neljapäev, 12. november 2009

Veel infot headuse kehastuse, jumalasulase Veiko Rämmeli kohta


See on siis kohtumäärus eelmise aasta septembrist, millega määras kohus Rämmelile 8 päeva aresti, mehe enda palvel, kuna ta ei suutnud tasuda politsei määratud liiklustrahve.

Neid trahve oli kogunenud 2007. aasta suvel-sügisel mõne kuuga koguni 6 tükki, kogusummas ligi 5000 krooni. Pluss varasemast ajast 3 karistust, kokku summas 6720 krooni. Ilmselt pahatahtlikult määratud, sest selline headuse kehastus nagu Veiko Rämmel ei saa ometi midagi kurja teha. Ta lasi end nagu Jeesus rahvahulkadel karistada ja rahvahulgad meie õiguse apostlit, jumalasulast juba ei säästnud. Nemad andsid täie rauaga, tahtsid koguni Rämmeli 1978. aasta sõiduauto VAZ talt ära viia, ent see õnnestus ära peita. Muud vara Rämmelil kui õigel kasinuse preestril samuti ei olnud, ja ka töökohta mitte, mistõttu rapiti teda kõvasti, ja siis tõusis Veiko Rämmel ja ütles, kõva ja selge häälega: Ma tahan ise kinnimajja minna. Kas pole sümboolne?! Nagu Jeesus, kes lasi end ise risti lüüa! Ja siis edasi taevasse tõusis.

Samasuguses õnnistatud olekus kandis Veiko Rämmel talle ebaõiglaselt määratud karistust. Ja kas saab selline põgus vahejuhtum takistada issanda teenri vaimulikku karjääri, tema õpinguid Tartu Teoloogia Akadeemias? Loomulikult mitte! Veiko Rämmel on end harimas tõeliseks preestriks, kellele kuulub suur tulevik. Kui temast ei saa Eestimaa piiskop, siis mõne praostkonna juht kindlasti. Olgu jumal talle armuline!

26 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kas selle hr rämmeli näol pole mitte tegu nagu mõne Ilfi ja Petrovi poolt väljamõeldud raamatukangelasega, kes nüüd on mingi jumala ime näol elule ärganud?

Anonüümne ütles ...

Küll Rämmel seepeale Saul-Grossi otsused kah ülesriputab. Eks siis ole näha, palju tal "valuutavahendusega" on pistmist olnud. Ning vaevalt, et teie peremehele selline asjade käik meeldib. Vahest ilmuvad päevavalgele isegi need kohtuotsused, mille alusel ta välismaal viibides kinni oli (st. ajal, kui ta oli oma võlgade pärast jooksus).

Anonüümne ütles ...

ah mis te sellest vaesest mehest siin ikka infotate, ta vist ei varjagi, et on ennem igast asju teinud. Ma arvan, et ta on arvestanud sellega, et teid kritiseerides kaevatakse kõik ülesse ja tal on savi. Ma usun küll et ta on siiras inimene. Mul on tast muidugi suhteliselt ükskõik, eriti seepärast et ma olen ise ateist.
Lihtsalt naljakas jälle, kuidas te ise aktsiooni lähete ja lahmima hakkate. Ma saan aru, et pilate seda mainstream meediat ja ei maksa kõike uskuda, mis ajaleht kirjutab. Ise on ka vaja mõelda ja järeldusi teha.
Inno sul on suur potensiaal teha midagi erakordset siin meie murumättal. Ma loen alati huviga, mida sa majandusest kirjutad. Aga ma lihtsalt ei viitsi lugeda neid mõtetuid lahmimisi siin.

kodanik. Rämmeli kohta veel, et võibolla tõesti ta leidis nüüd teha pööre elus ja elada jumalakartliku elu. Tavaliselt vangis olles see ju nii juhtub... Äkki JSG samuti... mõtleb järgi, mis ta valesti on teinud...

ST

Anonüümne ütles ...

polegi kohand nii paadund liiklushuligaani, 4 kuuga 6 rikkumist...

on kellelgi midagi vastu panna sellele isehakand jurist-teoloog-aferist-liikluspätile?

Anonüümne ütles ...

Hansa Inkasso OÜ soovitab hoiduda allnimetatud isikutega tehingute tegemisest

Veiko Rämmel

http://www.hansainkasso.ee/index.php?page=2

Anonüümne ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anonüümne ütles ...

Ei tea, kas keegi selle blogi lugejatest tahtis Rämmeliga tehinguid teha, mille eest hoiatatakse, aga tema Juhan Saul Grossi paljastusi on küll huvitav lugeda.

Anonüümne ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anonüümne ütles ...

Siin veel kohtulahendeid Veiko Rämmeli kohra:

1)http://kola.just.ee/docs/public/dokument_1122287.pdf

2)http://kola.just.ee/docs/public/dokument_1102995.pdf

3) http://kola.just.ee/docs/public/dokument_1162587.pdf

4)
http://kola.just.ee/docs/public/dokument_233225.pdf

Rohkem ei viitsinud otsida

Unknown ütles ...

Milles asi sopaloopurid, mina isiklikult väljapressijatele (kohtutäituritele) ei maksa. Soovitan Teilegi, muidugi kui raha ülearu.....

Sain oma vaevast lahti ning raha taskus alles. Kõigile klientidele olen sama soovitanud. Teadmiseks sopaloopurid, see ei ole uudis ega häbiasi. Aga jõudu Innot Irjat muuks Teie vaimsed võimed ei küüni ju.

Aga veelkord Inno, suured tänud tasuta reklaami eest, ma ei suuda enam kliente ära teenindada, tuleb teisi suisa igast august ja kõik tänu Sinule. Ma olen Sulle vist konni võlgu?

Anonüümne ütles ...

25.05. 01 tabati purjus Veiko Rämmel autoroolist.
(http://www.kose.ee/leht/2001/06/lk3.pdf)

see mees on vist pool elu kohtusaalis veetnud:)

enne jumalameheks hakkamist on jõudnud olla ka iti-mees :D

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=32661&q=veiko+r%e4mmel

Anonüümne ütles ...

kuidas saab selline persevest veel üliõpilasi esindada?

Unknown ütles ...

Muide Grossi kohtuasjad on üleval mul ja valuutaga on seal vähe pistmist. Vaid ühel korral ja seda kaasnevalt ehk olulisemate paragrahvidega koos. Aga palun.

KUNA INNO TÄHISMAA EI RAHUNENUD, SIIS TÄPSUSE HUVIDES AVALDAN JUHAN SAUL GROSSI PATUREGISTRI, KOOS PARAGARHVIDEGA.
PILDIL: Juhan (parema) koos sõber Inno Tähismaaga.


1981 (16 aastaselt) vabadusekaotus 3,5 aastat

KrK § 139 - salajane vargus
KrK § 140 - avalik vargus

KrK § 86 – valuutaoperatsioonide eeskirjade rikkumine;

Viljandi koloonias. Kui sai 18, ei viidud üle täiskasvanute vanglasse, vaid jäeti Viljandisse. See erand tehti tavaliselt koputajate puhul.

1986 (22 aastaselt) vabadusekaotus 1,5 aastat

KrK § 189‘2 Kinnipidamiskohast vabastatud isiku üle seatud järelvalve kuritahtlik rikkumine

1987 (23 aastaselt) vabadusekaotus 1 aasta


KrK § 143 - kelmus


Ülaltoodust ja paragrahvi numbritest lähtuvalt on täieti õigustatud isiku nimetamine retsidivistiks (loe; korduv kurjategijaks)

Koguja Kroonik
Posted by Usk, lootus, armastus at 7:25 AM 2 comments
Labels: AHISTAJA JUHAN SAUL GROSS

PS. Kinniistunud ma ei ole, trahviarest on midagi muud. Küll aga olnud konvoiülem MVD vägedes Vorkutas, kuhu sattusin kuna pinginaaber ja sõps Jaanus Kuum tegi "Kodumaa reetmise". Mistõttu tean ka kuidas vanglas sees asjad käivad, kuidas vaene Juss seal nüüd kireb iga hommik jne.

Mis oli eelkommenteerijatel õige on see, et Saulusest sai Paulus, põhjuseks oli väike järelemõtlemine, kui pohmell liiaks läks. Sama järelmõtlemist oma sigaduste üle soovitan ka Innole ja Irjale, kuigi ma ei usu, et neil südametunnistus üldse eksisteerib. Kuid mine Sa tea, issanda teed on imelikud. Olge hoitud.

NB. Minu arvuti sisaldab juba üht teist ka Teie sigaduste kohta Innot ja Irjat, seetõttu soovitan nüüd vait jääda.

Unknown ütles ...

Paar õpetussõna Innole, sest nn anonüümsete kommide autor on tema IP aadressi järgi.

Jeesus:"Kes Teist on patuta visaku esimene kivi!"

Ka Saulusest sai Paulus, kuid vastupidine ei ole tavaliselt võimalik, paraku Inno puhul oli!

Head und!

Anonüümne ütles ...

No kuulge, Hr Rämmel. Uskliku (?) inimese ja võimalik et tulevase vaimulikuna peaksite Te teistele inimestele siiski eeskuju näitama mitte koos pättide ja joodikutega plate peal kükitama.

Anonüümne ütles ...

Irja ja Inno:

Kõige rohkem ja kõige vapustavamat infi Veiko Rämmeli kohta leiate siis, kui www.juura.ee portaali otsingusse panete "Rämmel" või "Väike Vemmal".

Head uurimist.

Anonüümne ütles ...

Jah, kahjuks on hoiatav koduleht Räämelist praeguseks maha võetud. Järel vaid külalisteraamat:

http://book.zone.ee/messages.php?rid=B4Q577NQ

Unknown ütles ...

TAAVI

MIND SEE EI HÄIRI. MINU SÕPRU KA MITTE, HUVITAV ON SEE VAID SADAMAJOODIKUTELE INNOLE JA IRJALE.

Unknown ütles ...

Muide ma püanin oma vastused sopakirjanik Innole ka oma blogisse üles. Arvestades tema enda, mulle tänaseks teadaolevaid sigadusi soovitaks ma tal soojal vait olla.

Unknown ütles ...

Hansa Inkasso oli üks pankrotiga lõpetanud ebaeetiline inkassofirma, milles töötasid ja mille asutasid endised mendid. Nende info tõelevastavus oli küsitav, mis saigi neile saatuslikuks.
Juura.ee on aga samasugune jututuba kui iga teine. Proovige järgi. Sellise info peal kedagi süüdistada on jabur!

Kah nende ohver

Anonüümne ütles ...

Rämmeli kui libajuristi paljastamine www.juura.ee foorumis, kus ta olematuid teenuseid raha eest pakkus said alguse sellest kaebusest:

"Veiko Rämmel - "Jurist" ? | Kristi, 07.12.2005 20:27

Siinses foorumis eksisteerib selline isik kes pakub õigusabi. Emaili aadress on tal Stamm Grupp OÜ, vähemalt sularaha arveid kirjutab sealt alt välja. Emaili aadressiks on tal vaikevemmal@hot.ee. Konsulteerisin temaga alimentide teemal ning tasusin ettemaksud, hiljem ka juurde küsitud summad. Nüüd on selgunud, et ta ei ole oma kohustusi põhimõtteliselt üldse täitnud, töö on tegemata kuigi väide, et kõik on korras, asjad töös jne ei vastanud tegelikkuses tõele. Ma ei usu, et ma oma raha tagasi saan, kuid siinkohal tahan hoiatada teisi, et enne kui siinsest foorumist õigusabi otsite, veenduge teenuse pakkuja tausta ning oskustega. Antud hetkel see isik lihtsalt teenib kerget raha kergeusklike arvelt. Tean analoogset juhtumit ka teise naisterahvaga kel sama probleem kestab juba mitmendat kuud... "

Täpsemalt www.juura.ee

Anonüümne ütles ...

Ma võtan oma sõnad tagasi (3 kommentaar). Selle tüübi kohta on vaja ikka kõik välja uurida. Ta ju lausa palub seda! Ma ennem väga ei süvenenud, aga lugesin nüüd hr Rämmeli blogi ka korra... Andke täiega!!! :)

Ja kui ta on õige mees siis pole sellest midagi, usun et I&I isegi vabandavad kui liiga on teinud. Võta seda kui proovi hr. Rämmel :)

ST

Anonüümne ütles ...

Ahh see lammas Rämmel tuleks munadpidi ülesse tõmmata. Aga arvan, et see mees on oma munadest ammu ilma jäänud.
Ehk siis ORIKAS!

RÖHH-RÖHH, USUHULL!

Anonüümne ütles ...

väga huvitav, vaene Rämmel.Aga tegelt pole ta ema veel litsiks sõimatud ja suguvõsa ka puutumata.Irjodel töö alles pooleli.

Unknown ütles ...

Jälle sõim samalt IP-lt. Eks uurige, mida Teil sopaloopuritel uurida. Hing on täis, et vastu nina saite muud midagi.

Anonüümne ütles ...

Ma juba ammu kahtlustasin,et kui tekkis stabiilne klaköörlik käteplaksutamine kommidesse,et see on nende endi IP pealt.Sest NII truualamlikku takkakiitmist ei või endale ükski kommija lubada,justkui tallalakkujate kursustelt tulnud.