reede, 5. mai 2023

VIIS PÄEVA PÄRAST OPPI


 Siin siis kaks rõõmsat õekest täna lõuna paiku Lissaboni kaubanduskeskuses El Corte Ingles :D Legonurgas, kus me alati käime, kui sinna satume. 

Ja täna oli põhjust minna, sest vapper kahene Ellake ärkas hommikul vara, et saaksime siit Hispaaniast varakult Portugali pealinna poole teele asuda. Kuna sõit kestab ligemale kolm tundi, siis ärkasime juba kell seitse. Lapsed autosse ning teele!

Kõigepealt oli Ellakesel Dona Estefania haigla vastuvõtukeskuses haava ülevaatus, puhastamine ning uus sidumine. Alguses ta kartis hirmsasti, kuna viimati ju surgiti haavas ja see oli päris valus, aga kui arstitädi talle multikad pani (Portugali lastehaiglates on vist igas kabinetis telekas :D), oli ta juba üpris koostööaldis. 

Hurraa, selgus, et haav on ilusti paranenud ning arstid ütlesid selle kohta "very nice." Super, ma olin nii mures - no ma olen paniköör ka :D 

Seejärel saadeti meid haigla rehabilitatsiooniosakonda, kus sealsed tädid Ella käe samuti üle vaatasid. Tundus, et ka nemad jäid rahule.
Järgmised visiidid - uud sidumine ning uus rehabilitatsioon - on meil siis viie päeva pärast, 10. mail. Siis tuleb jälle Lissaboni sõita.
Lapsed ootavad seda juba innukalt, kuna loomulikult lubavad emme ja issi Ellal ja Roosil sellise kohutava läbielamise peale kaubamajast palju mänguasju osta. Nagu täna :D 

Aga las olla, Ella on selle kuhjaga ära teeninud. Ta on tõesti tubli ja oleks võinud palju hullemini minna. Ta on terve ja see on kõige tähtsam.

Nägime vastuvõtukeskuses ka seda poissi, kes oli koos oma emaga meiega ühes palatis. Nood tulid kohe Ellat tervitama - Portugalis on nõnda, et kui korra koos, siis alati sõbrad :D Ella kohe lehvitama: "Hi!" Ta ütleb nüüd siin kõigile rõõmsalt "Hi!" ja saadab oma väikese käega võluvalt õhusuudlusi - kuna haigla õed teda ennast kogu aeg niimoodi tervitasid ja talle õhusuudlusi saatsid :D

Ühesõnaga, tore päev oli! Väsitav, kuna vastuvõttu tuli oodata pea kaks tundi, aga sellest polnud midagi, kuna arstide ja õdede ülevoolav sõbralikkus korvas kõik. Best day ever, olid lapsed ühel nõul. 

Tore, kui ka haiglaskäik võib olla best day ever!

Siin Ella pärast arstivisiite Corte Ingles'is kuhjaga ära teenitud jäätist söömas: 

Kommentaare ei ole: