reede, 19. juuni 2020

Teine eluhommik



Selline see väike tegelane siis meil on :) Eile hommikul maailma uudistamas. Öö möödus rahulikult, saime mõlemad küllaga tududa. Ning hommikul siis muidugi kohe jälle suure hooga sööma :D Isu on Tibul hea ning ka piima jätkub. Minul pole sellega kunagi probleeme olnud, pigem vastupidi.

Seljas on tal suure õe Roosi ostetud Mickey body. Roosi on üldse väga tubli ning hoolitsev. Varus väikesele õekesele juba aegsasti koos issiga uusi riideid ning muud vajalikku.

Eile tulime ka ära koju. Minuga on kõik korras, rebendeid polnud üldse, ning ka beebi tunnistati lastearsti poolt täiesti terveks. Nii et kutsusime issi ja õekesed meile järele ning KOJU! Hurrraaa!!

Lahkudes oli hinges aga väga soe tunne. Ei väsi kordamast, et niisugust hoolitsust ning sooja ja sõbralikku suhtumist pole ma varem kohanud üheski teises haiglas. Tundsin end puhanuna nagu pärast spaas käimist. Ja seda vaid ööpäev pärast sünnitust :D Poleks uskunudki, et selline asi võimalik on. Mina lootsin seda saada Elites, aga sain hoopis Võrus. Tasuta.

Kelle nägu beebi on? Ütleme nii, et selle üle veel vaidlused käivad :D Praegu on domineerivaks seisukoht, et TÄIESTI OMAENDA NÄGU :D

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tore, et kõik korras ja saite koju! Esimene sünntius oli elites? Eks esimene kõige raskem ka tavaliselt, aga tean su kannatusi seal.

Anonüümne ütles ...

Beebi vaatab nii asjaliku näoga :) Vastsündinutel ongi kogu maailma tarkus.

Irja ütles ...

Aitäh :) Jah, esimene oli Elites, ilma valuvaigistita. Ma muidugi ei taibanud seda ka ette tellida ning sünnituse ajal ei osanud küsida.

Anonüümne ütles ...

Mulle tundub, et veidi Inno moodi, aga see võib kõik muutuda. Igatahes said väga nauditava sünnituskoguemuse ja palju õnne ka tütretirtsu puhul!

Irja ütles ...

Jah, lõpuks! Mul kadus juba usk ära, et sünnitamine võib ka meeldiv kogemus olla :D Aga jään oma sõnade juurde - valige haigla, kus tunnete, et olete nagu kodus, ning kus on lahke personal. Muul pole tähtsust. Ja sisetunne ei peta kunagi.