esmaspäev, 18. november 2019

Roosikese sünnipäevapidu



Meie väikese, nüüd juba viiese Aurora sünnipäev algas entusiastliku kinkide avamisega ning jätkus sama entusiastliku sünnipäevapeo ja tordisöömisega. Tordi sai Roosike meie armsalt Katariina kohvikult kingiks ja oli selle üle üliõnnelik. 

Ka teiste kinkidega paistis pisipiiga rahul olevat. No millisele väikesele tüdrukule ei meeldiks siis LOLid ja Poopsie Unicorn (väikeste laste vanemad teavad, millest räägin :D). Aga samavõrra vaimustas Roosit ka issi kingitud i-pad :D Roosi ütles, et nüüd ta ei ole enam beebi, sest tal on oma i-pad :D 

Seljas on Roosil samuti sünnipäevaks saadud printsess Belle'i kleit. See on meil iga-aastane traditsioon, et Roosi saab sünnipäevaks omal valikul printsessikleidi :) Eelmine aasta soovis Roosi printsess Aurora kleiti, nüüd aga Belle'i kleiti. 

Siin aga pildile tordist koos säraküünaldega:

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Juhuu )) Õnne, me oleme üks. Pole olemas meid ja teisi, me oleme tulnud ühest allikast.
Saagu rõõm ja rahu kõigile. Juhuu ))

ann ütles ...

Mul on varsti-varsti 4a saav tütar, aga loen nagu hiina keelt - LOLid, Poopsie...? Pole aimugi :D Ja i-pad pole minu 6a lapselgi veel üldse teemakski olnud - hmm, ju siis ka rühmakaaslastel, kellega suhtleb, veel pole isiklikke eksraaniseadmeid.
Millega ma muidugi ei taha väita, et pered peaks üksteise koopiad olema - lihtsalt selline naljakas tunne tekkis lugedes, nagu me elaks-oleks kuskil teises maailmas :D

Aga õnne Roosile! Teiste lapsed kasvavad ikka kiiresti - nii suur tüdruk juba!

Anonüümne ütles ...

Ere näide,kuidas tänapäevased liberalistlikud vanemad toodavad globalistlikule ühiskonnale vajalikke produkte.

Filoloog ütles ...

Seekord nõustun Annega: iPad nii väiksele lapsele...oioioi.
Kindlasti olete lugenud, et interneti tõttu on laste ajuühendused muutunud hüplikuks: kõik peab käima klikk ja klikk, millelgi pikemalt peatuda ei suudeta. Tulemuseks on hüperaktiivsus ja keskendumisraskused.
G. Soros, kes on oma miljardid intrnetiärist saanud, ei lase oma lapsi enne teismeliseiga arvuti lähedalegi. Ju siis teab, mida teeb. Inglismaa ja USA eliitkoolides on igasugune nuti-pluti keelatud: telefonid, arvutid jm ekraanid. Nendest koolidest väljub maailma juhtima asuv eliit.
Nii et midagi head sellest nutiplutist lastele küll ei sünni.
Roosikesele loomulikult palju õnne ja lapsevanematele tarkust oma lapse kasvatamisel!

Irja ütles ...

Noh, meie majas on väikesed tüdrukud, juba kolmeaastased, suured LOLide spetsialistid ning käib vilgas nukkude vahetus, kui mõnel mõnda topelt :) Isegi lasteaeda võetakse kaasa. Nutiseadmed on samuti meie maja lastel olemas, aga eks muidugi vanemad jälgivad, mida ja kui palju vaadatakse. Videomänge näiteks mina Roosile veel tutvustanud pole, küll võib ta vaadata teiste laste videosid Youtube'ist.