pühapäev, 17. jaanuar 2010

Vaatamissoovitus: Soviet Story


Kaader filmist Soviet Story.

Tänu kohvikuliste vihjetele leidsin veebist väärt vaadatmise: täiesti vabalt saadaval on film "Soviet Story", mida ma soovitan kõigil vaadata (http://www.veoh.com/browse/videos/category/educational_and_howto/watch/v19424410garqQkmK). Mis näitab, kuidas stalinism ja natsism on ühe nähtuse kaks erinevat külge, sisuliselt üks ja sama asi. Ainult selle vahega, et natsism on üheselt hukka mõistetud, stalinism mitte. Mis võimaldab selliseid perverssusi nagu Gruusias, kus pühitsetakse Stalinit ja tema aega lausa avalikult ning stalinism on ametlik valitsev ideoloogia. Eestlasi on kasutatud katsejänestena mõlema režiimi eksperimentide puhul, kuna eestlased on mõlema režiimiga kaasa jooksnud. Ja see teine, stalinistlik eksperiment elab edasi, mistõttu valitseb stalinism praegu jõuliselt edasi endise NLiidu territooriumil, kaasa arvatud Eestis.

Filmis on hästi näha, mis tehti stalinismi kriitikutega: neid kiusati taga. Samamoodi käitutakse valitseva režiimi kriitikutega praegu Eestis.

Üks huvitav nüanss veel: Hitler sõitis Mercedesega:

73 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

savisaar sõidab ka mersuga! see on palju huvitavam nüanss...

Inno ütles ...

ma ise ka mõtlesin selle peale, et kas juhid tahavad eestis kõik hitleriga sarnaneda või mis. pealegi on mercedese puhul hinna ja kvaliteedi suhe täiesti paigast ära, garantiiaeg on vaid 1 aasta saksa autodel. mercedes teeb muidugi juhtidele ka allahindlusi, eriti sellistes banaanivabariikides nagu eesti.

Anonüümne ütles ...

Kahjuks vajab selle blogi autor ravi võio loogikut. Küik tema kirjutised on vastukäivad ja seda patoloogilises mõõtmes.

Anonüümne ütles ...

no jah. eks me tea, kelle eeskuju on hitler. kes oli see kuulus lapslinnapea kes oma sünnipäeval ka kostümeerus... hahaa. teadagi, mis erakonnast ta on.

Anonüümne ütles ...

ahah et Hitleri käest siis teie suur juht ja õpetaja Savisaar autot valides eeskuju võttis.
A mis sellesse filmi vaatab, siis ilmselt on see paljudel eestlastel juba vaadatud. Soovitage parem oma sõpradele revadele ja sõrikkidele ja peetjadele, ja las nemad soovitavad omakorda hästi paljudele. ehk jõuab nähtu imekombel mõnele kohale ka.

Anonüümne ütles ...

Njah, see on tõesti enamustel nähtud film. Soovitan teile Reva, Linteri ja selle Batmaniga teha üks filmiõhtu koos ja siis pärast küsida nende arvamusi ning see juutuubi üles riputada.

Anonüümne ütles ...

Ansip sobiks samuti nende kõrvale kuna mehel on alati sõrm püsti või käsi ees!IRW

Anonüümne ütles ...

hitleri ajal ei olnudki riigijuhil saksamaal muuga sõita kui mersuga. konkureerivaid luksmarke ei olnud. bemmi ei olnud. audit ei olnud. bemm tegi lennukimootoreid, audi eelkäija auto-union tgi keskklassi, opel tegi väiksese inimese autosid ja volkar ka.

Anonüümne ütles ...

ja aasta-paari pärast loeme me siitsamast blogist, kuidas stalin oli õige mees ja võitles hitleri vastu ning vaba maailma eest. sellised äkilised kannapöörded teile ju meeldivad

Anonüümne ütles ...

Maibach ja oli Horch olid kõrgeim klass.

Anonüümne ütles ...

17:02, Bäckmunni "arvamus" asjast on ju ammu teada!

Urro ja Türja, mis toimub - ise käisite ju Helsingis lausa piketil selle "rahvastevahelist vaenu õhutava soperdise" vastu!?!

Anonüümne ütles ...

to 17 jaanuar 2010 16:41
Minu teada LANG ei olnud linnapea, kui ta püssirohukeldris oma sünnipäeva tähistas

Anonüümne ütles ...

Bäckman kaebas lätlaste "Soviet Story" politseisse

07. mai 2009


Soome politsei asus Johan Bäckmani avalduse alusel uurima, kas Läti film „Soviet Story“ õhutab rahvusvahelist vaenu ja vägivalda.


Bäckman teatas portaalile Baltija.eu, et Soomes alustati kriminaalmenetlus filmi „Soviet Story“ näitamise korraldajate kohta.


Agentuuri Lenta.ru teatel on film saadetud ekspertiisi. Kui ekspertiis kinnitab Bäckmani väiteid, esitatakse filmi näitajatele Soomes süüdistus rahvusvahelise vaenu õhutamises, vägivalda propageeriva materjali esitamises ja vägivalla ning vaenu levitamises noorte hulgas.

Nende paragrahvide alusel süüdimõistetut saab Soomes karistada kuni 5-aastase vanglakaristusega.

Läti režissööri Edvins Snore filmi levitab Soomes rahvuslik organisatsioon Pro Karelia, mille eesmärk on Karjala taasliitmine Soomega.

Anonüümne ütles ...

Aga Horch, Maybach, Duesenberg, jne jne BMW tegi muide ka luksusmarke. Enne võiks end ikka autode ajalooga kurssi viia, kui kohe prääksuma hakata.

Inno ütles ...

Ma olin sellest filmist kuulnud, ent polnud seda näinud. Minu meelest oli täitsa ok film, ma ei saa aru, miks Bäckman selle vastu oli. Ta seisab ise samade asjade eest, mille eest seisab ka see film.

Meie Irjaga pole mingil "Soviet Story" vastasel piketil käinud. Vastupidi, oleme seni tauninud kõiki repressioone ja inimeste tagakiusamist nende veendumuste ning vaadete põhjal.

Anonüümne ütles ...

Äkki Bäckman pidas rahvusvahelise vaenu õhutamiseks seda, et Hitleri reziimile omistati seal filmis rohkem kui 6 milj juudi hävitamist? Sest netist võib leida ka hoopis väiksemaid arve.

Nüüd ongi õige aeg Bäckmani käest otse ja kiirelt küsida ning lisada järgmiseks kohvikuroaks.

Inno ütles ...

17:47le:
millistest kannapööretest on jutt? me oleme kogu aeg olnud repressioonide ja tagakiusamiste vastu inimeste veendumuste ja vaadete põhjal. oleme nõukogude liidu vastu eestis ja stalinismi ilmingute vastu praeguse valitseva režiimi juures.

Anonüümne ütles ...

Tublid olete. Nüüd näidake seda filmi oma vene sõrpradele, Revad, Sirõkid, Klenskid ja filmige järgnev arutelu ja riputage siia üles. Siis me usume, et need sepad ei ole stalinistid ja kommunistid nii nagu te väidate. Julgete seda teha? Või ajate edasi niisama blablabla?

Anonüümne ütles ...

Ma ei saa aru miks Bläkmann selle filmi vastu oli ...

Oh, Inno, sa naiivne idoot!

Ehk ikka juurdled välja või jäädki arusaamatuses oma sassis ja pekist pead kratsima?

Anonüümne ütles ...

Parandan,mitte ainult naiivne vaid ka labiilne idioot.

Anonüümne ütles ...

ei tea jah, mis Bäckmanile seal filmis ei meeldi.Bäckman soe ja sõbralik inimene Irjakesele, küsi tema käest Inno. Krt, ise istusite seal Bäcki ja Hietaneniga ühe laua taga ja Irja luges nõretavaid luuletusi.
Kuidas saab nii segast kammida?

Anonüümne ütles ...

to 19:47

miks sul on vaja oma puudustest kõigile teada anda?

Anonüümne ütles ...

Inno, soovitan sul see teema siit küll maha võtta. Kui su pazoorlastest sõbrad seda loevad ja aduvad, et sa hakkad partei liinist eemale tõmbuma kas sihilikult või siis oma naiivsusest, siis vistakse teid nendegi organisatsioonist välja. Siis ei ole vist enam mingit organisatsiooni eestis või lähiümbruses millesse te natukenegi sobiksite.

Võta see teema maha. Kremlile see su ammuli sui arutlus küll ei meeldi. Juhmid nad on, aga mitte nii juhmid. Usu mind.

Anonüümne ütles ...

irw, inno ja irja - te peate läbi rääkima oma ülemustega ennem need asjad, batmanile ei meeldi see film.
PAZOR!!!

Anonüümne ütles ...

See, mis siit paari viimase tunni jooksul välja on tulnud, näitab veel kord ilmselgelt, et Inno ja irja abikka üldse ei adu, kellega-millega nad end sidunud on. Peaasi, et saaks aga kusagil trummi põristada, lippu lehvitada, võitlusluulet esitada, millegi vastu olla jne. Ja kes neile vaid seda võimalust pakub, selle sabas siis joostakse ja seda ülistatakse. Vabandust, siiski mitte igaühe - põhiline on, et see, kes seda truumipõristamise võimalust pakub, peab olema Eesti riigi vastu, sest mis saab olla Tähismaadele meeldivam.

Anonüümne ütles ...

Kuulge, mind huvitaks teie nädalane menüü, Inno ja Irja! Toitumise kohapealt olid teil mu meelest väga asjalikud seisukohad ja põhjendused. Lugesin neid alati huviga. Erinevalt praegustest teemadest, mis absull ei huvita ja ajavad lausa une peale. Õaaah, keda fuking kotib kas olete stalinistid, antifashistid, kesikud või kusikud. Need kes selle pärast siin sõimlemas käivad on ise ühed igavased kusikud. Saage üle!
Niisiis - kas praegusel ajal, kus rahakott juba õhem, olete midagi oma toidusedelis ka muutnud? Piimatooted vist endiselt 0? Aga teravili? Mis te sel nädalal näiteks sõite?

Anonüümne ütles ...

Pange tähele, varsti ongi see teema siit kadunud. Põhjenduseks nagu ikka, et Bäckmunn NII ILUSTI palus või et see on seotud tema politseile tehtud avalduse menetlemisega või blaa-blaa-blaa...

irw...

Salvestage, kes veel saab!

Anonüümne ütles ...

vana ERSPlane, 08.05.2009 13:03

Oletan kuidas just praegu mõtlevad FSB ja GRU analüütikud Moskvas kuidas leida ja kiirelt üles promoda Eesti oma kodukootud BÄCKMAN?
See on määraturaske ülesanne! Mees peab olema ajaloolane, juba tuntud, et auditooriumid ta vastu võtaksid. mees peab olema täisverd etnilise eestlase nimega, noh nagu omal ajal oli meil üks "tubli tartlane" Arnold Sai! Mees ei tohiks mingil juhul olla endine punane. Peaks ilmuma pigem rahvuslikust ringkonnast, nende hulgast, kes seni maha teinud Pätsi autoritaarset korda ja kiitnud vabadussõjalasi ja lähiajaloos kaldunud ERSP ja kristlike demokraatide poole.
Elame-näeme, kas proffidel asi õnnestub või jäävad alla.
Eesti ühiskond on ju selleks juudatööks nii kuradima väike ja korporatiivne! Teame kõiki, kes oli kes ja kes mida tegi aegade alguses e. laulvas revolutsioonis ja veidi enne seda punases unes, Breznevi stagnatsioonis.

Hm... mõne parameetri Inno nagu sobib, mõne poolest nagu mitte... Eks ootame-vaatame...

Anonüümne ütles ...

Ajaloo ilu...

Avalik pöördumine 2009. aasta 9. mai eel

Seoses Teise maailmasõja Euroopa-lahingute lõpu aastapäeva lähenemisega on aktiviseerunud Venemaa ja kohalike okupantide propagandapasunad. Ülistatakse jälle Punaarmeed ja suurt vene rahvast, kes olevat vabastanud Euroopa ja maailma ning toonud "õnne ja õitsengut" meie õuele. Nõutakse pealetükkivalt ja häbematult tänulikkust ning alandlikku lugupidamist riikidelt ja rahvastelt, keda punaarmeelased nö. vabastasid.
Oma lähinaabrite suunas aga viibutatakse noomivalt näppu ja ähvardatakse kohalike okupant -kolonistide rahutustega, kui me piisavalt Moskva meelejärgi ei taha olla.

Mida aeg edasi, seda räigemaks ja agressiivsemaks need avaldused ja ka teod muutuvad. Peale suurvene mõttelaadi, mis ulatub kaugele enne kurikuulsat enamlaste riigipööret, ammutatakse tuge ja ideoloogilist jõudu ka "sõdur-vabastaja" müüdist. Selle vana pidalitõbise propagandakronu räpaste kapjadega trambitakse tänaseni Euroopa rahvaste turjal ja lollitatakse maailma seda osa, kellel polnud "õnne" selle sõduri toodud "vabadust" kogeda. See räige ja alatu "vabastaja"-müüt tuleb kommunismikuritegude hukkamõistmise käigus otsustavalt kummutada, et võtta pinnas "uusvabastajate" idanemiseks, millest saaks võrsuda verise multikultuurse salati mürgised taimed.

Anonüümne ütles ...

Väike Inno ei tea, miks Bäkman Džjonn selle filmi levitamise vastu oli? Wikipedia aitab:

A Russian historian with alleged FSB affiliation, Alexander Dyukov has been the most vocal critic of the documentary. His first reaction on the film was this: "After watching two thirds of the film, I had only one wish: to kill its director and to burn down the Latvian Embassy."

Teisisõnu- tööandja käskis.

Anonüümne ütles ...

Selle filmi puhul on tegemist jewroliidu poolt finantseeritud juudipropagandistliku kräpiga. Kõike üllast väljavalitud juba labastada oskavad, sellest ka meelevaldsed seoste otsimised aatelise rahvussotsialismi ja mõrvarliku juudibolshevismi vahel.
Vastuseks soroslikule jauramisele soovitan surematut klassikat: "Triumph des Willens"
http://video.google.com/videoplay?docid=721544746508320698#
Jõudu Võiduks!

Anonüümne ütles ...

Rahvaste sõprusest!
http://kroku.wordpress.com/2010/01/17/luhike-vene-eesti-sonastik-klienditeenindajale/

Anonüümne ütles ...

Eestlastel see film ammu nähtud... teieni ikka uued asjad jõuavad viivitusega. Miks küll?

Võtab ikka kohe tõesti pead kratsima, et miks Bäckmanile see film ei meeldinud. Toredad sõbrad teil.

Anonüümne ütles ...

kas mitte teise ssõber bättmunn selle filmi näitamise vastu soomes ei sõdinud?

Anonüümne ütles ...

siin mõned väljavõted sellest filmist Öisetiblaskonna kodulehelt:

http://www.dozor.ee/?p=newsView&iNews=3173

http://www.dozor.ee/index.php?p=newsView&iNews=2987

http://www.dozor.ee/index.php?p=newsView&iNews=2980


irjake irjake irjake.

Anonüümne ütles ...

22:11, võta vaevaks pilk üle lasta, millest enne sind jutt käib. Bäckmunni ja selle filmi seoste teema avati kell 17:59, praegu on Urrol ja Türjal selle koha pealt suu munni täis ja ilmselt käib kõva kirumine, kuidas küll sellisesse ämbrisse astuti.

Anonüümne ütles ...

Huvitav, kas Türja peksab praegu kaikaga Urrot ja karjub: "Niikui korraks selja keeran, saad mingi jamaga hakkama, raisk! Mida ma nüüd Öise Vahtkonna omadele ütlen, ah?!?!"

Irw...

Anonüümne ütles ...

Jälle kodutöö tegemata..mul on Teist kahju..siiralt!

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Kes millega sõidab...
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=328695&q=sport+mercedes

mersumees

Anonüümne ütles ...

Mis seal's ikka, asutasime end minekule. Ütlesin veel, et mulle see vabaduse eest protestimine nii meeldib, et järgmisena ma vist astun Öise Vahtkonna liikmeks. Mu ettepanek võeti vaimustusega vastu ning läks lausa kisklemiseks, kes mulle soovituse annab - vaja on kaht. Lõpuks leppisime kokku, et Pjotr ja Dima annavad :). Näis, mis sest saab. Maksim viskas veel nalja, et sina, Irja ei ole mitte Dozori liige, vaid Dozori kangelane. See oli hästi armsasti öeldud.

("Juha Molarist ja kuidas Dima ja Pjotr mind mitteametlikult Öise Vahtkonna liikmeks võtsid", kolmapäev, 13, jaanuar 2010)

Anonüümne ütles ...

Urro ja Türja kolistavad raskelt ämbritega. See on ikka tegelt üks mine perse blahmaaz neile. Saatku keegi see link siin Inno leelotustega Blackmunnile ja las kaklevad idikad omavahel.

Paras neile.

Anonüümne ütles ...

Savisaar mõtles endale maksumaksja raha eest masuajal 900 000-kroonist Mercedest liisides ka oma valijatele ja leidis, et venekeelne Lasnamäe elanik hindabki juhti, kes sõidab kalli autoga ja kelle ümber on karusnahkades noored kaunitarid.

Alo Raun

Anonüümne ütles ...

Noh, teema lõpeb sellega, et Inno esineb avaldusega, kuidas ta tegi nalja, kui seda filmi soovitas. Et tegelikult on see erakordselt jõhker ajaloo võltsimine jne, mis tuleb kindlasti ära keelata (kuigi keelamine rohkem nagu stalinistide asi, irw). Ja et samuti tegi nalja, kui ütles, et ei teadnud, miks küll heasüdamlikul habemikul Bäkkmannil midagi selle filmi vastu on. Et tegelikult ta teab küll, et Bäkkmann nõudis selle ärakeelamist (kuigi millegi ärakeelamine on rohkem nagu stalinistide rida,, irw).
Ja siis lisab Irja, et küll ta sai naerda, kui nägi, kuidas kõik selle peale leili läksid. Ja et loomulikult pärinevad kõik kommentaarid Ingridilt ja Nirtilt.
Ja kõige lõpuks astub üles valveelektrik ja nõuab teadagi mida.
Eh, ei ole midagi uut siin kohvikus, eksju!

Anonüümne ütles ...

ano 19.07 - hari ennast.

duesenberg oli ameerika mark, mida tehti väga vähe aega.

horch oli auto-unioni osa ja on audi nime allikas (vastavalt saksa ja ladina keeles - kuulata!). seal tehti paar sportkupeed ja keskmisi autosid.

bmw tegi mootorrattaid lennukimootoreid ning katsetas ka autot teha, aga mitte väga imposantselt.

nii et mersu oli ainus valik. pluss, aadu lasi eritellimisel teha, mitte ei ostnud poest. jällegi ainsana sai hakkama mercedes-benz.

ise loll, aga õpetama mihkel.

Anonüümne ütles ...

to 17 jaanuar 2010 22:47
kas alo raun on perrse kukkund maidu sugulane?

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/article.php?id=28504423&l=wdelfi

Anonüümne ütles ...

sa 23.03 oled vist urro ise,parem pea suu ja kobi kotile...
Paraadautod olid Maibach ja Horch.Kõnni natuke siin ringi,bätmani pobedajuht ja uuri asja,mitte lambist lõõritama.

Anonüümne ütles ...

to 23:03

Megairw.

Tegelikult lõpeb see teema aga sellega, et nad lihtsalt ignoreerivad seda ja tirazheerivad uue pasa peale ja see vajub unustusse. Nii nad vähemalt loodavad. Aga tunudb, et siin on liiga palju inimesi liiga hea mäluga, nii, et nalja saab ka edaspidi.

Tegelt, keegi peaks selle jura nende pazoorsetele sõpradele ja Blackmunnile ikkagi edastama, et see Urru ihu ja ajuhais neile kindlalt ninna hakkaks ja ettevaatlikuks teeks.

Anonüümne ütles ...

Hiljuti ostis üks ärimees Venemaalt Adolf Hitleri parema käe Hermann Göringi soomustatud sportmersu!
http://www.elu24.ee/?id=209283

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Tänu nakside takside vihjetele leidsin veebist väärt vaadatmise: täiesti vabalt saadaval on InnoIrja Sähmik Lahmik Kohvik. Vaatamissoovitus: Rackwere Story.
Kahjuks ilma autogrammideta...

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

tegin screenshoti sellest postitusest.....tee sinagi

Anonüümne ütles ...

TEHTUD!

Anonüümne ütles ...

http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Estonian_politics

Anonüümne ütles ...

Tundub, et pärast Urro viimast vastust 19:36 saabus juba Paju tänavale Notšnoi Pozori karistussalk, uks murti maha ja algas lähiajaloo ning internatsionaalse ideoloogia kiir-intensiivkursus.

Või siis on tõesti mõlemad nii läbi - Urro peksust ja Türja peksmisest - et kumbki pole enam võimeline siin "väitlema" ei repressioonidest ega tagakiusamistest...

Anonüümne ütles ...

muide, mersuga soitis ka legendaarne Stirlitz

Anonüümne ütles ...

Ja nende majast kostus räiget venekeelset sõimu ja vihaseid rõõmukarjatusi "Vsjo nasha, vsjo nasha!"

Sirõk sõimas Urrot haisvaks kandooniks ning pederassaks ja Türja joobannõi sukaks.

Anonüümne ütles ...

Keegi viitsib otsida kas Blackmunnil ja pazoorlastel oma blogid on kuhu saaks selle threadi lingi postitada? See oleks kasulik lüke. Urro huntidele sööta.

Anonüümne ütles ...

siin üks lahe blogi vene fännidele ja unfännidele

http://englishrussia.com

Anonüümne ütles ...

3:01, ole nüüd ikka. Andmaks nii Urrotürjale kui ülejäänud lollikeste seltskonnale jälle põhjust "eestlase lemiktoit on teine eestlane" ja "küüditajad olid ka sellised". retoorikaks?

Niikuinii tuleb nii siit kui sealt parimal juhul vastuseks tavaline möla stiilis "austame teineteise vaateid ja meid ühendabki see, et need üksteisele risti vastu käivad".

Anonüümne ütles ...

Vaikus... Vennakesed on vist vaibale kutsutud.

Anonüümne ütles ...

IRWWWWWWW, mis selle batmani blogi aadress on, tahaks talle ka seda postitust jagada ja ehk isegi arvamust küsida.

ikka aasta ämbriga sai inno hakkama, irja võib küll praegu kodus tuld pursata...

Anonüümne ütles ...

http://pronssisoturi.blogspot.com/ - kel hea soome keel, see antku irja ja inno tööandjale teada, et nad rajalt kõrvale on kaldunud...

Anonüümne ütles ...

Perekond Tühismaade ülemuste ja revolutsiooniliste kaasvõitlejate koduleht, kuhu saab ka kommentaare lisada:

http://dozor.ee/

Mõni, kes oskab seda rahvastevahelist suhtlemiskeelt paremini võiks selgitava kommentaariga selle Inno üllitise lingi sinna sokutada. Las peremehed loevad ja kutsuvad tegelased korrale.

Anonüümne ütles ...

Bäckmanni SaFka blogi:

http://antifasistit.blogspot.com/

Anonüümne ütles ...

irwww...mingid ajukäblikud on hakand siin kommentaariumis toimetama...

Anonüümne ütles ...

irw, ei ole hullu, irjake...
http://max-reva.livejournal.com/ maxim reva ka siin...

MAAG SERGEI ütles ...

Ennustan ette uudiseid Ingridi rindadest või vitust, sest Inno astus nii ämbrisse ja kuna mees ei suuda aru saada oma tegudest, siis tuleb 10 posti haigeid fantaasiaid Ingridi kohta.

Anonüümne ütles ...

Kannapöördeid te armastate.
Paar aastat tagasi süüdistasite oma toonases blogis savikat ajakirjanduse kiusamises, nüüd olete teda mitu kuud usinasti ülistanud.
Vaiksel aga kritiseerite juba savisaare autovalikut - kas isake jättis teid nälga? Ei köhinud pappi? Hakkab teie soosingut kaotama?
Eespool tehtud ettepanek teie poolt reklaamitavat filmi koos našistidega vaadata on hea. Proovige. Katsetage. Riskige. Tehke midagi tõelist ka vahepeal.

Inno ütles ...

Ma soovitasin ka Viisitammel tagasi astuda, kui ta linnapeana süüdistuse sai.

Anonüümne ütles ...

Tasa! Kas ma kuulsin mingit piiksumist?


Irw...

Anonüümne ütles ...

Mida fakki see Viisitamm siia puutub, Inno? Get real.

Anonüümne ütles ...

Innol on hapnik, tahab selle teema ruttu ära unustada ja loodab, et backman teda ülekuulamisele ei kutsu või dozor pasunasse ei anna...

Inno ütles ...

Ok-ok, ma enam ei piiksu.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Kahju,et kõike juute ei jõutud ahju ajada...aga meil on see võimalus veel olemas...kui meie ei aja juute ahju siis juudid kiibistavad meid või ajavad ahju...
Palestiinias on koonduslaagrid ja toimub genotsiid...juudid hävitavad rahulikku elanikkonda,tapavad imikuid...peavoolu meedia vaikib...
Iraagis juutide käpa all olev NATO paneb toime genotsiidi ja maailm vaikib...
Vaata siioni tarkade protokolle ja saad teada kuidas juudid hävitavad meie rahvust...
Juudid ahju!

Kas te siis ei tea,et inimkond areneb tohutul kiirusel:
http://www.youtube.com/watch?v=jpEnFwiqdx8