pühapäev, 26. aprill 2009

Kas Bushi ootab rahvusvaheline tribunal?


Väljavõte ynetnews.com veebist.

Nagu kirjutab ynetnews.com, siis on Norra juristid andnud kohtusse Iisraeli tippametnikud selle eest, et nad möödunud aasta lõpus ja selle aasta algul lasid teadlikult hävitada Palestiina tsiviilelanikke.

Kas pole huvitav? Sõjakurjategijad peavad üle pika aja hakkama taas vastutama oma tegude eest. Nii ootab sama saatus ilmselt ka George Bushi ja tema sabarakke mujal riikides, kaasa arvatud Eestis. Kui julged saata süüta inimesi surma, siis pead julgema ka vastutada.

Ka Saakašvili lasi Lõuna-Osseetias rünnata kohalikku haiglat. Ka tema tuleb panna oma räpaste tegude eest vastutama.

Artikli tõlge:
"Ynet News teatab, et 6 Norra juristi on esitanud avalduse Iisraeli endise peaministri Ehud Olmerti, endise välisministri Tzipi Livni ja kaitseministri Ehud Baraki arreteerimiseks. Nad süüdistavad neid isikuid sõjakuritegude toimepanemises Gaza sektoris 2009 aasta alguses. Norra seaduste järgi saab Norra kohtu alla anda isikuid sõjakuritegudes ja muudes inimõiguste rikkumises. Neid isikuid süüdistatakse "massiivsetes terroristlikes rünnakutes" Gaza sektoris 27. detsembrist - 25. jaanuarini 2009, tsiviilisikute tapmises, ebaseaduslikus relvade kasutamises tsiviilobjektide vastu ja sihilikus haiglate ründamises. Norra juristide käsitluses need isikud olid teadlikud sellistest kuritegudest ja andsid korraldusi nende täideviimiseks. Juristid esindavad 20 palestiina peret kes kaotasid oma vara või pereliikmeid nende rünnakute käigus.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hea uudis.)))
1.Vast esimene samm on tehtud Juutide vastu...
loodan,et ühel päeval antakse kohtu alla IMF-i ja Maailmapanga omanikud samuti...mis sellest,et nad on pea terve maailma omanikud...
ehk ühel päeval antakse kohtu alla ka parvlaeva Estonia uputajad...
2.Nõmme raadios on Jüri Liimi saates Läksid Liimile hea saade Juutide kohta:Siioni targad
Mul pole vihavaenu ühegi rahvuse kohta aga ei räägita soomlaste,venelaste ega lätlaste kohta selliseid lugusid nagu juutide kohta...kus suitsu seal ka tuld...
Vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

teie võtke homoklubis homodel suhu ja ärge trügige tõsiste teemade kallale

Anonüümne ütles ...

Aga mina vaataks asja natuke kaugemalt. Kellele on kasulik, et need Iisraeli kolm juhtivat poliitikut kaoksid? Kuidas tulid need 20 palestiina peret, kes vaesed ja suht kiviajast, selle peale et kontakteerida Norraga nendes küsimustes.

Anonüümne ütles ...

Selge.
Iisraeli linnade peale rakette lasta võib, aga vastu lüüa ei tohi.
Sõda on lubatud ühepoolsena.