit-tasuta.html

Isegi lapsed meisterdavad endile elektrituulikuid ja päikesepaneele sest peale tasuvusaega annavad nood elektrit ja kütet tasuta jpms: http://elektritsaabtasuta.blogspot.ie/2012/06/polve-peal-meisterdatud-elektrituulikud.html