esmaspäev, 28. juuli 2008

Veel huvitavat Meikari PESA kohta

Saabus selline info:

Subject: [TNR] Kutse Silveri valimismeeskonda
Date: Wed, 6 Dec 2006 16:11:27 +0200
From: Ingi Sutrop
To: TNR list

Kallis Tartu Noorte Reformiklubi liige,


kevadisel üldkoosolekul valisime Silver Meikari Tartu Noorte Reformiklubi kandidaadiks 2007. aasta Riigikogu valimistel. Kuigi Sulle võib tunduda, et valimised on utoopilises kauguses, on praegu kõige õigem aeg tegutsemiseks. Aita meie kandidaat Silver Riigikokku!

Riigikokku valituna kavatseb ta eelkõige hea seista demokraatlike väärtuste levitamise, Eesti e-arengu, rongiliikluse edendamise ja kaitseliidu rolli tõstmise eest. Silver täidab oma lubadusi.


Miks olla Silveri valimismeeskonnas?

Juba praegusel hetkel on Silver TNR'i esindaja Riigikogus – peaksime tegema kõik endast oleneva, et see nii ka jääks. Millal iganes on Sul mõni mure või küsimus, on Silver valmis Sind aitama. Lisaks pakub Silver TNR'i seisukohtadele laiemat kõlapinda.

Valimismeeskonda kuulumine annab Sulle ainulaadse võimaluse ennast kurssi viia kampaania korraldamisega – see on väärtuslik kogemus. Lisaks saad hulganisti uusi tutvusi, arendada enda suhtlemisoskust ning tohutult palju rõõmsaid elamusi, mis meeskonnas tegutsemine endaga kaasa toob.

Meeskond kohtub ainuüksi meile mõeldud valimisstaabis nimega PESA (Parem Eesti Silveri Abil), mis asub otse Tartu südames GMP Plazas Küüni tänav 5b, korter 23. Korrapärased kokkusaamised toimuvad igal neljapäeval pärast TNR koosolekut kell 20.00. Lisaks korraldame seal vahvaid üritusi nagu filmi, mängu ja muid õhtuid.

Kui soovid Silverit aidata, kirjuta mulle aadressil sutrop@gmail.com .

Tule juba homme kell 20 Meikari pesasse!

Sa oled meile oluline!


Ingi Sutrop
Kampaaniajuht
52 58 702
sutrop@gmail.com
http://www.meikar.ee

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Meikar elab pesas :D :D ??

Funestus ütles ...

Tean ühe homoseksuaalist tuttava kaudu 100 kindlalt, et meikar on lilla. Tegelikult vaadates "mehe" olemust, siis ei tohiks see üllatuseks tulla.

Anonüümne ütles ...

mul on küsimus.
Kui Nirti teid ette võttis hädaladasite, et mille eest. Te ei ole talle midagi teinud.

Minu küsimus - mida on teile teinud Joel Hirv, Silvar Meikar? Miks te neid praegu ette võtate?

Anonüümne ütles ...

Seda lugu kommenteerida ei oska aga teie pilt on küll maru vahva,te pange veel ujumis maskid pähe ja torud suhu siis saab olema täis värk.

Inno ütles ...

k.r-ile:
no kuulge, need sellid toimetavad minu, sinu, meie kõigi raha eest, meil kõigil on õigus ja kohustus teada, mis nad minu, sinu, meie rahaga teevad. Ja kuidas käituvad need, kes seda raha kasutavad.

Meie Irjaga ei kasuta rahva raha, mitte pennigi, ja meil on õigus teha selle enda rahaga mis me tahame. Ja kellegi asi pole, mida me oma rahaga teeme.

Seal on suur vahe, millest ilmselt paljud, eriti noored veel aru ei saa, aga kui vanemaks saavad, eks siis saavad.

Anonüümne ütles ...

Kusjuures minu arvates ongi kõige kummalisem see, et kuigi valdav osa neid, kellele Meikar oma valimiskampaaniais apelleerib, teab tema kohta tõde, valitakse poissi ikka riigikokku. Ei pea silmas, et Mees on homo (olgu terviseks) aga et ta on kapihomo, kes oma pesas lisaks alaealistele prallesid korraldab ning kel enda propageeritavate pereväärtustega miskit pistmist ei ole... ja ikka valitakse. Lapsest ja naisest on muidugi kahju.