teisipäev, 29. juuli 2008

Kas IRL-i noored on lolliks läinud?

Tundub küll, sest nende arust ei tohiks riik aborte kinni maksta. Make no mistake, ma saan aru, et kristlus ja kõik, aga riik ja kirik peaks seisma lahus ning oma "kirikumoraali" ei maksa poliitikasse toppida.

Tehke endale lõppude lõpuks selgeks, et mitte ainuski laps ei ole õnnelik ega kilka õnnelikult, kui teda ei taheta. Okei, sunnime naisi sünnitama. Sünnitavad, hambad ristis, okei. Ja vihkavad siis elu lõpuni neid lapsi, keda neid sünnitama sunniti. Või meelitati, kama kaks. Sest isegi kui keelame abordi, ei õnnestu meil kunagi keelata seda vaimset ja füüsilist terrorit, mida vanemad oma soovimata lastele korraldavad.

See, mida IRL noortekogu sisuliselt ütles, oli, et võtame vaestelt naistelt ära võimaluse riigi raha eest rasedus katkestada. Jah, just vaestelt, sest rikas läheb erakliinikusse ja teeb abordi omaenda raha. Pärast läheb koju, sulpsab mullivanni ja loeb seal Cosmopolitani. Vaesel naisel, kel taskus krossid kõlisevad, jääb vaid riigi abile loota.

Ehk siis suure hulga soovimata laste sündi promovad me IRL Noored Konservatiivid. Ja just vaeserahva soovimata laste sündi, sest neile jääb erakliiniku kallis abordiabi kättesaamatuks. Kas see pole mitte sotsiaalne ebaõiglus?

Mart, aeg neile aru pähe panna, sest trust me, sellise loosungiga ei sõua kaugele. Igatahes mitte järgmistel valimistel.

Siin ka üks selleteemaline pressiteade: http://www.abort.ee/uudised/article_id-336.

14 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Konservatiivsed poliitikahuvid kaitsevad alati millegipärast just rikaste huve, sülitades vaestele. Selles pole enam midagi uut. Ega ka selles, kui küüniliselt siinkohal kasutatakse ära ristiusu moraali.

Anonüümne ütles ...

Olge nüüd normaalsed!!!
Iirimaa kubiseb neist alaealistest emadest! Jube paha ja hale hakkab neid nähes.Tänaval on tavaline pilt kus üks laps lükkab beebit kärus ja too laps on beebi ema.No kaheteist kolmeteist viieteistaastased on ju lapsed! Mõnedel tüdrukutel hakkab veri jooksma juba kui vanalt,kas see polnud mitte 9-10 aastaselt või veelgi varemalt? Ja kujutage nüüd pilti mil sellised kantseldavad oma lastega!!! Kusjuures isasid neil lastel ju pole,mis isast saab rääkida koolivenna puhul kes ise veel on laps?! See nühib koolipinki ja alles kogub teadmisi eluks.Selliste laste lapsed peavad hakkama varakult tööle ja hakkavad ka ise varakult elama seksi elu ja toodavad omakorda isadeta lapsi kes peavad hakkama varakult tööle,see on nagu nõiaring.
Iirimaal too seksi kasvatus on olematu.Lapsed küsivad seksi täiskasvanuilt. Minult eneseltki küsis üks tütarlaps kes oli umbes kümne aastane sedasi"Do you ever realised what is meaning Iris pussy?"
Mul jäi karp lahti.
Muideks,ma oleksin äärepealt isegi libastunud ses asjas.No kuulge kui teilt ikka aastaid lapsed küsivad seksi siis hakkab ka vasti iga normaalse inimese ajutegevus moonduma.Pealegi ma noorest peast tegin vaid sporti ja esimest korda tegin keppi alles 17 aastaselt.Ma mõtlesin,et mis see siis ära ei ole,elan ju välismaal ja sellest keegi eestis teada ei saa.Ma määrasin kohtingu linnast välja loodusesse.Õnneks need lapsed ei leidnud kohta üles ja hakkas sadama tugevat vihma.
Nüüd politsei hoiab mul pilku peal.
Iirimaa on teatavasti Katoliiklik maa.Katoliiklus tähendab seda,et ollakse sündinud patuga.Sellepärast katoliiklased teevadki rohkesti pattu,joovad ja laaberdavad,elavad ohtrat seksuaalelu kellega kus juhtus.Iirlannade puhul on normaalmńe,et nood joovad ennast lääbakile ja siis krabavcad pubist kaasa suvalise mehe ja järgmisel hommikul nood enam ei tunne teineteist.Neil polnud mahtigi ega soovigi teineteist õppida tundma,oluline oli vaid paugu lahti lükkamine.Iirlannad ei tea mis on kohting.Alles viimastel aastatel seoses idaeurooplaste sisserändega on iirlannad õppinud käima kohtingul.Pidu panemise õppisid ka nood meie inimestelt.Varemalt nood käisid vaid pubides ja lõid raha sirgeks pubis.Kodus ei pidutsenud keegi ja sauna pidusid neil pole siiani,sest neil ei ole sunasidki. Mõni kuu tagasi alles ehitati Dublinisse saun.Pilet maksab 40 eurot,see on kallis.

Anonüümne ütles ...

See abordi keelustamise jutt on ju lihtsalt vana raipe Res Publica sundsünnitamise idee ümbesõnastamine. Eesmärk ikka ühene - sundida naisi millekski, mis võtab neilt inimväärikuse ja võimalused normaalseks iseseisvaks eluks.

Anonüümne ütles ...

Siis mind ajavad oksele sellised riigi eesotsas olevad ajukääbikud kes on siin kommimas.Nagu näiteks too Quess.Sellised maad ligi roomavad inimloomad suruvad pööblit samuti maadligi,pärsivad ajutegevust oma kommentaaridega,teevad ajupesu,solvavad uusi komenteerijaid(sm solvas anonüümset komenteerijat idioodiks),teevad kõik selleks,et ei kommenteeritaks ja takistavad arutelude teket,takistavad kodanike ühiskonna teket,takistavad elatustaseme tõusu.Nood justkui naudivad oma haiglaslikku tegevust.See Quess tuli mind ähvardama vanglaga.
On vast värdjas?!Vaat selliste idiootide käes ongi võim.Sellised tuleks oksa puua ja siis saaks elatustaseme viia arenenud euroopa riikidega samale tasemel KOLME PÄEVA JOOKSUL.Juku-Kalle Raid kirjutas sellest www.kes-kus.ee-s
Eestimaa elatustase sõltuvat ainuisikulisest allkirjast.
Ühinegem Teinonei juhtimise alla ja viigem eestimaa elatustase arenenud euroopa riikidega samale tasemele KOLME PÄEVA JOOKSUL.
Loe www.kaitsepolitsei.com
Vaata filmi THE MONEY MASTERS youtubest.
Hüüa Vargad Ahju!

Anonüümne ütles ...

IRL pole kunagi tarkust olnud. Neokristlus on naljakas nähe.

Varga Hirm - Sa ei ole mitte ainult varga, vaid igasuguse hirm. Kas sa ise ka aru saad, et vajad proffesionaalset abi? Pane endale aeg psühholoogi juurde kinni, palun.

Anonüümne ütles ...

kurvale lugejale.
Naiivne oled sa,ma ajan hulluks kõik need psühhopaadid keda nimetatakse psühholoogideks ja psühhaatriteks,nood on nõrga närvikavaga,ma olen neid näinud,nad on haigemad kui mistahes patsiendid või nende kliendid.Vaadake nende silmi ja näoilmet,neile on tervis hüüdnud aidaa juba ammust aast saati.
Te jobud kes püüate mind mõjutada,hoiatan teid,see on asjatu ettevõtmine.Ma olen seda teile juba öelnud mis on minu elu eesmärk ja seda võin ka korrata täie tõsiduse juures ja ilma nalja tegemata."Minu elu eesmärk on päästa Eestlased orjusest ja välja suremisest".Ma ei saa sinna midagi parata,see on kodeeritud mu alateadvusesse juba lapsepõlves.Ma olen vahel mõelnud ehk peaksin pöörduma hüpnotisööri poole kes muudaks minu alateadvusesse kodeeritud teavet.
Paraku,religiooni maailmas on hüpnotisööri tegevus kuritegelik.Hüpnotisöör tegutseb jumala käskude vastu,on vastuolus jumala tahtega. Seda arvestades ma,kuigi ma ei leia end olevat kuigi religioonne,aukartusest teispoolsuse vastu ma ei astu vastu jumala tahtele.
Pealegi,mulle mu elutöö meeldib,mis sellest et too on küllaltki aega nõudev ja väsitav siiski.

Anonüümne ütles ...

Varga Hirmule
Miks sa siis Iirimaal sitta viskad?

Edmund ütles ...

Varga Hirm cracks me up, hehehe.

Anonüümne ütles ...

kurvale lugejale.
Ära muretse,igal asjal oma aeg,tuleb aeg ja hakkan tegelema muuga,lähen põranda alla,hakkan koguma raha tankide ja püsside muretsemiseks.

Anonüümne ütles ...

theheee! tuntud kommijad avavad vaikselt oma kaarte (loe: olemust).
Mis ei ole lõppkokkuvõttes ju paha.

Anonüümne ütles ...

Ma olen kindel neil kes loevad mu üle-eelmist kommentaari tuleb pähe üks ja ainus mõte"Tegemist on skisoga".
Minule ses suhtes väga meeldib Kivisildniku artikkel sel teemal www.kes-kus.ee-s selle pealkiri oli miskit taolist"Seda teevad kõik,nii kino kui teater,poliitikud vms."
Selles oli juttu Holleywoodi filmidest mis ajavad inimesi hulluks,s.t.kuis nood filmid köidavad vaatajaid,mil moel nad seda teevad.Kõik need filmid teevad sääsest elevandi,hullutavad,nood on hullumeelsete fantaasiad,nood suurendavad igat asja,võimendavad sündmusi niisamuti nagu teeb seda meedia.Sama võtet kasutavad ka koomikud.Näiteks Ärapanijad teevad seda sama,võimendavad asja koomiliseks.
Minu arvates on kõik leiutajad ja teadlased olnud skisod.Ka poliitikud on skisod,näiteks Tunne Kelam on olnud korduvalt hullumajas.Minu arvates skisofreenia ei ole taunitav ja skisofreenikuid peaks austama.
Skisofreenikud kapist välja!
Põlgama peab vargaid ja pederaste aga mitte skisofreenikuid.
Muideks ka vargad ja ettevõtjad on oma moodi hulljulged-skisod. Sest eks see vajab ikka päris palju hulljulgust juhtida ettevõtet või panna toime kuritegu.Ma ei taha siin kiita vargaid aga nende hulljulgus on omamoodi skisofreenia üks külgi.
Kas mitte ka Kalasnikov pole skisofreenik? Ta leiutas relva selleks mis kaitseks tema kodumaad ja ta ei võta selle eest tasu.Ta elatub pensionist mis on 100 USD kuus.Ebanoormaalne! Eks ju!
Miks mul on selline tunne,et kohe kohe läheb mul halvasti...ebanormaalne...
Olla ebanormaalne on nõnda mõnus.
Ma mitte ei taha olla üks osa hallmassist,olla üks lamba karjast,keda juhivad hundid!
Hallmass ahju!
Tehke jah määä!Laske endale kannikasse keerata igal sammul nii ärimeeste,bürokraatide,ärge olge moetööstuse narrid kes käivad ühte moodi rõivais nagu marsivad sõdurid rivis,ravimitööstuse poolt kes müüb teile "kõrvalnähtusi"!
Saage vabaks,külastage New Age laagreid ja mängude õhtuid,saage inimesteks! Ärge olgem inimloomad kes elavad tarbija eluviise!
Hüüa Vargad Ahju!

Imre Mürk ütles ...

Avaldan oma isiklikud seisukohad seoses abordi teemaga.
Leian, et adekvaatse poliitika kujundamine abordi küsimuses käib hetkel poliitikutele kahjuks üle jõu, liiga palju on selleks takistusi ning seetõttu ei suudeta leida adekvaatselt põhjendatud ja oma mõju poolest efektiivset poliitilist meedet.
Selleks, et poliitikud saaksid tööle hakata tuleks filosoofidel lahendada 4 küsimust.

isikuks olemine ja selle algushetk
eluõiguse ulatus, näiteks raske puude või haiguse puhul
elu pühadus versus elu kvaliteet
vastandlike õiguste ja huvide käsitlemine
otsustusõiguse jagunemine moraali ja seadusandluse üle

Seni pole aga nendele probleemidele ammendavalt vastata õnnestunud.
Aborti kui moraali ja bioeetilist küsimust ei ole kindlasti otstarbekas lahendada, tehes selle soovijatele kallimaks, sest sellisel meetmel poleks soovitud laiemat mõju, see ei muudaks midagi, pigem kahjustaks see vaesemat elanikkonda.
Haigekassa rahast osaliselt abordi toetamine on aga tarvilik, kasvõi selleks, et vältida illegaalse abordi tegemise ohtu. Sellisele keerulisele probleemile poliitilise lahenduse leidmiseks tuleks muidugi pingutada ning teema avalikuks aruteluks huvigruppe senisest laiaulatuslikumat kaasata.
Probleemiks on ka see, et senini on ühiskonnas järjekindlalt oma sõnavõttudega domineerinud pigem katoliku koguduse liikmed, meditsiini inimesed ja avalikult pole sõna võtnud aborti õigustavad, sotsiaalseid aspekte adekvaatselt selgitavad inimesed.
Aborditeema rakendamine rahavastiku vähenemise vastu võitlemise vankri ette oleks samuti minu hinnangul ebaeetiline (kui pole tugevalt argumenteeritud põhendust), sest seda saaks tõlgendada indiviidi huvide liigse ja põhjendamatu allasurumisena ühiskonna huvide ees ning see ei sobiks ka konservatiivse maailmavaatega. Juhin tähelepanu ka sellele, et Eesti, olles koos Rootsiga üks Euroopa kõige ateistlikuma ühiskonnaga riike, olles ajalooliselt lutherlik maa, ei saa poliitika kujundamisel abordi teemal kindlasti lähtuda katoliiklikest seisukohtadest, millele toetuvad näiteks Iirimaa ja Poola.
Loodan siiski, et tulevikus leitakse Eesti poliitikas ka abordi teemale adekvaatne poliitiline sisu, praeguseni seda minu hinnangul Eestis kahjuks pole.

Anonüümne ütles ...

Iirimaal tehakse aborti nagu mujalgi maailmas,tõsi seda teha on vast veitsa keerulisem aga igal pool on üleval kuulutused mis annavad nõu abordi teemal,sellised kuulutused on üleval nii kinos kui ka mujal seinte peal-need naised kes tahavad teha aborti leiavad selle võimaluse.Tõsi,abordi tegemisse vast ei suhtuta kõige paremini,ma tean ühte naisterahvast kes sõitis aborti tegema kusagile kaug idasse kusagile Filipiinidele vms. maale.
Ma ei hakanud temalt pärima mispärast ta sõitis nõnda kaugele.
Katoliikluse kohta olen juba avaldanud oma arvamuse.Võin veel korrata,iga katoliiklane on sündinud patuga ja sellepärast nood elavad väga patust elu,prassivad ja laaberdavad,hooravad nii mis kole.
Lapsed sünnivad teadmata kellelt,emad ei tea kes on laste isad.

Anonüümne ütles ...

Kui te Isamaaliitlased nüüd tõepoolest olete huvitatud Eestlaste populatsiooni kasvust siis võtke googlest välja "Angel wings sex poses aids furniture".
Sealt leiate sellise tooli moodi abivahendi mille abil saab rikastada kepi tegemise poose ja selle abil muutub niku tegemine füüsiliselt kergemaks,selle abil nood nolgid kes teevad keppi vaid 5-10 minutit hakkavad aru saama,et kepi tegemine ei ole vaid paugu lahti hõõrumine ja ehk ühel päeval hakkvad hindama naisterahvaid ja hakkavad rahuldama naisterahvast ja lõpetavad naiste peal lamamise ja eneserahuldamise mis polegi enese rahuldamine sest kui piirduda vaid paugu lahti hõõrumisega siis ei saa ka mees õiget orgasmi ja ei saa täit kepi elamust ega saa täielikult õnnelikuks.Kepi tegemine algab lilleseadmisest,karatest,tantsust,laulust,naljast,mõnusatest suudlustest ja kallistustest,te seda ei tea,kuradima oinad.