pühapäev, 26. aprill 2009

Piimatoodete tarbimine tekitab vähki, ja piima ärajätmine kaotab vähi


Väljavõte Katkati blogist.

Nagu kirjutab see väljavõte tervislikku toitumist propageerivast Katkat-i blogist, hakkas üks Briti meditsiiniprofessor, kes haigestus rinnavähki, oma arstist abikaasaga uurima, miks on nii, et brittidel esineb rinnavähk sagedusega 1:12, aga hiinlastel 1:10 000. Ja mis selgus, mis eristab põhiliselt hiinlasi brittidest: nad ei tarbi piimatooteid. Ka jaapanlaste seas on rinnavähk haruldane, seda vaatamata Hirošimale ja Nagasakile heidetud tuumapommidele. Jaapanlased ei tarbi samuti piimatooteid.

Pärast piimatoodete ärajätmist juhtus ime ja vähk hakkas ise taanduma, seda ei suutnud isegi kemoteraapia. Ja mõne nädala pärast oli vähk kadunud, seda ei suutnud leida isegi raviarst.

Võib arvata, et sama kehtib mitte ainult rinnavähi, vaid kõikide nn vähkide puhul.

Kohvik soovitab: KUI SUL ON DIAGNOOSITUD VÄHK, JÄTA ÄRA PIIMATOOTED. Inimene ei pea tarbima vasikatoitu, mis sisaldab väga intensiivset kasvu stimuleerivaid aineid ja on suure tõenäosusega põhjuseks kasvajate tekkel, mida nimetatakse vähiks.

Irja luges äsja Hippokratese ja tema ajastu meditsiini-alaseid töid ja tsiteeris mulle lõike, mille järgi oli tolleaegse meditsiini peamine sisu toitumise jälgimine.

Üldistavalt võib öelda, et kõik haigused tulevad valest toitumisest. Ja vastupidi, õige toitumisega on võimalik saada terveks igast haigusest. Nii on, paraku.

Ja praeguse aja puhul veel üks soovitus: toidu arvelt ei tohi kokku hoida!!! Eriti kehtib see laste kohta. Lapsed peavad saama palju värskeid juur- ja puuvilju. Laps ei vaja lehmapiima ega sellest valmistatud tooteid. Kõik vajaliku saab kätte juur- ja puuviljadest. Ja andke lastele võimalikult vähe töödeldud toitu. Sest, nagu näitab kogemus, suratakse toidu töötlemisel sinna sisse lehmapiima ja muid inimesele kahjulikke aineid.

16 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ja vastupidi :kui palju on kirjandust,mis käsib piima juua või on sinuga lood üpris kehvad.Üleüldse on see etnoseliselt paigas,mida keegi süüa-juua võib ja mis ei sobi,nii et endiselt:igaühele oma ja elu läheb edasi nagu ta alati on läinud.Eestlane on piimarahvas ja olgu edasi,pole vaja külamula uskuma jääda ega selle peale pöördesse minna.

Anonüümne ütles ...

oot,oot, kas toore piima tarbimisel või vabrikupiimaga tuleb vähk?

Anonüümne ütles ...

Gunnar Aarma "Saada õnnelikuks" kirjutab ka toitumisest ja keskendub Eesti oludele. Tema küll vist leidis, et teatud määral on piimatooteid nii põhjas elades vaja.

Anonüümne ütles ...

Teil ei ole haridust nende väidete hindamiseks, seega te ei peaks neid väiteid tõe pähe kuulutama. Mis siis, kui eksite?

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Mida siis juua kui mitte piima?
Kas vaid paljast vett?
Minge kuu peale oma piimavastase kampaaniaga.)))
Kuidas saada valgemat piima ja valada atrasid mõõkadeks sel teemal kirjutasin pika artikli ajakirjast
Ecologist artikli Adrad mõõkadeks!
s.o. "Ploughs into swords"
Maalehe artikli
"Otse Tallin-Tartu maantee kõrvale kerkib kiviheitemasinaga linnus"
kommentaari...
`Via Campesina fights for the right of peasant farmers everywhere to resist the globalisation of their way of life´

The uniting of 800 million rural workers against the loss of their traditional way of life gives lie to globalisation´s claims to beneficence.Resistance is far from futile,says Ed Hamer.
jne.
Vargad ahju!

Inno ütles ...

Ega keegi ei käsi piima mitte juua. Lihtsalt teadmiseks, et piim tekitab suure tõenäosusega vähki. Ja ega midagi pole välja mõeldud, tsiteeritud on ühe vähki põdenud arsti kogemust.

Ma ise pole nüüd juba aasta piima joonud ja enesetunne muutub iga päevaga üha paremaks. Seedimine on korda läinud, gaasid kõhust kadunud, energiat on palju rohkem, põletikud on kadunud, samuti nohu, hammaste veritsemine. Keha pole enam üleni paistes. Nahahädad, ekseemid on kadunud.

Anonüümne ütles ...

Innole.
Ei sa rääkisid,et maapiima sa vahatevahel jood ja sulle see meeldib sest sellest sul ei teki kõhus probleeme...
Vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

Loobusin piimatoodetest umbes 3 aastat tagasi ja praeguseks olen paar kilo kergem ning enam pole mingeid seedimisprobleeme. Varem oli pidev kõhukinnisus, gaasid ja "punsunud" tunne kõhus. Praegu tarbin piimatoodetest vaid kohvikoort ja vahel ka pisut juustu.

Anonüümne ütles ...

Kuidas te kommenteerijad aru ei saanud, see on IROONIA!

Anonüümne ütles ...

Tolle briti arsti järeldus viidatud uurimusele tundub suht meelevaldne. Samas, mingi uba on siin sees - inimeste kogemused (ka minu enda) räägivad, et ilma piimata kaovad paljud tervisehäired (kui neid on) ja paraneb enesetunne. Samas ütleb minu kogemus, et näiteks ternespiimakapslite tarvitamise kuur näitas kah väga häid tulemusi. Aga teema väärib arutamist ja ennatlikke järeldusi tuleks vältida.

ken taur

Anonüümne ütles ...

anole 12:50
siin avaldatakse arvamust ja jagatakse kogemusi. seda võib teha ka ilma vastava hariduseta.
ja veel: tõe kriteerium on praktika. kui paljud inimesed oma kogemustest kirjutavad, siis saab juba üht-koma-teist järeldada.

Anonüümne ütles ...

Ma pole üle 20 aasta piima, hapupiima ega keefiri joonud, häda pole miskit, lürbin iga päev veini ja viskit. Jogurtit ka ei söö.
Terv.iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Üks vanaproua sai maovähist lahti puskarit juues.
Noh, diagnoositi vähk ja öeldi, et ega enam miski ei aita. Võttis ta siis kadunud mehe puskariaparaadi kasutusele, et veel enne surma elust rõõmu tunda. Või et vähemalt nii valus ei oleks.
Poolteist aastat hiljem oli kasvaja armistunud.
Tõsi, proua suri viinasurma.

Anonüümne ütles ...

Üks mu pereliige, kes polnud kolmandast eluaastast saadik piima joonud ega muid piimatooteid söönud peale juustuvõileiva, suri hiljuti rinnavähki.

Anonüümne ütles ...

Innol endal kadusid vaevused mitte piima unustamisest,vaid stressist vabanemisest,mida ehk tekitas eelmine kooselu.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Varemalt Maaleht levitas masendust maarahva seas...ja ega nad nüüdki paremad pole...kurivaimud kustutasid minu kommentaari mis oli väga pikk...kuid see oli sellest kuis lahendada väiketalunike probleeme...nimelt need probleemid on sarnased ülemaailmselt...ja ühinemises peitub jõud...aga see eesti maffia omanduses olev ajupesu leht Maaleht kustutas ajakirja Ecologist artikli Ploughs into swords s.t. Adrad mõõkadeks!...värdjad...
Vargad ahju!