teisipäev, 15. detsember 2020

JUULIKESE UUS KÄRU


Tellisime Juuli lõppude lõpuks uue käru. Vana MACLAREN oli oma aja täielikult ära elanud - Juulile nimelt meeldib end kärus olles edasi-tagasi kõigutada ning lõbusasti käte ja jalgadega vehkida ning üks käru sellisele tambile kaua vastu ei pea. Eriti Maclareni sugune kergkäru, mis on ideaalne lennukisse kaasa võtmiseks. Juulil kulus ta hävitamiseks kaks aastat :D 

Nii et tuli uue käru peale mõtlema hakata. Invafirmade kodulehekülgedelt me midagi sobivat ei leidnud, Cricket temasugusele Tarzanile ei sobi ning Stingray oli talle väike. Siis avastas Inno erinevaid kärusid guugeldades sellise firma nagu Akces-med. Tegemist on Poola firmaga, mis pakub teisigi invaabivahendeid ning seda palju odavamalt kui mõned teised tuntud firmad. Käru hind oli seal 1300, mis Cricketist palju odavam (too maksab 2000 euro kanti). 

Nii et tellisime ära ning paar päeva tagasi oli käru kohal. Kohe oli aru saada, et Juuli tunneb end seal ülimõnusasti. Naermine ja kilkamine hakkas kohe pihta. See on nagu suur tugitool või nagu Inno ütles - suur Emmaljunga Scooter. Kui Roosi sündis, siis ostsime temale Tartu Lõunakeskusest Scooteri ja sellega oli ühtviisi mõnus nii Lissabonis kui Võrus ringi kruiisida. Nii et kui te beebikäru otsite, siis minu arvates Scooterist paremat ei ole. 

Sama kehtib Juuli käru kohta - paremat pole! Inno teda lükkab ja nüüd ta lausa tahab välja jalutama minna. Enne jäi pigem koju, sest Mclarenit on nii raske lükata. Inno oli juba pärast paari tänavavahe läbimist väsinud. Nüüd muudkui jalutaks ja jalutaks. Kilomeetreid. Nii et soovitame! Käru nimi on RACER EVO ning teda on neljas suuruses :) 

Teda saab ka pea lamavasse asendisse panna: 

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Innole.
Eks sa Inno pead Irjale samuti ostma uue käru kus ta olles edasi-tagasi kõigutada ning lõbusasti käte ja jalgadega vehkida saab.

P.S. Kas Jõuluvana tuleb käru peal ?
Helikopteriga ? Tsepeliiniga ?

Häid Jõule !

Teie
elektritsaabtasuta