teisipäev, 23. juuni 2020

NB! Alanud on heategevuskampaania "Mina Aitan!"


Alanud on heategevuskampaania "Mina Aitan!", kus erinevad tuntud Eesti inimesed on heateagevuse toetuseks välja pannud auhinnamängud. Kõigi inimeste vahel, kes teevad mängude raames annetuse, loositakse välja elamusauhindu (nende seas näiteks tandem langevarjuhüpe Jüri Pootsmanniga, 24h ellujäämiskursus metsas koos Eeva Essega, Telesaate salvestuspäev ja lõunasöök Roaldiga ning palju muud)

Kampaania koduleht ja auhinnamheategevuskampaania "Mina Aitan!", kus erinevad tuntud Eesti inimesed on heateagevuse toetuseks välja pannud auhinnamängud. Kõigi inimeste vahel, kes teevad mängude raames annetuse, loositakse välja elamusauhindu (nende seas näiteks tandem langevarjuhüpe Jüri Pootsmanniga, 24h ellujäämiskursus metsas koos Eeva Essega, Telesaate salvestuspäev ja lõunasöök Roaldiga ning palju muud)

Kampaania koduleht ja auhinnamängud on leitavad:
https://minaaitan.ee

Auhinnamängude raames on võimalik aidata näiteks vähekindlustatud perekondi, kes peavad muretsema ka nii primaarse asja pärast kui et toit oleks laual ja lapsed söödetud. Või inimesi, kelle lapsel on õnnetu saatus vähihaiguse näol ning peavad viibima korduvatel ravikuuridel ja elama pideva muretunde ning teadmatusega oma lapse tuleviku osas. Ühise pingutusena loodame, et saame nende ja ka teiste abivajajate elu kas või natukenegi kergemaks teha ning tuua päikesekiire pilve tagant nähtavale!

Kommentaare ei ole: