reede, 19. juuni 2020

Estrella Maria, meie väike Stella Maris



Saage siis tuttavaks - ESTRELLA MARIA TÄHISMAA :) Kuna vanematel õdedel on uhked nimed, Julia Eveliina ning Aurora Victoria, siis ei saanud tema ka alla jääda :D Meie jaoks on oluline, et nimi kõlaks ka Lõuna-Euroopas, kus osa ajast veedame. Aurora tähendab „valgust” (Aurora Borealis - põhjavalgus, Aurora - koidujumalanna Rooma mütoloogias ning Aurora Victoria - valgus võidab), Estrella aga „tähte.” 

Nii et valgus ja täht :) Samuti on meie jaoks väga tähtis koht Serra de Estrela mägi Portugalis (Tähemägi). No ja kes ei teaks, mida tähendab Stella Maris ehk star of the sea, meretäht? Nii et meie väike Estrella Maria ehk Stella. Või Ella :D

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Peened nimed tõesti :)
Kas sa lasid raseduse ajal ka mingeid uuringuid teha, et kindlam olla? Mõtlen siinkohal Julia sündroomi.

Irja ütles ...

Seda polnud vaja, sest nüüdseks on Angelmani sündroom tavalise väärarenguid tuvastava veretesti hulka liidetud. Juuli ajal veel polnud - kuna Angelmani sündroom nii harv :D Nii et selle tavalise veretestiga sain teada, et pole Angelman. Kuigi kui on deletsioon, siis on väga väike tõenäosus, et teine Angelman. Mutatsiooniga on see 50 %. Juulil on deletsioon.

Anonüümne ütles ...

Uskumatu lugu! Ma pole vist aasta otsa siia blogisse sattunud ja siin on UUS LAPS!Vaatasin esiotsa a i n u l t pilti ja mõtlesin, et täitsa Vello Vaheri nägu, et k e l l e laps see nüüd's on ja mis ajast pilt üldse? Tuhnisin asja üles---uus laps Tähismaadel!

Irja ütles ...

:D Aitäh :D Meie laps jah, sündis 17. juunil :D Natuke jah Vello nägu, aga Vello on jälle meie isa koopia, nii et vanaisa nägu :)