pühapäev, 18. november 2007

Üks põnev lugemine Stella ja Saagimi suhte kohta...


Irja õpetab Saagimile ajakirja tegemist Justi toimetuses, foto 2006. aasta augustist. Paremal, punases särgis seisab luuletaja Aapo Ilves.

...mis saabus kirjasaatjatelt, kes üle maa:

STELLA JA SAAGIMI SAAGA

Stella sai väga hästi läbi Anu Saagimiga ja eiras kõvasti nõudeid, et pärast Just!-i peatoimetajaks saamist Saagimiga enam suhelda ei tohtinud.

Stella kaitses tuliselt Saagimit, kui räägiti, et Saagim oma poega ise ei kasvata, Stella ütles, et Saagimil sageli külas käinud ja Anu on oma pojale väga hea ema. Siis oli vaidlus, et külaliste nähes võib alati head ema mängida. Stella jälle, et on Saagimi suvekodus Saaremaal elanud mitu päeva ja ega halb ema mitu päeva head ema mängida ei suuda. Talle meeldis, et Anu lubas on oma pojal paljusid asju teha ja ei keelanud. Lihtsalt naeris, kui poiss koerusi tegi.

Kui Stella ise lapse sai, ütles ta, et tema emakuju on selline, kes laseb lapsel igasugu asju teha, ei piira väga, ei keela. Vihjas nagu Saagimile.

Ükskord Stella kurtis, et Saagimiga suhtlemine on nagu armukesega, et peab vaatama, et vahele ei jää. Aga see lapse kasvatamise filosoofia tuli tal küll Saagimi ema-poja suhet vaadates. See tekitas palju paksu verd, sest Stella ei hoidnud suud kinni. Ta ütles näiteks, et tobedus on, et Saagimi pilte Kroonikas pärast Saagimi peatoimetajaks saamist ei hakatud avaldama, et sellest sõda lahti läkski. Et rumal otsus.

Millalgi oli ta Just!-is tööl. Kuid läks Kroonikasse tagasi ja kõik tahtsid igasugu asju teada. Liikusid jutud, et Stellal on Saagimi eluloost kassetid, mida Saagim ise rääkinud talle ja neid vist taheti avaldamiseks, aga Stella ei andnud. Kuigi viskas Saagimi üle paar teravmeelset nalja, jäi ta päris napisõnaliseks, mis neid tülli ajas. Aga arvatakse, et leiti mingi salamoodus neid omavahel riidu ajada. Paluti kellelgi Saagimile Stella kohta midagi valetada ja Saagim olevat õnge läinud. Stella ütles, et võttis Just!-ist parima kogemuse ja tuli tulema.

Insaider

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Päriselt ongi olemas selline blogi? Selliste lugudega?? Nagu avalik pesumaja :O

Anonüümne ütles ...

Inksil on lausa kinnisidee Saagimile muudkui kätte maksta. Tahaks väga teda, mida ta talle valetada lasi, et nad tülli keerasid? Tundub sama skeem, mis Irja ja Aapo Ilvsega. Aga Inno, Sa ju suur sõber Saagimiga, helista ja uuri välja, mida talle Stella kohta räägiti? Võibolla lepivad ära ja Stella läheb Just!-i tagasi?

Anonüümne ütles ...

Vot nii, õppige kirjasaatjalt! Ingridi kohta sitasti ütleb? Ei ütlegi! Aga kes vähegi loeb ja "nagu armukesega" killuni jõuab, turtsatab korra (loe: tekib emotsionaalne side, s.t jääb meelde) ja adub, et Ingrid on ikka rõve koll küll, kui töötajate isiklikku suhtlust kontrollima kipub ja selle eest veel n-ö kallale läheb.

Ausõna, see lähenemine on PALJU mõjusam kui mistahes meditsiinilised üksikasjad või siunamine!

Anonüümne ütles ...

MIDA?????????? Mis see on ühe ülemuse asi, kellega tema töötajad suhtlevad? Haige töökoht. Stellal ja ülejäänud seltskonnal oleks ammu aeg sealt minema tõmmata. Nagu KGB.