kolmapäev, 14. november 2007

Üks toetuskiri välismaalt

Saabus selline kiri, mille ka ära avaldan:

Tere!

Jah t6es6na, Eestis nagu pannakse 6udselt pahaks, kui naidatakse ja uuritakse elu tegelikku poolt... panen siis yhe lingi kah, loodan et see ei ole autorikaitsega vastuolus: www.perezhilton.com, aga mulle 6udselt meeldib see leht, kus kah tiritakse k6ik ebameeldiv paevavalgele hollywoodist ja mujalt maailmast vahest ka, s.t. et teie blogi hakkab ka sarnanema millelegi sellisele, ainult te ei myy reklaami ega tee ari sellega, kuigi v6iksite. Muuseas, see kuuba paritolu noormees alustas oma blogimist 2 aastat tagasi ja on nyydseks oma loetavust mitmekordistanud ning ainuyksi banner yheks nadalaks sellel lehel maksab paar tuhat ameerika dollarit. Samuti alustas ta oma online poe pidamist, kus myyb "tobeda" tekstiga t-sarke, nagu naiteks "rehab is the new black" etc. Tema oli see, kes t6i kahtluse alla Tom Cruise'i ja Katie Holmes'i lapse tegeliku paritolu, sest see on siiani segane, ja keegi ei loonud teda risti ega kaevanud kohtusse.

Aga soovin teile edu ja loodetavasti tuleb teil uusi ideid, kuidas oma blogi nii sattida, et see teile ka tulus oleks, et inimesed ykskord m6istaksid, et Eesti ei ole maailmanaba ja see mida teie teete on jaanud tegemata k6igi nende eesti kollaste ajakirjanike poolt ja loomulikult, nyyd ollakse pahased...aga pimedus ei hyya tulles:))) Loodan tegelikult, et Irja ka ykskord kirjutab, et kuidas tal see kreemieksperiment ka laheb, ma oleksin ise tegelikult botox'it soovitanud, ei ole midagi 6udne. Mu teada Marju Lanik tegi taolise ainega syste oma nakku juba 6ndsatel 90. aastatel, siis oli suur sahin Tallinnas, et oh ja ah, aga no siis oli vast tegu ainult m6ne taiteainega, botox on ikka muud, ja see kogus myrki, mis systitakse on ikka nii vaike, et kahjulik ta pole tervisele, et oleks huvitav olnud kuulda teie botox'i kogemusest, aga nyyd jaab see ara. Et huvitav oleks ju koguda tegelikult vihjeid, kes kasutavad Eestis botoxit k6ige rohkem, mida nad asjast arvavad ja kus systimas kaivad....et enne ja parast pildid jne. Ohh, neid teemasid ju on....

Edu!

Teie lugeja mujalt.

1 kommentaar:

Ray D. Noper ütles ...

Mnjaa, toetus on võimas... Paralleeliks tuuakse "Perez Hilton"-it, kes on näiteks kirjutas esimesena Castro surmast (senini elus)... Ja kes väidetavalt tegeleb suhteliselt rämeda laimamisega.

Ettevaatust danaoslaste kingitusega...