laupäev, 16. jaanuar 2021

Kas teadsite, et Ronaldo ema kaalus lapse aborteerimist?


Väljavõte Delfi veebist.

Eestis ja mujal räägitakse Ronaldo fenomenist, aga ühest asjast mujal peale Portugali eriti ei räägita, kuna see pole nö poliitiliselt korrektne.

Portugalis aga räägitakse peaaegu alati, kui Ronaldo femonemist põhjalikumalt juttu, et tema ema tahtis lapse aborteerida. Aga nö viimasel tunnil otsustas ringi ning vaatamata kehvadale majanduslikele tingimustele otsustas lapse alles jätta ja üles kasvatada.

Nüüd, kui Ronaldo on emale Ferrari ja uhke maja kinkinud, siis ema loomulikult oma otsust ei kahetse. Aga see näitab, et aborteerimisega võib väga paljust ilma jääda. Ja et abordid üldse on suur mõttetus ja risk, mis ületab pikas perspektiivis riski laps saada.

Praegu on aga Euroopas ja mujal maailmas aborteerimine moes, kuna lapsed on looduse saastajad, nagu armastatakse öelda. Leitakse, et mõttekam on inimesi Aafrikast sisse tuua. Rohelise ilmavaatega inimestel pole lapsi ja nemad on ilmselt ka suurimad aborteerijad, kahjuks. Ja rohelised on kõige suuremad massilise immigratsiooni pooldajad.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Olen sama meelt aga probleem on vist selles,et inimkond pole lahendanud seksimise probleemi sedasi,et ei sünniks soovimatuid lapsi.
Need viljastumise vastased vahendid on kahjulikud tervisele. Meelemürgid on samuti tervisele kahjulikud.

Noh,sport on kah sedasi,et kurivaim kui mitu kilomeetrit sa pead siis jooksma iga päev,et saada lahti üleliigsest spermast.

Onaneerimine on perversne. Onaneerimise koha pealt tean jutustada naljakaid lugusid :)
Onaneerimisel on olemas erinevaid stiile.
Tean onaneerijat kes onaneerimise ajal teeb sama häält mida tehakse vahekorras partneriga "Oh-oh-oh-ah-ah- jms häälitsusi. :))
Tean onaneerijat kes onaneerimise ajal nutab ja ahastab :)) Ma poleks uskunud,et see mees taob pihku sest ta on lihastes,tal on kõhu peal "six pack",ta on kiilakas,macho välimusega.
Jagasin magamistuba kahe teise mehega.
Mina magasin narivoodi teisel korrusel. Keset ööd tunnen voodi kerget vibreerimist. Ma ei tahtnud uskuda,et allpool olev taob pihku aga kuna vibratsioon jätkus mis oli häiriv siis vaatasin mis seal alumises voodis toimub.
Ta tagus pihku :) Palusin tal minna peldikusse pihku taguma. Ta sai aru ja enam seda ei juhtunud. Kuid järgmisel ööl kuulsin teisest voodist hääli mida tekitab eesnahk kui toda liigutada. Kuna see oli häiriv siis vaatasin mis toimub seal voodis. Ta tagus pihku :)) Palusin tal minna toaletti selle tarbeks. Kolm tundi hiljem ta läbi une,noh ise magas ja samal ajal tagus pihku oma voodis...:))

Pärasoole seks naisega on ohtlik sest pärasoole nahk puruneb kergest ja see teeb naisest invaliidi.

Oraalseks on minu meelest naist alandav.
Ma ei suuda oma peenist panna naise suhu keda armastan. Prostidele olen andnud hamba peale.

Keeleka tegemisega on see lugu,et kui mingi suguhaiguse bakter satub silma siis jääd pimedaks. Ja ega keelekat ka pidevalt ei tee. Naised ei pea lugu vitulakkujaist.

Homoseksualism on perversne.
Homoseksualism levib nakkuse kaudu ja on ravitav toore Võilille taime abil.
Oh kooliaeg oh kooliaeg millal sina tuled
Koolimaja peldikus lastest saavad peded.
Homoaktivistid kraabivad mittehomode peenisesse bakterid ja siis mittehomodest saavad homoseksualistid 48 tunni jooksul.
Homoaktivistid vägistavad poisse nakkuse edasi kandmise otstarbel.
Homoseksualismi puhul on armastusest asi kaugel. Homod ründavad mittehomosid jultunult selleks,et edasi kanda homopandeemiat.
Miks homode huuled on lillat värvi?
Miks homode lihaste toonus on madal?
Miks homod ei tohi anda verd ?



See taichi-juan annab kergenduse munanditele ilma seemet purskamata.
Ma ei tea kas naised saavad kergendust.
Kuid ka nendel taichidel ja joogadel on omamoodi "side effects ".

Mu ema tegi 22 aborti. Iga abort kahandab naise eluiga terve aasta. Abort on valulik. Haavad kaeti joodiga. Ma ei tea kuidas kaasajal tehakse aborti.
Mu ema andis elu kuuele lapsele.
Kui kolm last olid sünnitatud siis arst
ütles,et ta enam ei tohi lapsi sünnitada sest järgmised sünnivad värdjatena. Ema ei kuulanud teda ja sünnitas kolm last veel.
Kelledest sirgusid terved ja tublid inimesed. Kaapekakk ehk pesapoeg on Eestis tuntud inimene kes töötab kirjastuses kujundamisega.

Azerbaijanis kuni abieluni mehed elavad seksuaalelu eesliga. Naised ei seksi enne abielu sest pruut peab olema neitsi.
Peigmees peab kinkima kaasavaraks terve varanduse mille kogumiseks kulub terve elu.
Seks eesliga on sedasi,et mees paneb jalga kirsad ja eesli tagumised jalad paneb kirsadesse,et eesel ei saaks putku panna.
Eesli taguots pidavat olema pisem kui naiste väljaveninud tussu :))

Anonüümne ütles ...

P.S.
Onaneerimise kõrvalnähud on jubedad...
Ma olen onaneerimise ohver.
Ma pole suutnud luua perekonda,kasvatada lapsi...
Ma olin abielus,meil sündis tütar. Naine lahutas minust sest leidis,et ma olen nõrk. Ma olin siis 21 aastane,ma ei suitsetanud ja ei joonud,tegin sporti.
Naised jooksevad minu juurest minema ja naeravad,et mu keha ja eriti peenis on pehme...

Ma hakkasin onaneerima varases eas enne suguküpseks saamist,
mu munandid ei kasvanud suureks millised on igal normaalsel mehel. Onaneerimine on kõige ohtlikum enne ja suguküpsuse saavutamise aega sest see takistab munandite suguküpseks saamist. Munandid jäävad kängu.

Onaneerimine takistab naistele lähenemist,puudub piisavalt iha,et neid voodisse vedada.
Iha on aga onaneerimisest on mul ikka veel poisikese hääl.

Onaneerimine teeb sind biovampiiriks...
See omakorda takistab suhtlemist sest peale onaneerimist imed sa teisi eluenergiast tühjaks ja seda nad tunnevad kogu oma kehaga...
Nad tunnevad südames valu mis neid kohutab. Biovampiiri juuresolekul lapsed hakkavad nutma...

Onaneerimine tekitab eelsoodumust homoseksualismile.
Kui sa juba pihku taod siis sa su suguti saab ka siis erektsiooni kui pervert katsub su sugutit,vastik see tunne on aga refleksid on refleksid.

Onaneerimine teeb aeglaseks.
Mul on autojuhiload peaaegu kõigile masinatele aga ei julge rooli istuda sest reaktsiooni pole ollagi. Olen aeglane nagu koaala karu :))
Ju siis onaneerimine on kahjulik neerudele...

Onaneerimine keeras mu elu tuksi...