esmaspäev, 31. märts 2008

Laar ja Savisaar nagu vanad sõbrad: kas ajalooline leppimine?


Täna toimus Jüri Vilmsi mälestuskonverents, algusega kell 12 Teaduste Akadeemia saalis.
Märkimisväärne oli see, et vanad võitlejad Laar ja Savisaar olid nagu ammused sõpsid seal.

Siin pildid amatöörfotograafilt Poltergeist:


Juttu ajamas.


Ühise laua taga.


Kõrvuti istumas.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui valitsus laguneb, siis mis on ainuke reaalne koalitsioon? IRL ja Keskerakond :)

Anonüümne ütles ...

Inno - unusta oma märjad unenäod. Laar ei salli Savisaart ja Savisaar ei salli Laari. Savisaar on lihtsalt rumal ja Laar on suur egoist. Ei sealt tule midagi!

Anonüümne ütles ...

Härra L läheb ju jälle rahareformi läbi viima,ehk nn.euro tulekut tegema.Kastaneid tulest tooma. Ja sära ka omale järjekordselt tegema.Ja kurss ei ole teps mitte 15,6.Ja ma kardan,et üsna varsti.Siis peabki kõigiga ja kõikjal läbi saama ,sest nii on otsustatud.Aamen.

kevadkass ütles ...

mõlemad nimetatud noorhärrad on ju diplomeeritud ajaloolased, TRÜ mõlemail lõpetanud! Egas erakondlikud erinevused välista ühtivaid erialaseid uurimissuundi ajaloolastena ju!

Anonüümne ütles ...

Liidame erakondi,teeme riigikogu komisjone...See on ju vana võte selleks,et jätta muljet justkui nad midagi teeksid,see on pokazuhha,näitlikkus.Sellisel viisil nad püüavad välistada uute erakondade tekkimist.Nende ülesanne on,et midagi ei tohi muutuda,kõik peab jääma vanaviisi,nii majanduses kui poliitikas,ning võim ikka peab jääma kommarite esindada.
Kommarid ahju!

Anonüümne ütles ...

Siis kui Reiljan,Rahvaliit tahtis ühineda Keskerakonnaga,küll siis oli palju mölisemist.Reiljan ütles ilusasti välja,et raha pärast on vajadus liituda Keskerakonaga,on ju varemgi tehtud liite Keskerakonnaga sest Keskerakonna käes on rahakott,rahapada.Õigeminei Riigivõimude omanikud on vene päritoluga,maksumkasjate raha kuulub vene maffiale,seda on tõestanud Reformierakonna Paldidki sadama mahaparseldamise ja sahkerdamise afäär.Rahvaliit üritas liituda Keskerakonnaga selleks,et veidikenegi toetada maapiirkondade elanikke.Mis sellest,et Rahvaliidu eesotsas on rasvaliitlased aga nemad võtavad oma osa ja vähemalt natukenegi kukub ka vaestele.Teised erakonnad ainult kusevad maaelanike peale.

Anonüümne ütles ...

Savi on kaalust kõvasti allavõtnud tundub pilte avadates-Viljal pole vist aega kokata:)