laupäev, 17. november 2007

Kas meestel võib olla munniviha?

Arutasime seda täna Innoga. Mul nimelt üks tuttav mees, kellega ma ei ole seksinud ja kes on minu peale pahane. Kunagi keegi naisterahvas siin blogis kirjutas, et naistel on selline asi nagu vituviha. Kui noorem naine mehe üle lööb.

Aga kas ka näiteks mehel võib esineda selline asi nagu munniviha? Kui oled pikalt ühe naisega seksida tahtnud, aga ei ole saanud, ei saa ja tead, et mitte kunagi ei saa. Kui oled seniajani saanud kõik naised, keda oled tahtnud???

Lihtsalt mind hakkas see asi huvitama. Mis arvate? Mehed ka??

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

tean omast kogemusest, et mida enam komplekse ja sisemist pinget, seda vihasem mees tõepoolest on naiste peale, keda tahaks panna, aga kes ei anna (näe, isegi riimi läks!)

Anonüümne ütles ...

Meestel ei ole riistaviha. Riist lihtsalt sygeleb ja seda on vaja sygada. Ja me kõik teame, mis juhtub, kui sygelevat kohta kohe sygada ei saa. Vastik, ebameeldiv, häiriv ja sygelev on. Ja sygamata sygeleja muutub teistele vastikuks, ebameeldivaks ja häirivaks.

. ütles ...

on kyll sihuke viha. niikaua, kuni kutt sisemiselt kasvab elik yle saab elik endale naise leiab.

Anonüümne ütles ...

Munniviha võib olla vaid seltsimeestel, kelle elu ümber munni tiirlebki ehk siis kogu vaba energia läheb sellesammuse sügamiseks. Ilmselt selle kodaniku "armas" kaasa ei süga oma väikest sõpra piisavalt tihti (kui üldse) ja sellest ka kodaniku elu mõtte tiirlemine ümber augu.

Edmund ütles ...

Hahahahaa, äge! On ütlematagi selge, mis "meestuttava" kohta see sissekanne käib. :)