teisipäev, 7. aprill 2009

Narko-Hans pani jumbud tööle!

Ja mina veel mõtlesin, et miks see Hans Hadniel Luik Savisaare peale nii väga vihane on, et Päevalehes ja Ekspressi online'is Tallinna rae "ämbrite" nimekirju koostada laseb. Panin oma "hallid ajurakud" tööle ning välja mõtlesin. Savisaar nimelt juhtis oma e-kirjas Päevalehe jumbule Dannar Leitmaale (kes on muide 26-aastane noormees) tähelepanu suure meediamoguli Hans H Luige narkolembusele. Savisaar kirjutas oma e-kirjas Dannar Leitmaale nii: "Kui Te pole autoritega rahul, siis ma küsin vastu – kas Te oleksite rohkem rahul, kui nendest asjadest kirjutaksid narkomaanid, endised KGB agendid või ärimees – ajakirjanikud, keda Te ilmselt teate kui lugupeetud ühiskonnategelasi".

Pole raske arvata, keda Savisaar oma teravmeelses kirjas silmas peab. Eks ikka Hans H Luike ennast, kes alustas 1989. aastal Eesti Ekspressi luues entusiastliku ajakirjanikuna, aga lõpetas äpardunud kinnisvaraärimehe ja kokaiininarkomaanina, kes ta on nüüd.

Luigele läks Savisaare repliik ilmselt sedavõrd hinge, et ta otsustas vastata omapoolse rünnakuga, milleks on siis need hädised ning kistud nimekirjad Luigele kuuluvates väljaannetes (Päevaleht ja Eesti Ekspress), mida tsiteerib - üllatus, üllatus! - samuti Luigele kuuluv internetiportaal Delfi. Eesti Päevalehes on eesliinile saadetud 27-aastane Mari Kodres (koostas online'is Tallinna rae ämbrite nimekirja) ja 26-aastane Dannar Leitmaa.

Narko-Hans on väga madala valelävega, paistab. Seeasemel, et selliseid äbarlikke liste koostada, võiksid, hea Hans, vahelduseks ise midagi tarka ja teravat kirjutada. Kui muidugi enam suudad. Narkootikumid nimelt mõjuvad ajurakkudele hävitavalt.

P.S. Ma ka karvustasin oma Pealinna artiklis natuke Luike, nii et ma üldse ei imesta, kui järgmises Ekspressis ilmub mõni artikkel minu ja Inno "ämbritest".

13 kommentaari:

Lis ütles ...

Kas mitte just Ekspress ei olnud see, mis 90. keskpaiku narkootikume propageerivaid artikleid avaldas?

Irja ütles ...

Oli! Tõesti, ka minul tuleb meelde. Minu isa oli siis veel hästi vihane, et miks Ekspress propageerib narkootikume :).

Anonüümne ütles ...

MIks nende jumbude vanused olulised on? Kui küsida tohib.

Anonüümne ütles ...

Hahahaa, unista edasi, tibukene! Teie võite oma nime jätkuvalt lugeda üleriigiliste lehtede naljanurkadest ja "Talentide linnadest" või kuulda seda "Ärapanijast", aga no eks Pealinna-sugused postkastidesse tasuta topitavad üllitised tuletavad teie tublidust valimiste lähenedes järjest sagedamini meelde, ja seegi peaks ju südame soojaks tegema. Pealegi, kes seda pealt 60-tuhandese trükiarvuga Postimeest ikka loeb, aga vot kus Kesknädal...

Anonüümne ütles ...

Pidin paar korda läbi lugema irja "hallide ajurakkude" tekitatud fantaasialendu. Isakese kummardamine on hetkel ajurakukesed nii ära söönud, et isakese lihtsale killuviskamisele on võetud pühaks kohuseks pillatud "killule" müüd sügavsisuline "mõte" anda.
Tohiks nüüd püstitada rumala pööbli poolt küsimuse - miks peaks taolise sõnavõtu peale üldse reageerima üks reaalsusetaju kaotanud kokaiininarkomaan? (andmed ikka teie blogist)
HH loodud impeeriumis on tööga hõivatud VÄGA terve ellusuhtumisega inimesed. Või eeldate et Hans neile vägisi kokaannused hommikukohvi juurde serveerib:)
tasuta väljaanne Pealinn risustab mu postkasti igal ilmumise hetkel umbes viieteistkümne soovimatu eksemplariga - no kuhu krt ma selle paberi panema pean!
Muideks meil firmas on kombeks pealinna ilmumise järel lehest kõik positiivsed uudised ette lugeda ja usu mind - hullult lõbus on:), ja mul on jube kahju et sina irja ei kvalifitseeru meie huumorinurka, sa lihtsalt ei oska elutervet nalja teha.

Inno ütles ...

Kahtlemata on Kokaiini-Hansu impeeriumis tööl need KÕIGE-KÕIGE, ilma kahtluseta, Hansuke paitab pead, palka suurt ei maksa, raha võtab kõik omale, aga vähemasti saab igaüks pai ja lakub Hansukese perset rõõmsalt edasi. Ja on KÕIGE-KÕIGE.

Millegipärast aga käib kogu see KÕIGE-KÕIGE impeerium alla. Peale Tarmo Vahteri lugude pole miskit lugeda. Toru on kuidagi kuivaks jäänud. Hansuke ise kah enam ei kirjuta, on teine vanaks jäänud vist. Vahepeal justkui lubas, aga siis vajus jälle ära. Viimasel ajal on kuulda olnud, et Delfi müüakse jälle ära. Ameerika onu saab selle 800 milli eest müüdud asja nüüd 10 korda odavamalt tagasi. Et siis Hansu-sugustele jälle 10 aasta pärast tagasi müüa. Aga eestlane pidi olema töökas rahvas ja Hans on hea brigadir, ninnu küll pulbrist valge, aga saab hakkama.

Anonüümne ütles ...

palju õnne dannarile i&i-sse jõudmise puhul!

Socceri kollektiiv ütles ...

Dannar fookin rules!!!

Irja ütles ...

Vanust on ju ikka huvitav teada, ajakirjandusartiklite juures on ikka inimeste vanused.

Ja oi kui pahaseks te saite, lgp 23.44 ja 23.45 (sama inimene, i presume?). Sai vist valusasse kohta torgatud? Then again, teil pole vist üldse huumorimeelt, mu armas.

Irja ütles ...

Ootame aga järgmist Ekspressi. Usun küll, et seal midagi ilmub :).

Anonüümne ütles ...

Väikse inimese suured rõõmud... kuidas oligi Tsehhovil selle troska alla jäänud tegelasega, kes sai nime lehte...
Oi-oi, naljanurkade kangelannal kohe kaks sisukat sissekannet jutti (1.22 ja 1.25), tea, kas keegi torkas valusasse kohta? Aga pole midagi, Irjakene, kirjuta ikka!

Anonüümne ütles ...

Irja, kas sellise loogika järgi, kus mingi kirjutis tekitab kelleski vihase vastuse ja sellest saab välja lugeda, et on tabada õiget kohta, ei tekita sinus muljet, et ka jumbu Leitmaa tabas õigesse kohta, et Savisaar sellise vastuse talle vormistas?

Anonüümne ütles ...

Ma küll ütlen vähe aga mõtlen palju, kas tõesti kõigil teil on südametunnistus puhas nagu Borjomi vesi et siukesi asju kirja panna. Las paneb kokat kui tahab. Mis siis?
Aga näe ikka on ta parem kui teie. Et luua tumedat varju on vaja eredat valgust!