teisipäev, 20. oktoober 2009

Saatsin järelpärimise IRLi Rakvere osakonna tegevuse osas erakonna juhile Mart Laarile

Niimoodi, helistasin äsja IRLi pressiesindajale Rauno Veri'le ja edastasin küsimuse erakonna juhile Mart Laarile seoses erakonna Rakvere osakonna tegevusega.

Sest, olgem ausad, IRLi Rakvere osakonna tegevus hakkab võtma juba perversseid mõõtmeid. Vähe sellest, et IRLi Rakvere osakonna juht Mihkel Juhkami on endine karjäärikommunist, mis ei sobi kuidagi kokku IRLi puhta, või nö valge mainega. Ja nüüd võttis IRL veel liikmeks äsja lõppenud valimistel Keskerakonna hääled võtnud Olev Puldre, kes sisuliselt reetis nii oma erakonna, Rakveres tegutsenud meeskonna kui oma valijad. Tahtsin küsida Mart Laarilt, kuidas ta kommenteerib Rakvere osakonna tegevust ja kuidas see läheb kokku tema juttude ja lubadustega Tallinnas. Sest on kummaline, et üks erakond ajab riigi ühes otsas ühte juttu, ja teises otsas talitab risti vastupidiste põhimõtete järgi.

Ma ei küsi seda niisama. Minu meelest on just siia koer maetud, miks IRLil läheb vaatamata ponnistustele jätkuvalt sitasti. IRL ise vajab üht korraliku suurpuhastust, ja seda sitta kavatsebki kohvik nüüd rookima hakata. Nii et, sõbrad, Eesti puhtaks!

Rauno Veri ütles, et Laar on hetkel välismaal, ent homme peaks saama seda teemat kommenteerida. Jääme huviga ootama!

18 kommentaari:

Unknown ütles ...

Kas tohib küsida Inno. Mida Sa siis ootasid? KE reedab alati kõiki ja kõike. Järelikult sellise moraalse palgega tegelased siina erakonda koonduvadki. IRL? Miks ta parem peaks olema, huntidega koos elades, peab koos ulguma või teisiti vaenlast tuleb lüüa tema oma relvaga.
Ma saan aru, et hing täis. Saite sama mõõduga, millega teistele müüdate.

Inno ütles ...

No mis ila see siis nüüd on?

Anonüümne ütles ...

Loodus ei salli tühja kohta...
Shitcase on kadunud, asemel on Uskmatu...
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

jah, inno, mis ila sa kogu aeg siin ajad?

Anonüümne ütles ...

Kas Peeter Võsa ülekargamine IRL-st Keskerakonda polnud reetmine? Kui siin hakkate silte külge kleepima, siis tehke seda ühe mõõdupuuga. Inno paluks vastust!

Anonüümne ütles ...

Va' Edgar ei ole karjäärikommunist,ega?

Inno ütles ...

Aga miks siis Laar IRLi keskist paremaks pidas?! Oleks võind kohe öelda, et täpselt sama, valid IRLi, saad ikka keski. Ja eks inimesed nii tegidki, valisid kohe keski.

Anonüümne ütles ...

mumeelest ka ausat, see" tasuta elekter" oli nats meeldivamlugeda kui usklootus...

Anonüümne ütles ...

Mis kuradi reetmine, kesk võtaks ka kohe ülejooksiku avasüli oma liikmeks, kui see vaid võimu annaks. Pole ainult ülejooksjaid. Ja pange tähele, tänu sellele blogile saate veel oma partei käest võtta ja teid pannakse valiku ette.

Anonüümne ütles ...

7 häält saite. hahahaa:P ja kümned tuhanded lugejad ei hääletanudki teie poolt? ega naksid kirjasaatjad-pealekaebajad?

blabla ütles ...

ei tea, mis nad ikka nii väga võtta peaks saama? Tegemist ju ausa ja puhtakujulise mudaloopimisega nende suunas, kes pole ilmutanud nii suurt moraalidefitsiiti, et Keskerakonda astuda. Pigem on medalit oodata.

On naiivne eeldada, et poliitikute sõnad lähevad nende tegudega kokku - sellest peaks iga mõtlemisv6imeline kodanik aru saama. Vahe on selles, et m6ni valetab vähem, mõni jälle rohkem

IRL kuuluks siin mõistagi esimesse, Keskerakond teise jaotusse.

Ma olen poliitiliselt nii organiseerumata kui vähegi võimalik, seega ei maksa teha valesid oletusi, et ma IRL-i kaitsen. Ma ei poolda ühtki Eesti erakondadest, sest ma saan aru, et kogu valimistefuroor pole rohkemat kui poliitiline teater, mida mängitakse riiklikul laval. Võimumängud käivad edasi täpselt sama puudulike reeglite järgi, nagu varem.

Aga blogi omanikele soovitaksin ma vähe loovamat lähenemist, mingisugust reaalset sisu, Keskerakonna vastaste valimatu materdamise asemel. Noh, et oleks midagi reaalselt lugeda ka. Kaua ikka sellist igavat ühepoolset kriitikat lugeda viitsitakse? Aga see on kõigest üks tagasihoidlik arvamus :)

Anonüümne ütles ...

hola, poliitikahuvilised! economist int unit nyydsest prognoosib eelarve tasakaaluks -4.0%
(seni oli -3). hakkame seda arutama?
http://www.economist.com/markets/indicators/displaystory.cfm?story_id=14660569

Anonüümne ütles ...

Hea meelega! Alustuseks, kui viitsid, väike drawback no nii viimase 5 aasta lõikes, kui adekvaatsed economisti prognoosid tagantjärele olnud on?

Ootame.

Anonüümne ütles ...

Teemav2line aga mul on teile soovitus, U&T. V6tke yhendust Villu Pervertiga ja hakake teda ka kaitsma. Kui Haavel ja Gross k6lbavad, k6lbab ka Tillu-Villu. tal on v6ibolla pappi ka pilduda selle PR eest. Aga kysige igaks juhuks ette. In cash.

Anonüümne ütles ...

Mind huvitab, et miks peaks Mart Laar vastama kellegi blogipidaja Inno Tühismaa järelpärimisele?;)

Anonüümne ütles ...

Ega ei peagi, see on lihtsalt ennast ikka veel ajakirjanikuks pidava Urro märg unelm.

Unknown ütles ...

Aga näe vastas, see on muide suur viga. Demagoogid ja palgalised propagandistid Tähismaad keeravad sõnad ringi ja valetavad suud ja silmad täis. Oleme lugenud ja näinud.

Anonüümne ütles ...

Ei usu, et Laar loll on ja jätab diktofoni kaasa võtmata (kokku lepiti ju kaamera osas). Urrotürja võtku ka, siis ei saa kumbki pool midagi väänata. Kisuvad tühismaad midagi kontekstist välja, asetab Laar selle oma blogisse üles ja vastupidi.