neljapäev, 25. juuni 2020

Ella esimene reis



Võrus oli täna 28 kraadi (real feel 31) ning homme tuleb juba 30 (ei taha mõeldagi, mis real feel olla võib :D) ning seda me enam välja ei kannatanud. Pakkisime hommikul kiiresti asjad ja lapsed kokku ning spurtisime kella poole kaheteistkümne ajal - mitte Portugali! :D - , vaid Inno esiisade radadele Pärnumaale. Täpsemalt Kablisse. Siin viie järgmise päeva jooksul üle 27ne kraadi ei tõuse ning mereõhk on mereõhk.

Võrus läks aga tõesti väljakannatamatuks. Ok, väljas on 28, aga toas samuti ning nii ei saa magamagi jääda. Ventilaator on, aga sellise kuumuse juures pole tast abi. Samuti jaheda duši all käimisest. Käid, aga siis pead poole tunni pärast uuesti minema. Nii võib hulluks minna. Mõistus on kuumusest niiehknaa segi. Näiteks Inno ütles mulle täna hommikul lapsi autosse tõstes, et paneb nüüd Rauli autosse. Raul on tema vend. Ehk siis sisuliselt oli tal mõistus juba nii sassis, et ta nimetas Juulit Rauliks :D Sain aru, et peame lahkuma kiiremas korras.

Tegelikult oleksime pidanud startima juba varem, sest sihukese kuumaga on mõrv ka sõita. Praktiliselt igal pool olid teetööd ning sõita sai hirmaeglaselt. Innol hakkas vahepeal autoroolis isegi natuke paha ning pidin talle vett pähe valama. Päike paistis talle nimelt otse peale. Juulile ei paistnud ja tema lõkerdas terve tee lõbusasti naerda. Aga õnneks jõudsime siiski elusate ja tervetena kella kahe ajal Kapli. Imekombel ei ärganud Ella teel kordagi. Ärkas ta täpselt sel hetkel, kui Häädemeestele sööma minemiseks auto peatasime. Nii et elu esimene reis õnnestus väga hästi.

Praegu oleme Lepanina kämpingus ning tunneme end mõnusasti. Siin on 24 kraadi sooja ning puhub meretuul. Käisime lastega pannkooke söömas ning mänguväljakul mängimas ja nüüd sätime end tudule.

Ülal teel põrgukatlast mere poole, siin veel mõned pildid tänasest päevast:



Juulike Häädemeestel muru peal istumas. Mereõhk mõjub talle alati hästi.



Lepaninas. Roosi basseini ääres mängimas.



Üks väsinud issi ja beebi :D



Roosi on rahul :D

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui ilus koht on Lepanina!!! Jaksu!

Irja ütles ...

Jah, üks romantilisemaid kohti Eestis :)

Anonüümne ütles ...

Tänaval poe ukse ees, seisab lapsevanker, millest kostub rõve sõim:
"Kuhu kurat küll see vanamoor läks? Vedelen siin tühja kõhuga, mähkmed täis situtud. No on ikka kuradi peldik raisk!"
Kõrvalseisev meesterahvas läheb asja uurima:
"Kesse meil siin nii häälekalt toriseb? Oi, oi! Ise veel ei oska käia aga milliseid koledaid sõnu juba laps teab!"
"Aa sina onu, oskad käia?"
"Oskan lapseke, oskan!"
"No siis käi persse!"

Irja ütles ...

:D