teisipäev, 5. märts 2024

JÄLLE KÜLMALAINE!


Väheke siinsest elust-olust ka :) No vahepeal tundus juba, et kevad käes, kuna ühel päeval oli 20 ja ühel lausa 21 kraadi ning päike siras kõrgel taevas ja terve päeva, aga sel nädalal tuli talv jälle kolinal tagasi ning temperatuur langes öösel lausa kolme kaardi peale ühel ööl. No täna pole väga hull, päeval 15, aga öösel ikka 3. 

Roosi käib jopi ja kinnastega koolis. Päeva peale saab ära võtta, kuna keskpäeval tuleb päike välja ja soojendab mõnusasti, aga hommikuti on - brrr - päris kõhe. Kui tuul ka veel puhub, siis eriti. Nendel päevadel viib Inno Roosi autoga kooli, teistel päevadel jalutame - kool ju ainult kümne minuti jalutuskäigu kaugusel.

Et meie pole siin Tenerife ega Andaluusia, kus talvelgi soe ning üldse ei saja :D Meil kallab talviti korralikult, selgi nädalal on mitu sajupäeva. Mis on hea, kuna maapind saab siis korralikult kastetud ning veepuudust ei teki. 

Külmalaine kestab siin veel nädal aega, neljapäevast pühapäevani on 11-12 kraadi ja sajab (brrr), alles järgmine teisipäev lubab 17 kraadi. Ehk siis praegu ei ole kõige parem aeg siia tulla. Vist :D 

Pildi peal naabrikassid, kellele meeldib meie hoovi peal päikest võtmas käia. Lastele nad väga meeldivad.  

Kommentaare ei ole: