teisipäev, 29. juuli 2008

Äripäev võiks veel uurida

mis reisifirmaga need näitlejad seal soojamaareisidel käisid ja käivad. Kas äkki pole tegemist ühe firmaga, mis hiljem toetab, näiteks, Reformierakonda. Ja need näitlejad, kes siis vastutasuks konfereerivad, näiteks, Reformierakonna üritusi.

Ja üleüldse on vahva, et just näitlejatel, kes niigi saavad oma töö eest palka, et just neil on vaja reisida. Lausa ümber maailma. Aga mitte, näiteks, kirjanikel. Väga huvitav igatahes. Ja vabalt võib olla, et näitlejad on lihtsalt heausksed, kes võtavad vastu, mis antakse, aimamata, mis nende reiside taga võib olla.

Summad on ju suured.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

1.Kuna selles postituses on juttu ajakirjanikest siis tahaks panna kirja ennast jahmatava paneva mõtte.Mind paneb hämmastama kui aeglaselt liigub info.
Millal te Inno ja Irja alustasite oma blogi pidamisega? Oma arust olen olnud kursis meedias toimuvaga juba ammu aga teie blogi leidsin ALLES HILJUTI vaatamata mu heale isule kommenteerimise suhtes.
Jääb mulje,justkui eestimaa on suur ja lai nagu venemaa kus ühes ääres ei teata mis toimub teisel pool.
Tegelikult on eesti nagu peopesa kus igaüks teab mis toimub naabri õue peal.No võta nüüd näpust.Ma ei saa aru.
2.Kas Isamaaliit jagas arvuteid koolijutsidele nagu nad lubasid eelmisel valimiskampaanial?
Kommentaaride põhjal pole märgata isamaaliidu lubaduste täitmisest midagi.
3.Tean iirimaal ühte eestlannat kes oli elanud välismaal kusagil neli või viis aastat ja ta ei teadnud eestimaast essugi,ei teadnud isegi,et on võimalik interneti kaudu lugeda lehti ja vaadata uudiseid.Ükskord ta läks puhkusele ja siis ta jäigi kodumaale,sest saaremaal on ikkagi nõnda ilus,kümneid kordi parem kui inglismaal või iirimaal-ta jäigi eestisse vaatamata sellele,et ta ei kogunud väljamaal rahakest midagi.

Anonüümne ütles ...

Ma arvan te peaksite pöörama rohkem tähelepanu oma blogi reklaamile.Ajama selga särgikesed
blogi tutvustavate tekstidega ja ka autole panema peale sildid umbes sellised"Kõike seda mida lehed ei kirjuta või poliitika telgitagustest või õigusorganite kuritegvusest",no midagi sellist mis paneb tavainimesi huvituma teie blogist. Isegi google omad käivad mööda randa ringi oma reklaam särkidega!
Minu meelest te käisite Dublinis eestlaste kokkutulekul ja keegi ütles,et te olete Inno ja Irja Tähismaad!Inno on ju Ärimehest!Minule see ei öelnud midagi,tol ajal.
Kas mäletate seda reklaami kus küsiti kust ollakse pärit,pärit oldi eestist.Vanaeit küsis"Who cares?" No kui ei teata isegi kus või mis on eesti,siis mida rääkida üksikuist blogipidajaist?!Blogipidajad peavad nägema rohkem vaeva oma reklaami kallal.

Inno ütles ...

Meil oligi plaan üks suuremat sorti kampaania püsti panna. Aga iga asi omal ajal.

Anonüümne ütles ...

Liis Lass tegi teile reklaami Delfis.Ta kirjutas teile ilusa luuletuse!